Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πέλλας πραγματοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης



Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητήριο Πέλλας του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνη Τσώτσου με τον Βουλευτή του Ν. Πέλλας κ. Ιωάννη Σηφάκη.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν τον Νομό Πέλλας και την Επιχειρηματική κοινότητα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα υποδομών του Νομού Πέλλας όπως το οδικό δίκτυο, η δημιουργία του διαμετακομιστικού κέντρου στη Σκύδρα καθώς και θέματα επιχειρηματικά όπως η ρευστότητα για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα προβλήματα του ασφαλιστικού των επιχειρηματιών, προβλήματα του κλάδου της καθαρής ενέργειας καθώς και προτάσεις για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Νομού Πέλλας και της τουριστικής ανάδειξης του Νομού στηριζόμενες σε ένα κοινό πλάνο ενεργειών σε επίπεδο περιφέρειας.
Ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Σηφάκης δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων και στην προώθηση των συγκεκριμένων προτάσεων που του κατατέθηκαν από το Επιμελητήριο Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου