Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 28/3



Η μεγάλη απόλαυση στη ζωή είναι να κάνεις αυτό που όλοι λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις


Γενικά: Έχεις αρκετές ανησυχίες γιατί η φύση σου είναι πολύ δυναμική, οπότε προσπαθείς να συγκρατήσεις από την μια τις αντιδράσεις σου και από την άλλη να γίνεις όσο περισσότερο μπορείς εξυπηρετικός/η για όλους.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο είναι μερικές φορές ιδανική γιατί ταιριάζετε αρκετά σε σημεία που με άλλα άτομα δεν θα ήσουν τόσο δεμένος/η. Όμως οι διαφορές έχουν να κάνουν στον τρόπο έκφρασης του συναισθήματος. Για αυτό σήμερα να προσπαθήσεις να καταλάβεις και τις ανάγκες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαργυρώνεις την επιτυχία σου με κάποιες πολύ προσωπικές θυσίες τις οποίες τις κάνεις γιατί χρειάζεσαι εμπειρίες για να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειές σου.

Γενικά: Δεν ανησυχείς για πολλά θέματα γιατί κατά κάποιο τρόπο ρίχνεις το βάρος όλων των υποθέσεων ακόμα και σε άτομα της οικογένειας σου για να σε βοηθήσουν. Μετακινήσεις και μικρά ταξίδια αναψυχής θα σου δώσουν μια καλή ευκαιρία να ηρεμήσεις και ίσως περπατήσεις κοντά στο νερό ή στην φύση.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Αιγόκερω θα σε αφήσει να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου με ένα πιο ελεύθερο και περισσότερο ασφαλή τρόπο. Το ότι θα βρεθείς με πολύ κόσμο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με κάποιους συνεργάτες θα είναι τόσο σημαντική που μπορεί να τους θεωρήσεις ότι ανήκουν στην οικογένειά σου. Η φροντίδα που θα τους δείξεις θα είναι αυτό που θα σε κάνει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.

Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές ανασφάλειες οι οποίες σε σπρώχνουν να ξεκαθαρίσεις με κάποιους φίλους που δεν σου φέρονται όπως θα ήθελες. Συνήθως δεν τα κάνεις αυτά γιατί είσαι άτομο άκρως επικοινωνιακό αλλά όταν νιώθεις περίεργα καλύτερα να τοποθετείσαι.
Ερωτικά: Πιστεύεις ότι με τον Καρκίνο θα λειτουργήσεις πολύ καλά μόνο όμως αν καταλάβεις τι θέλει από σένα σε μια μελλοντική σας φάση. Όσο περισσότερο πάντως πιάσεις τις συναισθηματικές του ανάγκες, τόσο καλύτερα θα επικοινωνήσεις. Με τον Σκορπιό έχουν μπει όρια από την πλευρά του και έχει μειώσει το περιθώριο της ελεύθερης σχέσης γιατί θέλει να προχωρήσετε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολύπλοκη φύση σου σε βάζει να ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να υλοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα γιατί σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να αποκτήσεις νέες εμπειρίες.

Γενικά: Η πολύπλοκη διαδικασία δεν σου αρέσει και κυρίως αναζητάς την απλότητα για να μπορέσεις να λειτουργήσεις. Η επαφή με άτομα που σου μοιάζουν σε ψυχοσύνθεση θα είναι βάλσαμο για σένα γιατί έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις βαθιά και αληθινά.
Ερωτικά: Θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις που σου δημιουργεί ο Κριός και για να ηρεμήσεις προτιμάς να μείνεις με τον εαυτό σου και να δυναμώσεις. Όσο και να προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου τόσο μπερδεύεσαι με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ γιατί μπλέκεστε με τα πολλά συναισθήματά σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς να αυτονομηθείς, τόσο περισσότερο θα βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση γιατί πρέπει να κάνεις πολλές ξεχωριστές συνεργασίες και κινήσεις που δεν είναι εύκολες να διαχειριστείς αλλά θα κάνεις ένα βήμα μπροστά.

Γενικά: Βρίσκεσαι κεκλεισμένων των θυρών και δεν θέλεις να μιλήσεις με πολύ κόσμο γιατί προτιμάς την μοναχικότητα των συναισθημάτων σου. Ο ρόλος που παίζεις μέσα στην οικογένεια σου είναι αρκετά δύσκολος γιατί χρειάζονται ισορροπίες.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου σε ταλαιπωρεί ακόμα και σε βάζει σε μια νέα πραγματικότητα γιατί δεν θέλεις να ερμηνεύσεις την συμπεριφορά του, αφού είναι αρκετά δυσνόητη για τα δικά σου δεδομένα. Για να τα βρείτε χρειάζεται να αλλάξεις ένα κομμάτι από τον χαρακτήρα σου και να γίνεις όσο μπορείς πιο κλειστός.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα διαπιστώσεις ότι όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά στον χρόνο τους, οπότε μην ανησυχείς ή απογοητεύεσαι αν κάποια πράγματα δεν έχουν μπει ακόμα στο σωστό δρόμο.

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να νευριάσεις με τις γρήγορες αλλαγές που γίνονται στην καθημερινότητά σου δεν κρατιέσαι γιατί ανατρέπονται κάποιες σταθερές καταστάσεις που σε αναγκάζουν να σκεφτείς με ένα τρόπο που είναι έξω από τα δικά σου δεδομένα.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου σε αναστατώνει γιατί δεν βλέπεις πλέον εκείνη την αλήθεια που έβλεπες στα μάτια του. Μπορεί να σταματήσεις να επενδύεις σε καινούργια άτομα ίσως γιατί θα απογοητευτείς επειδή θα σου φαίνονται όλα επιφανειακά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ξαφνική διακοπή συνεργασίας με ένα άτομο που δεν περίμενες θα σε αναστατώσει γιατί το ήθελες κοντά σου αλλά κάποιες άκυρες κινήσεις και από τις δυο πλευρές θα φέρουν αυτό το αποτέλεσμα. Όλα να ξέρεις γίνονται για καλό σου.
  
Γενικά: Αναζητάς κάποιες καλές οικογενειακές στιγμές που για να τις κατακτήσεις θα πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθεια και περισσότερο με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Όσο και να μπλέκεται στα πόδια σου ο Καρκίνος αν δεν σου ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει εσύ δεν θα κάνεις καμία υποχώρηση. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα προσέξεις πάρα πολύ τα νεύρα που μπορεί να κρύβεις μέσα σου γιατί θέλεις να λες συνέχεια την αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς όσο μπορείς να αποφύγεις κινήσεις μέσα από συναισθηματικές κρίσεις και υπολογισμούς κι αν δεν το καταφέρεις θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την λογική για να στηρίξεις τα επόμενα βήματά σου.

Γενικά: Δεν έχεις αμφιβολίες για το τι θέλεις να κάνεις για αυτό επενδύεις σε μια πιο ποιοτική επικοινωνία ακόμα και με κάποιους φίλους σου που είχατε χαθεί. Επειδή ζητάς να αναπτύξεις μια έντονη κινητικότητα στο εξωτερικό πιθανόν τώρα με την βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου να το κάνεις πράξη.
Ερωτικά: Όσο και να αμφισβητείς την σχέση σου με τον Καρκίνο τελικά βλέπεις ότι όλο και κάτι γίνεται και στο τέλος είστε μαζί γιατί γενικά ταιριάζετε και μπορείς πιο εύκολα να λειτουργήσεις όλα τα θετικά σου συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να παραβιάσεις καθόλου τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να λειτουργήσεις γιατί φοβάσαι ότι θα ξεφύγεις για αυτό έχεις στο μυαλό σου το σωστό ώστε να μην βρεθείς μπλεγμένος/η. Όλο αυτό θα σε ενισχύσει και θα είσαι πιο δυνατός/η από ποτέ.

Γενικά: Έχεις διάφορες έγνοιες οι οποίες σε βαραίνουν περισσότερο συναισθηματικά παρά πρακτικά. Η μεγάλη ανανέωση που ζητάς στον τομέα της οικογένειάς σου θα γίνει αλλά εσύ πρέπει να επενδύσεις περισσότερο σε τέτοιου είδους αξίες.
Ερωτικά: Όσο σκέφτεσαι ότι πρέπει να φροντίσεις ένα άτομο, τόσο θα γεμίζεις τύψεις αν δεν το κάνεις. Ο Καρκίνος ίσως σου δημιουργεί τέτοιου είδους συναισθήματα γιατί δεν μπορεί με άλλο τρόπο να σε κατακτήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου εμπειρία με άτομα που είναι κυρίως από την οικογένεια σου δεν είναι και πολύ καλή γιατί βαδίζεις πάνω σε τεντωμένο σχοινί και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα το αποφύγεις. Επιπλέον, θα ήθελες να είσαι δίκαιος/η στις επιλογές σου.
  
Γενικά: Όσο σκέφτεσαι τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση ενός άλλου, τόσο μειώνονται οι αντιστάσεις σου. Θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιων ατόμων και πιστεύεις ότι υπάρχει αξία και ανταπόδοση αν ασχοληθείς σωστά. Πάντως αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν, δεν θα το κάνεις ούτε και εσύ.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να είσαι μαζί με ένα άτομο και να ζεις πολύ στενά μαζί του σαν να ήταν η οικογένειά σου ή το πιο κοντινό και αγαπημένο πρόσωπο. Αυτό με τον Καρκίνο θα το νιώσεις πιο έντονα από άλλες φορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πιστεύεις ότι ενδεχομένως να κινούν τα νήματα άλλοι, τόσο περιορίζεσαι και δεν παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες, όμως θα μπορούσες να λειτουργήσεις καλύτερα αυτή την στιγμή.

Γενικά: Όσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεις με τον κόσμο γύρω σου, τόσο θα απολαμβάνεις την θετική συμπεριφορά τους. Μόνο αν είσαι δυσνόητος/η ή περίεργος/η δεν θα καταφέρεις να έχεις την σωστή επικοινωνία. Η οικογένεια σου ζητάει να κάνεις υπερβάσεις.
Ερωτικά: Δεν σε ενδιαφέρει να είσαι στο παιχνίδι, αν δεν κερδίζεις από το άλλο πρόσωπο εμπιστοσύνη και πάνω από όλα την σιγουριά που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις. Μέσα στην δουλειά μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που δεν περίμενες καν.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντί να σε ενδιαφέρει πως θα προσαρμόσεις τις ενέργειές σου σε μια καινούργια πραγματικότητα, μπορεί να έχεις κολλήσει και να σκέφτεσαι άλλα πράγματα τα οποία ίσως να μην είναι απόλυτα της δικής σου της δικαιοδοσίας.

Γενικά: Αναλαμβάνεις καθήκοντα φροντιστή και αυτό είναι μέσα στην δικαιοδοσία σου. Το να βρεθείς με κόσμο, να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς, θα είναι για σένα το καλύτερο κομμάτι σου που βάζεις σε εφαρμογή, κυρίως αν πρόκειται για άτομα από την οικογένεια σου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να βρίσκεσαι μακριά από τον Καρκίνο, τον Παρθένο ή τον Σκορπιό γιατί βλέπεις ότι περνάς καλά. Τώρα αν μπαίνουν στην μέση τρίτοι που δεν τους πέφτει λόγος και παίζουν τον ρόλο του διαβολέα, στο χέρι σου είναι να τους σταματήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Να μην παρασύρεσαι από πιθανές υποσχέσεις ατόμων που δείχνουν ότι πιάνουν τον σφυγμό σου αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο αληθινά και θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν. Ωστόσο, δεν θα τους έρθουν τελικά όπως τα ήθελαν.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου