Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δράση του Δήμου Σκύδρας στην «Ώρα της Γης»



Όπως έχει προαναγγελθεί, ο Δήμος Σκύδρας θα συμμετάσχει στην παγκόσμια περιβαλλοντική κινητοποίηση « Η Ώρα της Γης».
Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να υλοποιήσει την εξής δράση: από το βράδυ της Παρασκευής 27/3/2015 έως το ξημέρωμα της Δευτέρας 30/3/2015 οι προβολείς φωτισμού του Δημαρχείου θα μείνουν σβηστεί. Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου 28/3/2015, κατά την καθιερωμένη «Ώρα της Γης», δηλαδή, από τις 20:30΄κι έως τις 21:30’ θα διακοπεί ο δημοτικός φωτισμός στις κεντρικές οδούς, Εθνικής Αντίστασης και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Με την ευκαιρία, προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην «΄Ωρα της Γης» κι επιπλέον, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά και να δηλώσoυν την ατομική τους συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα «www.kalyterizoi.gr».
Είναι φανερό ότι πολλές φορές, μέσα στην καθημερινότητά μας, μπορούμε με πολύ απλές δράσεις και κινήσεις να προστατεύσουμε το περιβάλλον, ( ορθολογική χρήση φυσικών πόρων, ανακύκλωση, μη ρίψη και εναπόθεση σκουπιδιών κι απορριμμάτων εκτός των ειδικών κάδων, ελεγχόμενη χρήση ιδιωτικού αυτοκινήτου κ.α.).
Όλοι θέλουμε ένα καθαρότερο και ομορφότερο περιβάλλον. Αρκεί, κάποιες φορές, λίγη προσοχή και θέληση για να το πετύχουμε. Και μπορούμε να το πετύχουμε όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου