Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 11/4



Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα λόγια και στα έργα είναι ότι τα λόγια απευθύνονται προς τους ανθρώπους και τα έργα προς το Θεό.

KAΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!


Γενικά: Προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους και πιθανόν κάποιος να μείνει εκτός, αν και θα έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς με άτομα από την οικογένεια αλλά και με κάποια που μπορεί να συνδέεσαι επαγγελματικά.
Ερωτικά: Μπορεί να σοβαρέψεις αρκετά γιατί θα περιμένεις κάτι και πιθανόν να μην γίνει. Ίσως είσαι πολύ απόλυτος/η και βάζεις τους όρους σου γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει προαποφασιστεί. Αλλά θα σου κάνει καλό γιατί θα νιώθεις ότι καθαρίζεις και αποκτάς και εσωτερική ποιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και να μην έχεις δουλειά σήμερα λόγω των διακοπών, εσύ θα σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα δράσεις ώστε να μην εκτεθείς, ώστε να μην εκτεθείς.

Γενικά: Πιστεύεις στις καινούργιες σου ικανότητες που τις έχεις αποκτήσει μέσα από μεγάλη δουλειά και προσωπική κούραση. Σήμερα θα επικεντρωθείς στην αξία της οικογένειας όπου θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τους ευχαριστήσεις όλους αλλά με μέτρο για να μην χάσεις την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Κατευθύνεις όλα σου τα συναισθήματα με βάση τη λογική για αυτό μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνεις συμβιβασμό στο τι σε συμφέρει και τι όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο σημαντικό είναι για σένα να τα έχεις όλα μετρημένα και να εξοικονομήσεις, ακόμα και από πηγή που δεν χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα. Θα τα καταφέρεις πάντως να κάνεις πολύ περισσότερα και με ένα τρόπο οργανωμένο και σωστό. Για αυτό δεν θα χάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Γενικά: Η σχέση με τα άτομα που σου θυμίζουν εξουσία ή ακόμα και έντονες υποχρεώσεις κάπως σε δεσμεύει και κυρίως αν έχεις δώσει την υπόσχεσή σου ότι θα σταθείς σε θέματα οικογενειακά ή ακόμα και κοινωνικών υποχρεώσεων.
Ερωτικά: Μπορεί να μην νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου όταν πρέπει να συμπεριφερθείς με συγκεκριμένο τρόπο, με στόχο να ικανοποιήσεις ακόμα και την προσωπική φιλοδοξία του άλλου ατόμου που είστε μαζί. Αναγκαστικά θα πρέπει να στηρίξεις αυτή την τυπική εικόνα για να ευχαριστήσεις τον Ταύρο ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να σκεφτείς γιατί μετά την αισιοδοξία και κάποια νέα γνωριμία, μπορεί να προσγειωθείς για να δεις τελικά αν όλα αυτά που έχεις εισπράξει από τους άλλους είναι έγκυρα.

Γενικά: Προσπαθείς γιατί αναγκαστικά θα μπεις στην υπηρεσία των άλλων ατόμων. Κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεις ότι συμφωνείς και ακολουθείς τα χνάρια τους αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς αρμονικά και κυρίως μέσα σε μεγάλο κύκλο.
Ερωτικά: Δίνεις το προβάδισμα στο άλλο άτομο γιατί θέλεις να το ευχαριστήσεις και παρόλο που έχεις άλλες επιθυμίες και έντονες ανάγκες προτιμάς να συμβιβαστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπάθησε να μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα άτομα ή με μια ομάδα που λειτουργεί καλύτερα, γιατί δεν κάνεις καλό σε εσένα με αυτές τις σκέψεις. Πάντως η προσπάθεια για αυτονομία συνεχίζει να είναι πολύ δυνατή.

Γενικά: Μαζεύεσαι αρκετά και ίσως νιώθεις ότι θα πρέπει να λειτουργήσεις μέσα στα πλαίσια των άλλων. Αισθάνεσαι ότι πολιορκείσαι από την οικογένεια και δεν μπορείς να ξεφύγεις κι αυτό μάλλον σου δημιουργεί τύψεις.
Ερωτικά: Εκείνο το συναίσθημα που έρρεε πολύ ίσως δεν είναι πια τόσο έντονο και να κυριαρχεί περισσότερο το καθήκον προς το πρόσωπο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο οργάνωση και αυτό είναι που σε κάνει να αγχώνεσαι για κάτι που θέλεις να κάνεις και να είναι αποκλειστικά δικό σου. Για αυτό θα ξεκινήσεις ακόμα και από σήμερα να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να σου την προσφέρει.

Γενικά: Έχεις μεγάλη υπομονή και μπορείς εύκολα να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ίσως ασχοληθείς περισσότερο με την οργάνωση του τραπεζιού στο σπίτι και να αναλάβεις όλα τα επιμέρους θέματα και ο χρόνος σου να είναι πολύ περιορισμένος για οτιδήποτε άλλο, εξαιτίας της τελειομανίας σου.
Ερωτικά: Η συγκίνηση που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο άτομο είναι πολύ δυνατή γιατί σε έχουν πιάσει οι μεγάλες σου ευαισθησίες και αν σχετίζεσαι με ένα Ταύρο ή Σκορπιό θα αλλάξεις τελείως τις αρνητικές προσλαμβάνουσες που έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πετύχεις τον στόχο σου και σήμερα μπορεί να κερδίσεις, αφού θα κουραστείς μεν αλλά θα πάρεις ανταμοιβή για τον κόπο σου.

Γενικά: Παρόλο που δεν αντέχεις τον μεγάλο περιορισμό, τον βλέπεις σαν αναγκαίο κακό γιατί τον τελευταίο καιρό πνίγεσαι. Σήμερα θα αντέξεις όλη την πίεση γιατί υπάρχει κοινωνική σκοπιμότητα.
Ερωτικά: Η επαφή με την πραγματικότητα μερικές φορές σε προσγειώνει τόσο απότομα που δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Η ταραχή που έχεις πάρει από ένα Κριό ίσως σε ενοχλεί ακόμα αλλά τώρα ίσως πρέπει να είσαι με τον Αιγόκερω ή κάποιο άλλο άτομο πολύ οικογενειακά και αυτό δεν σε εκφράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα περάσεις από σαράντα κύματα και τελικά θα βρεις τον τελικό σου προορισμό, αλλά προς το παρόν είσαι αρκετά προσεκτικός/η και έχεις μεγάλη συγκράτηση για τα πάντα. Μπορεί να μην είναι του χαρακτήρα σου γιατί έχεις ανάγκη από κάτι διαφορετικό, αλλά θα προσαρμοστείς σε όλες τις συνθήκες.

Γενικά: Η σκέψη μιας οργανωμένης κίνησης θα σε ξεμπλοκάρει γιατί δεν είναι εύκολο λόγω του χαρακτήρα σου να είσαι και πολύ χύμα ή άναρχος/η. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα σε κάνουν να δουλέψεις παραπάνω γιατί θα προσπαθήσεις να τους ευχαριστήσεις όλους.
Ερωτικά: Δεν πηγαίνεις κόντρα με κανένα και κυρίως με το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί δεν θέλεις φασαρίες και αντιδράσεις που δεν σου κάνουν καλό. Πάντως θα είσαι ο τρυφερός και προστατευτικός σύντροφος.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις που θα σου φανούν εύκολες. Ίσως χρησιμοποιήσεις πολύ την λογική σου για τα σημερινά έξοδα γι' αυτό δεν θα κάνεις τρέλες, ούτε υπερβολές.

Γενικά: Προσπαθείς να είσαι μέσα στα πράγματα και κυρίως να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που ίσως να σου επιβληθούν εκ των πραγμάτων. Εσύ θέλεις βέβαια να είσαι μέσα στο κλίμα της γιορτής αλλά χωρίς να υπάρχουν εξάρσεις και τρέλες.
Ερωτικά: Δεν συγκλονίζεσαι από τίποτα, για αυτό θα ξεπεράσεις όλων των ειδών τις συγκρούσεις και τις αντιφάσεις που μπορείς να είχες εδώ και ημέρες. Η ανησυχία για τα άναρχα συναισθήματά σου που κυρίως έχει βγάλει στην επιφάνεια ο Κριός, θα είναι για λίγο γιατί θα μπορείς να ρεγουλάρεις τον αυθορμητισμό και την παρόρμηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις πάνω σε χνάρια που γνωρίζεις και γυρνάς σε παλιά λημέρια γιατί αποκτάς πλέον μια σφαιρική εικόνα των πραγμάτων. Η αθωότητα που έχεις μερικές φορές σε βάζει μέσα σε ευκαιρίες πολύ δυνατές γιατί οι άλλοι σε εμπιστεύονται.
  
Γενικά: Πιστεύεις ότι θα γίνει ένα είδος κάθαρσης για αυτό η υποτυπώδης αλλά ειλικρινής εξομολόγησης που θα κάνεις προς τρίτους θα είναι κάτι που θα σε ελαφρώσει και θα σε κάνει να θέλεις να τα αρχίσεις όλα από την αρχή.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες γιατί πιστεύεις ότι δεν έχεις βρει το πρόσωπο που σε καλύπτει, αλλά ό, τι κι αν γίνει δεν θα το πάρεις πολύ προσωπικά, γιατί σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη εστίαση στις προσωπικές σου ανάγκες. Με τον Κριό είσαστε ήξεις αφήξεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ό, τι και να κάνεις τουλάχιστον για σήμερα, ακόμα και εκτός δουλειάς να είσαι, θα δουλεύεις τελικά για κάτι μπορεί και με δημόσιες σχέσεις για να πλασάρεις αυτό που γνωρίζεις πολύ καλά.

Γενικά: Κρατιέσαι μακριά από πράγματα που ίσως σε ενοχλούν και προσπαθείς να μην χαλάσεις την ημέρα σου. Ακόμα και ο Καρκίνος να σου μιλάει και να σου λέει ότι δεν έκανες αυτό ή το άλλο, εσύ απτόητος/η θα κάνεις τα δικά σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη κάπου να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Για αυτό θα προτιμήσεις να μην μιλήσεις ή να μην ακολουθήσεις την πίεση που ίσως υπάρχει και με τον τρόπο σου θα βοηθήσεις στο να τα περάσεις όλα χαλαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς και πολύ και μάλλον τα έχεις αφήσει όλα πίσω σου για να μην κουραστείς ή να μην ξεπεράσεις τα όρια σου γιατί σήμερα δε θέλεις γενικά να κάνεις κάτι που θα σε βγάλει από το πνεύμα των ημερών.

Γενικά: Νιώθεις ότι δεν μπορείς να φερθείς και πολύ ελεύθερα γιατί οι συγγενείς και το περιβάλλον που είναι γύρω σου όλο κάτι θέλουν από εσένα και εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς. Ο κύκλος των επαφών σου πιθανόν να ανοίξει, κυρίως αν έχεις γυρίσει στο τόπο γεννήσεως σου.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις να πέσει κάτω τίποτε γιατί προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο γι' αυτό δεν ανησυχείς για πολλά πράγματα. Συμβιβάζεσαι, αρκεί να είσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αλλά κι αν δεν είσαι, πάλι συμβιβάζεσαι γιατί δεν νιώθεις εύκολα την έλλειψη αυτή την περίοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ό, τι και να κάνεις, από μικρό μέχρι και μεγάλο, θα το πετύχεις γιατί θα έχεις μια μοναδικότητα στο μυαλό και στον τρόπο δράσης. Το σπίτι σου πάντως θα απορροφήσει αρκετά από τα χρήματά σου.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου