Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Πως θα απαλλάξετε το στρώμα σας από τα ακάρεα


Όλοι μας είμαστε εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι πρέπει να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα για να εξασφαλίσουμε μια υγιή ζωή. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για έναν καλό ύπνο είναι και η επιλογή του στρώματος. Υπάρχουν διάφορα είδη στρωμάτων που διαφημίζονται καθημερινά και κυμαίνονται από φθηνά έως πολύ ακριβά, αλλά ανεξάρτητα από την ποιότητα ή το είδος, πρέπει να ξέρουμε πώς να
φροντίσουμε το στρώμα μας για να διαρκέσει περισσότερο. Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε και να διατηρήσετε το στρώμα σας.
Η φυσική αυτή συνταγή θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε καλά το στρώμα σας και την ίδια στιγμή θα σας προστατεύσει από τη σκόνη και τις αλλεργίες. Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσετε ένα μείγμα για τον καθαρισμό και την απολύμανση με λίγα μόνο συστατικά που πιστεύουμε ότι έχετε ήδη στο σπίτι.
Τι θα χρειαστείτε:
Ένα βαζάκι με καπάκι
Μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
Ένα φλιτζανάκι του καφέ μαγειρική σόδα
Μία ηλεκτρική σκούπα και ένα κόσκινο
Προετοιμασία
  1.Βάλτε όλα τα υλικά στο βαζάκι.
2. Στη συνέχεια ανακινήστε το για ένα λεπτό μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
3. Απλώστε το μείγμα -όσο το δυνατόν- σε ολόκληρο το στρώμα, με τη βοήθεια του κόσκινου.
4. Αφήστε το για περίπου 1 ώρα έτσι ώστε τα συστατικά να δράσουν και να εξοντωθούν όλα τα παράσιτα από το στρώμα.
5. Στη συνέχεια καθαρίστε το στρώμα χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα.
Ωστόσο, αυτό το τρικ χρησιμοποιείται συνήθως σε νεότερα στρώματα για να κάνετε απολύμανση μία φορά στο τόσο. Εάν έχετε ένα στρώμα που είναι ηλικίας άνω των 7-8 ετών θα πρέπει να το αντικαταστήσετε με νέο. Συνιστάται για τα στρώματα να είναι όλα με υγιεινά, αντί -αλλεργικά και αντί –βακτηριδιακά πιστοποιητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου