Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Επίσκεψη του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη πραγματοποίησε σήμερα, 01/04, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Πέλλας – Προσφύγων Ανατολικής Θράκης.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα λειτουργίας του Συλλόγου και συζητήθηκε η διοργάνωση του 7ου Πανθρακικού Ανταμώματος τον προσεχή Ιούνιο. Στην πανελλαδικής εμβέλειας αυτή εκδήλωση, η οποία θα διοργανωθεί σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων, πρόκειται να συμμετέχουν σύλλογοι Θρακιωτών από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.


Ο Σύλλογος ζήτησε τη στήριξη του κ. Αντιπεριφερειάρχη για την επιτυχή προετοιμασία και πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ Π.Ε. Πέλλας και Συλλόγου και υποστήριξη της εκδήλωσης ώστε να έχει την απήχηση που της αρμόζει διότι οι εκδηλώσεις πανελλαδικού χαρακτήρα προβάλλουν την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής μας.




Ο κ. Θεοδωρίδης παραβρέθηκε και παρακολούθησε τη συνεδρίαση του Δ. Σ. της Μη Κερδοσκοπικής Αστικής Εταιρείας Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Έδεσσας στο Κλησοχώρι

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Μη Κερδοσκοπικής Αστικής Εταιρείας Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Έδεσσας «Ευάγγελος και Αμαλία Δίζα» παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Η συνεδρίαση αφορούσε λειτουργικά και άλλα θέματα του Γηροκομείου για τα οποία λήφθηκαν οι σχετικές αποφάσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται ζητήματα οικονομικής φύσεως που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία καθώς, επίσης, το θέμα της εισαγωγής ηλικιωμένων στον Οίκο Ευγηρίας για τα οποία ο κ. Θεοδωρίδης εξέφρασε τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου για την εύρυθμη λειτουργία της δομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου