Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 14/5



Η ενέργεια του νου είναι η ουσία της ζωής. 





ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βασίζεσαι στον εαυτό σου και αυτό είναι που σε βοηθάει να σταματήσεις να κρέμεσαι από την τύχη γιατί μπορείς να ελέγχεις τις ανάγκες σου με ένα πολύ δυναμικό τρόπο.
Ερωτικά: Αν έχεις στο νου σου να έρθεις σε εκείνη την μεγάλη αντιπαράθεση με τον Ζυγό μάλλον, θα το κάνεις σήμερα γιατί νιώθεις ότι κάπου έχεις αδικηθεί και αυτό είναι που σε ενοχλεί. Για αυτό ίσως και να υπερβάλλεις γιατί δεν αντέχεις άλλα να νομίζει για σένα και άλλα να είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και στην δουλειά σου να είσαι, κάνεις κινήσεις τελείως αυτόνομες που σε βοηθούν να βγαίνεις από ένα κύκλο που δεν σου πηγαίνει ούτε στην ψυχολογία, ούτε και στον τρόπο που εκφράζεσαι.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες αλλά χωρίς να φαίνεσαι και κυρίως χωρίς να μπορείς να μιλήσεις ανοικτά γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Για αυτό λειτουργείς πολύ δυναμικά αλλά κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου. Αν υπάρχουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που είστε πολύ κοντά καλύτερα να διαχειριστείς τα πάντα με θετική σκέψη.
Ερωτικά: Περιμένεις εδώ και καιρό από τον Κριό να κάνει μια στροφή. Μπορεί να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα που του έχεις και τώρα βρήκε τελικά την ευκαιρία ή θα κάνει την εμφάνισή σου μέσω ενός κοινού φίλου και σίγουρα θα σε εκπλήξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η απόλυτη συμπεριφορά σου δε σε βοηθάει να κάνεις καλές σχέσεις, γιατί μπορεί να επιδιώκεις την αυθεντικότητα αλλά να την αναζητάς με «άτσαλο» τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δεν αφήνεις να εξελιχθούν τα πράγματα φυσιολογικά και παρεμβαίνεις με πολλούς τρόπους και αυτό είναι το πιο δυναμικό που έχεις κάνει αυτές τις ημέρες. Κυρίως οι συζητήσεις σου θα είναι πολύ ανοικτές και ίσως όχι τόσο ευγενικές.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να μοιραστείς και δεν αφήνεις το άλλο πρόσωπο να μιλήσει ή να πάρει πρωτοβουλίες γιατί θέλεις να έχεις το πάνω χέρι. Αυτό δεν το κάνεις πολλές φορές αλλά τώρα έτσι νιώθεις γιατί πιστεύεις ότι όλα είναι υπό αλλαγή.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μεγάλη σου επιθυμία να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες σε αναγάγει σε επίπεδο αρχηγού ή πάντως ενός ατόμου που θα έχει τον πρώτο λόγο σε κάποιον τομέα. Το να μιλήσεις και να εξηγήσεις με δικά σου λόγια τι θέλεις επιτέλους να κάνεις, θα σε καλύψει 100%.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχει αναστάτωση γύρω σου και αυτό το εισπράττεις, βγάζοντας μάλιστα και ένα είδος επιθετικότητας. Το να προσεγγίζεις κάποιες νέες πλευρές ενός θέματος μπορεί να σου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να σπάσεις τον κλοιό πολλών πραγμάτων και κυρίως τη συστολή σου.
Ερωτικά: Δεν κρατιέσαι εύκολα για αυτό προδίδεις πιθανόν τον εαυτό σου, ανοίγοντας με ένα βιαστικό και ίσως άτσαλο τρόπο τα χαρτιά σου. Αυτό βέβαια δεν είναι και πολύ εύκολο να το ισορροπήσεις γιατί θα έχεις μια πολύ επιθετική παρόρμηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή δε σου αρέσει να είσαι το δεύτερο βιολί γιατί νιώθεις ότι ξέρεις κάτι παραπάνω για ένα συγκεκριμένο θέμα, προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου και ίσως λειτουργήσεις απολυταρχικά, χαλώντας ακόμα και κάποιες σημαντικές σχέσεις.


ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναλαμβάνεις με χαρά κάποιες έξτρα υποθέσεις οι οποίες σε καλύπτουν τουλάχιστον ιδεολογικά αλλά και σαν χαρακτήρα γιατί κάπου βγαίνει το δυναμικό σου κομμάτι και ξεκινάς με ευκολία οτιδήποτε θέλεις αλλά είναι και αναγκαίο.
Ερωτικά: Δεν περιμένεις να ακούσεις τι θέλει το άλλο άτομο γιατί ξέρεις καλά τι επιθυμείς εσύ, οπότε μπορεί να το καπελώσεις, όχι με άσχημο τρόπο και να κάνεις την έκπληξη. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό θα αναλάβεις εσύ να τον προσεγγίσεις περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις να γίνονται χωρίς την θέληση σου πράγματα, επειδή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Σίγουρα πάντως θα αναλάβεις ένα κομμάτι να το βγάλεις εις πέρας, κυρίως αν φορά στο εξωτερικό ή σε κάποια νομικά θέματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αλλάζεις το πεδίο που κινείσαι γιατί δεν θέλεις άλλο να είσαι αδύναμος/η. Δεν περιμένεις να σε καλέσουν όπου και να θέλεις να πας. Παίρνεις πρωτοβουλίες που μπορεί να μην είναι εύκολο να τις προχωρήσεις, αλλά κάτι θα συμβεί που θα σε ωθήσει να συνειδητοποιήσεις πράγματα για τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Πιθανόν με τον Κριό να έχεις μια μεγαλύτερη πιθανότητα να είστε μαζί γιατί έχετε πολύ μεγάλη σεξουαλική έλξη. Επίσης μπορεί να μην ντρέπεσαι τόσο πολύ όπως παλιά και σιγά-σιγά να υπάρχει μια εσωτερική αναθεώρηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιοι συνεργάτες σου ή άτομα που είναι πολύ κοντά σου κάνουν πράγματα που μπορεί να μην σε ρωτούν για αυτό η δική σου απελευθέρωση είναι θέμα ημερών, επειδή δεν θέλεις να είσαι θύμα κανενός.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Δίνεις τα πάντα για να είσαι κοντά με άλλα άτομα και σίγουρα αυτό σε εκφράζει αλλά μπορεί να νιώθεις κάποιες έντονες πιέσεις για να κινηθείς και να μην παραμένεις στην αδράνεια και όλο αυτό θα σε κάνει να αλλάξεις άποψη για κάποιες πολύ στενές σχέσεις.
Ερωτικά: Η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι τελικά δεν θέλεις να είσαι μόνος/η αλλά να έχεις την αυτονομία σου και να είσαι όσο μπορείς πιο κοντά στο άτομο που σου αρέσει, θα σε κάνει να αλλάξεις στροφή 180 μοιρών και να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά αλλά και με απαιτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντλείς από τους άλλους την δυναμικότητα και κυρίως την τάση για ξεκαθάρισμα και ίσως κινηθείς για να δείξεις τι είναι αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις και τι οι άλλοι. Γενικά πρέπει να βάλεις στην θέση τους πολλά από τα κακώς κείμενα και είναι ευκαιρία να το κάνεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν θέλεις τίποτε να πάει χαμένο και ίσως αυτό να σε προχωράει σε μια νέα πραγματικότητα. Όσο και να μην επιθυμείς να μπλεχτείς, τελικά θα βρεθείς μπροστά και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες. Ίσως ένας πονοκέφαλος να σε ταλαιπωρεί και να πρέπει να χαλαρώσεις για να σου περάσει.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να ασχολείσαι με τον Κριό, τελικά θα το κάνεις γιατί και ο ίδιος θα σε πιέσει για να είστε όσο μπορείτε πιο κοντά. Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή την στιγμή είναι να βελτιώσεις την επικοινωνία σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να ασχοληθείς με ένα ξεκαθάρισμα που θα είναι για σένα πολύ ανακουφιστικό, γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις το λάθος από το σωστό.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις μια αυτοπεποίθηση ότι όλα θα γίνουν όπως τα έχεις βάλει εσύ στο μυαλό σου γιατί ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις. Όλο αυτό σε σπρώχνει ώστε να πάρεις αποφάσεις πολύ δυναμικές αλλά και γρήγορες.
Ερωτικά: Η συνεχής πίεση για να αποδεικνύεις σε ένα άτομο ότι ενδιαφέρεσαι σε ενοχλεί γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάτι από την πλευρά σου που δεν το νιώθεις. Όμως επειδή είσαι σαν άτομο κυνηγός, σίγουρα δεν θα κάνεις πίσω. Η φλόγα σου πάντως είναι πολύ δυνατή και μπορεί να συμπαρασύρει ακόμα και την πιο δύσκολη περίπτωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βάλεις βάσεις για κάτι καινούργιο αλλά συγχρόνως κάτι που ξέρεις πολύ καλά. Δεν φοβάσαι να εκτεθείς γιατί ξέρεις ότι θα πετύχεις και με το θάρρος της γνώμης σου θα κυριαρχήσεις πάνω σε μια υπόθεση που χρειάζεται ρίσκο.

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά να κάνεις το μπαμ και να εκραγείς με ένα άτομο. Δεν θέλεις να αναβάλλεις εξαιτίας κάποιου τα σχέδιά σου γιατί καταπιέζεσαι αρκετά και μετά όλα θα πρέπει να τα κάνεις πάλι από την αρχή.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό είναι πολύ δυναμική και συγχρόνως σου θυμίζει ότι πρέπει να κινηθείς μόνο για το μέλλον. Αυτό ίσως σε κάνει να βγαίνεις από τα ρούχα σου γιατί δεν αναλαμβάνεις τέτοιες δεσμεύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσπάθειές σου θα είναι αρκετά δυναμικές γιατί θα βγεις με τη μια από το πρόβλημα, αλλά ίσως τα χαλάσεις με κάποια άτομα που δε συμφωνούν μαζί σου. Για αυτό πρόσεξε αν δεν θέλεις να υπάρχουν αποχωρήσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλα γίνονται τόσο γρήγορα που ούτε και εσύ δεν τα προλαβαίνεις. Μην σταματήσεις όμως να αγωνίζεσαι και να κάνεις τα δικά σου γιατί μόνο τότε θα νιώσεις καλά και ευχάριστα.
Ερωτικά: Ο αυθορμητισμός είναι κάτι που χρειάζεσαι για να φανεί ο παλιός καλός εαυτός σου. Αυτή την στιγμή δεν περιορίζεσαι και σου κάνει καλό γιατί είσαι πολύ κοντά στο να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και να αποδείξεις πάνω από όλα σε εσένα ότι μπορείς να αγαπηθείς αλλά και να αγαπήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια πολύ μεγάλη εσωτερική δύναμη η οποία σε βοηθά να μπαίνεις μπροστά και να βγάζεις εσύ ακόμα και «το φίδι από την τρύπα». Ένα ταξίδι που ίσως θέλεις να κάνεις θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι γιατί κάποιοι συνεργάτες σου χρειάζονται νέα δεδομένα.


ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Αυτονομείσαι με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Το ενδιαφέρον σου για καινούργια πράγματα είναι αυτό που θα σε κάνει να χαράξεις νέους δρόμους, κυρίως σε θέματα διατροφής και προσωπικής καλλιέργειας.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να σταθείς με τον Κριό ή τον Ζυγό αν δεν πείτε την αλήθεια μεταξύ σας σίγουρα δεν θα μπορέσετε να ακολουθήσετε κοινή διαδρομή. Με τον Δίδυμο όλα θα είναι πιο εύκολα γιατί υπάρχει μια έντονη χημεία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν αποφασίσεις να αλλάξεις τα δεδομένα στην δουλειά σου μπορεί να φτάσεις στο σημείο να απεξαρτηθείς από άτομα που ήταν παλιά συνεταίροι σου. Το κυριότερο αυτή την στιγμή είναι ότι μεταδίδεις μια ενέργεια που ξεσηκώνει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου