Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Σακελλαρίδης: Αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο το κείμενο Σαμαρά



Tο κείμενο που αποκάλυψε ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο. Την μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά! Κατανοούμε την υπαρξιακή αγωνία του αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά» αναφέρει χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, «η κυβέρνηση επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση. Αυτό το γνωρίζουν όλοι από την 20η Φλεβάρη και μετά. Το δε κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο!»

«Άνθρακες, λοιπόν, ο θησαυρός. Ας μην ψάχνει για συνενόχους στην πολιτική του ο κ. Σαμαράς. Το ‘ουδείς αναμάρτητος’ είναι αποκλειστικότητά του» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, «ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πολύ καλά ποιος διαπραγματεύεται σήμερα για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του.»

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου