Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στο Τάσο Βυζοβίτη.




Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής του τόπου συνόδευσαν  στην τελευταία κατοικία του τον Τάσο Βυζοβίτη, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία μόλις 40 ετών.
Ο Τάσος Βυζοβίτης, γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Χρίστου Βυζοβίτη, εργάστηκε επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όπου κι αν πέρασε. Στο Α' Νεκροταφείο

Αθηνών βρέθηκαν για το τελευταίο αντίο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα, η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. Γεωργία Σαμαρά, ο επιχειρηματίας Γιώργος Βαρδινογιάννης, οι πρώην υπουργοί Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βασίλης Κικίλιας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, συγγενείς και δεκάδες φίλοι του.
Απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ο Τάσος Βυζοβίτης συνεργάστηκε με τον Νικήτα Κακλαμάνη ως σύμβουλός του στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το 2004 ως το 2006. Μετά τις δημοτικές εκλογές του 2006 εργάστηκε επί τέσσερα έτη ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αθηναίων και του δημάρχου.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως σύμβουλος επικοινωνίας και διοίκησης σε ιδιωτικές εταιρίες και κοινωφελή πολιτιστικά ιδρύματα, όπως το ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Η αδερφή του, Ντόρα, είναι επί σειρά ετών στενή συνεργάτης και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου