Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Νίκη του ΜΕΓΑ επί των ΙΚΑΡΩΝ Γιαννιτσών



Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του το τμήμα ΜΙΝΙ του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» επί των «Ικάρων Γιαννιτσών», με σκορ 58-53, σε αγώνα που έγινε το Σάββατο 25-04-2015, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».
Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα με γεμάτο γήπεδο, η ομάδα του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος πήρε το ροζ φύλλο στο τοπικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολύ πάθος και με την βοήθεια του κόσμου, που παρευρέθηκε στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του «Μέγα» Χαράλαμπος Χαριτίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Στόχος μου σε τέτοια παιχνίδια τοπικού χαρακτήρα είναι να κρατάω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους για να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο και πιστεύω πως αυτό έγινε. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δίνοντας στο καθένα την πρέπουσα σημασία.Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το καλό κλίμα και για τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν στο γήπεδο. Τέλος, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρευρέθηκε και δημιούργησε μία πραγματικά θερμή ατμόσφαιρα».
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Κασιμίδης είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που κέρδισε αυτό το πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς. Ήταν ένα παιχνίδι όπου το πάθος για τη νίκη κυριαρχούσε. Εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος, να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε να στηρίξει την ομάδα μας και ελπίζω να βλέπουμε τέτοιες εικόνες συχνά στο γήπεδό μας».

Τα δεκάλεπτα : A΄13-15, Β΄13-09, Γ΄14-20, Δ΄18-09.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Χαριτίδης Χ.) : Χατζηαντωνίου Σ., Γραικός Γ., Σταφυλίδης Α., Τζανίδης Π., Βενιτσανόπουλος Α., Παπασταύρου Α., Στόιτσης Κ., Καρουλίδης Η., Βαφειάδης Α., Μυλωνάς Δ., Αναστασιάδης Γ., Χατζηλαμπρινός Σ.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπόντης Ν.): Θωμαίδης Δ., Κέζογλου Α., Σπόντης Α., Φυτίδης Γ., Μπατζάκης Γ., Λυσίτσας Γ., Χριστοφορίδης Κ., Μπέρμπερι Ε., Παπαδόπουλος Χ., Τζίτζικας Ν., Φυτίδης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου