Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ένα βήμα πριν την πτώχευση η ΝΔ.Χρωστούν "της Μιχαλούς" σε τράπεζες,μισθούς και προμηθευτές.



Σε δεινή κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά της ΝΔ, καθώς το άλλοτε κραταιό κόμμα δέχεται απανωτά χτυπήματα, τα οποία προκαλούν γενικευμένο φόβο για την οικονομική του βιωσιμότητα.Η ΝΔ βρίσκεται αυτή την περίοδο σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας. Όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα, πριν το Πάσχα οι υπάλληλοι της ΝΔ έλαβαν το μισθό του Ιανουαρίου, αλλά και το δώρο του Πάσχα Οι μισθοί όμως του Φεβρουαρίου, του
Μαρτίου και του Απριλίου παραμένουν ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Μάλιστα, την Τρίτη κατέφθασαν στα γραφεία της ΝΔ και ασφαλιστικά μέτρα από την εταιρεία Spot Thompson του Δημήτρη Μαύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του KoolNews.gr, με τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα ο κύριος Μαύρος αποσκοπεί στην εξόφληση της εταιρείας του για έρευνες, σποτάκια και επικοινωνιακή στρατηγική που η εταιρεία του έχει παραγάγει τα τελευταία χρόνια για τη ΝΔ και για τα οποία ακόμα δεν έχει εξοφληθεί. Η κίνηση όμως αυτή την εταιρείας Spot Thompson για οφειλή περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ, οδηγεί σε δέσμευση του κομματικού λογαριασμού, στον οποίο θα καταλήξει η κομματική επιχορήγηση, μέρος της οποίας έχει άμεσα λαμβάνειν η ΝΔ.
Αν δε σκεφτεί κανείς πως οι υπάλληλοι της ΝΔ είχαν λάβει την υπόσχεση πως με την επιχορήγηση θα εξοφληθούν πλήρως για τα οφειλόμενα του κόμματος προς αυτούς, με τη δέσμευση του λογαριασμού γεννάται πλέον ένα σοβαρότατο ζήτημα για το αν η ΝΔ είναι σε θέση να πληρώσει τους ίδιους της τους υπαλλήλους. Υπάλληλοι του κόμματος, μιλώντας στο KoolNews.gr, εξηγούσαν πως από το στάδιο της οργής και της απογοήτευσης έχουν περάσει σε αυτό του φόβου, καθώς βλέπουν την προοπτική να χάσουν τα δεδουλευμένα τους.
Συν τοις άλλοις, στο λογιστήριο του κόμματος έφτασε και εξώδικο από μεγάλη συστημική τράπεζα, η οποία ζητά από τη ΝΔ να εξοφλήσει αρκετά ενοίκια, αλλιώς θα κινηθεί η διαδικασία της έξωσης. Το κτίριο ανήκε στον όμιλο Βωβού, μετά τη χρεοκοπία του οποίου όμως περιήλθε στη συγκεκριμένη τράπεζα μαζί με κάποια ανεξόφλητα νοίκια, τα οποία στην πορεία του χρόνου πολλαπλασιάστηκαν. Έτσι, αν η ΝΔ δεν βρει τρόπο να ρυθμίσει τις οφειλές της προς την τράπεζα, κινδυνεύει να χάσει και το κτίριο της λεωφόρου Συγγρού 340.
Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία
Ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιμάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Διαψεύδουμε με κατηγορηματικό τρόπο τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν σε ασφαλιστικά μέτρα που δήθεν λήφθηκαν εναντίον του κόμματός μας. Όλα αυτά εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο παραπληροφόρησης και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου