Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τροπολογία για την προστασία της Α΄ κατοικίας καταθέτουν οι ΑΝ.ΕΛ.



Συνεδρίασε χθες η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε σχετική τροπολογία την οποία υπογράφουν όλοι οι βουλευτές του Κινήματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας, δηλώνοντας σχετικά:
«Παρόλο που γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση θα φέρει τις προσεχείς ημέρες νομοσχέδιο για την
προστασία της πρώτης κατοικίας, επειδή αύριο στα πρωτοδικεία της χώρας υπάρχει σωρεία πλειστηριασμών, καταθέσαμε σχετική τροπολογία-ασπίδα στο νομοσχέδιο που συζητείται αυτές τις ώρες στη Βουλή για την ανθρωπιστική κρίση.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πιστεύει ότι η τροπολογία είναι απολύτως συνυφασμένη με την αξιοπρεπή διαβίωση, όπως επιβάλει και το άρθρο 2 του Συντάγματος και είναι άμεση ανάγκη να επανισχύσει η διάταξη του νόμου 4224/13, η οποία έπαυσε να ισχύει μετά την 31/12/2014.
Η προστασία της πρώτης κατοικίας αποτελεί δέσμευση του Προέδρου του Κινήματος, Πάνου Καμμένου.
Αυτονόητο είναι ότι και αύριο, όπως και στο παρελθόν, οι βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, θα είμαστε στα πρωτοδικεία μαζί με τους δοκιμαζόμενους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου