Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Άρχισε ξαφνικά να φιλάει τους άντρες μέσα στο μετρό! (video)



Βρίσκεσαι σε ένα πολυσύχναστο σταθμό και ξαφνικά σε πλησιάζει κάποιος άγνωστος και προσπαθεί να σε φιλήσει. Τι κάνεις; Ανταποκρίνεσαι ή απομακρύνεσαι;
Την απάντηση πάντως στο τι κάνει η πλειοψηφία του κόσμου όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα τέτοιο απρόσμενο περιστατικό δίνει το βίντεο της κωμικού Φάρα Μπρουκ που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί η ίδια και πλησιάζει ανυποψίαστους περαστικούς στον τεράστιο σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central ζητώντας τους δήθεν πληροφορίες. Μόλις εκείνοι λάβουν μία ελαφρά κλίση προς το μέρος της, η κωμικός προσπαθεί να τους φιλήσει. Σε κάποιες περιπτώσεις όχι μόνο μία φορά. «Θα φιλήσουμε μερικούς ανθρώπους στον Grand Central. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τις φάω»,  λέει η Φάρα στον φακό λίγο πριν ξεκινήσει το πείραμά της.


Η κωμικός Φάρα Μπρουκ λίγο πριν ξεκινήσει το πείραμά της
Το βίντεο πάντως, που κυκλοφορεί με τον τίτλο “Kiss Me NYC” και είναι ντυμένο με το γλυκύτατο Kiss Me από Sixpence None the Richer, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο περισσότερος κόσμος είναι διστακτικός και δεν ανταποκρίνεται σε φιλιά αγνώστων.
Απτόητη όμως η Φάρα, συνεχίζει τις προσπάθειές της μέχρι που κάποιος ανταποκρίνεται. Είναι ο τελευταίος της στόχος. Ένας άντρας που τρώει το γεύμα του. Εκείνη τον πλησιάζει, κάθεται δίπλα του, και μόλις τραβήξει την προσοχή του, κάνει την κίνησή της. Και ενώ αρχικά και εκείνος, όπως οι προηγούμενοι, εκπλήσσεται και απομακρύνεται ενστικτωδώς, σε μία ανέλπιστη τροπή των πραγμάτων κοιτάζονται στα μάτια και μόλις η Φάρα κάνει τη δεύτερη κίνησή της, εκείνος όχι μόνο ανταποκρίνεται, αλλά της χαϊδεύει και το πρόσωπο.







dailymail-trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου