Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Πλοιοκτήτης αγόρασε το 1 από τα 3 BMW i8 που πουλήθηκαν στην Ελλάδα



Η BMW i8 είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα του κόσμου. Μπορεί να κινηθεί αμιγώς με... μπαταρίες χωρίς να μολύνει το περιβάλλον αλλά και με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ταυτόχρονα οι επιδόσεις του θυμίζουν super car καθώς το εντυπωσιακό μοντέλο επιταχύνει από στάση.

Να σημειώσουμε πως το i8 τροφοδοτείται από έναν κινητήρα χωρητικότητας 1.500 κ.εκ. (καλά διαβάσατε) και αποδίδει συνολικά μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα 362 ίππους! Μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει φόρους ούτε καν τέλη κυκλοφορίας λόγω κινητήρα αλλά και πολύ χαμηλών εκπομπών ρύπων CO2.


Πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου
Στην Ελλάδα και όπως έχουμε γράψει ήδη έχουν πουληθεί τρία τα οποία παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες πριν από λίγες ημέρες. Το ένα από αυτά απέκτησε πολύ γνωστός πλοιοκτήτης και πρώην παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αδυναμία του σε ξεχωριστά και τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα δεν κρύβεται και έτσι το εκκεντρικό i8 κοσμεί πλέον το γκαράζ του αλλά και τους ελληνικούς δρόμους.

Του ευχόμαστε καλές... ηλεκτρικές αλλά και γρήγορες (με ασφάλεια πάνω από όλα) βόλτες!!! Αρκεί να το βγάζει συχνά στους δρόμους για να το απολαμβάνουν έστω και... οπτικά οι φίλοι του αυτοκινήτου.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου