Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Για στοχοποίηση της ομάδας τους κάνουν λόγω στον Άρη Αθύρων



Σήμερα 2-3-2015 ύστερα από έκτακτο Δ.Σ. του Άρη Αθύρων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

<<Ύστερα από τελευταία συνεχόμενα φαλτσοσφυρίγματα εις βάρος του,την ώρα που η μάχη της παραμονής φουντώνει ο Άρης Αθύρων δεν πιστεύει πλέον στο ανθρώπινο διαιτητικό λάθος και θεωρεί ότι είναι στοχοποιημένος>>.


Ο κ.Θεολόγου προχθές απλά έβαλε την σφραγίδα του στην παραπάνω σκέψη μας,μετατρέπωντας ένα παιχνίδι που πήγε να γύρει προς τα εμάς σ'ένα εμφατικό 0-3 υπέρ ενός αξιόλογου πραγματικά αντιπάλου. Στο 44 του αγώνα σ'ένα δηλαδή κομβικό χρονικό σημείο και ενώ το σκορ ήταν 0-1 ο <<άρχοντας>> του αγώνα έκλεισε τα μάτια σ'ένα καταφανέστατο πέναλτι προς γενική έκπληξη γηπεδούχων,ουδετέρων αλλά και φιλοξενούμενων.

Έπειτα για να ολοκληρώσει την αποστολή του παρέμεινε 40 λεπτά στα αποδυτήρια προκαλώντας την αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών μας. Η φραστική επίθεση ενός φιλάθλου, που καταδικάζει το Δ.Σ. του Άρη Αθύρων,δεν δικαιολογεί σε τίποτα την παραπάνω προκλητική στάση του διαιτητή.

Κύριοι του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πέλλας αν μας κατηγορήσετε για τους δικούς σας λόγους ότι βλέπουμε φαντάσματα,έχουμε να σας πούμε ότι φαντάσματα βλέπαμε εώς τώρα που πιστεύαμε σ'ένα δίκαιο πρωτάθλημα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τα αντίπαλα σωματεία του ομίλου και αυτό το αποδεικνύουν οι εώς τώρα φιλοξενίες των αντιπάλων μας. Επίσης και εμείς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εώς τώρα φιλοξενίες.

Ο <<Ακριτικός>> για σας Άρης Αθύρων ύστερα από μία πετυχημένη χειρουργική επέμβαση του κ.Θεολόγου είναι εδώ και επιστρέφει πιο δυνατός.Την επόμενη φορά φροντίστε να μας τελειώσετε πιο αποτελεσματικά. Σκληρά λόγια,όμως εμείς βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα.

Τέλος θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε έδαφος καλλιεργούμε,ούτε απειλούμε κανέναν,ούτε πουλάμε νταηλίκι,το μόνο που έχουμε να πουλήσουμε είναι <<ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ>>.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ!
ΜΕ ΤΙΜΗ
Δ.Σ. ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου