Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο Ίκαρος Έδεσσας Πρωταθλητής παμπαίδων της ΕΣΠΕ Κεντροδυτικής Μακεδονίας



Ο  Ίκαρος, ένας σύλλογος που ασχολείται εδώ και 22 χρόνια αποκλειστικά με το βόλλεϋ στην πόλη της Έδεσσας, ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Παμπαίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Ο ιστορικός αυτός σύλλογος έχει πολλές ομαδικές επιτυχίες (πρωταθλητής σε πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Μ, συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία). Επίσης πολλοί παίκτες του συλλόγου έχουν στελεχώσει εθνικές ομάδες και έχουν αγωνιστεί ή αγωνίζονται ακόμα στην Α1 Εθνική Κατηγορία (Μπουτάσης, Χατζηηλιάδης, Γάτσης, Παπαδόπουλος, Μήλης).

Ο ιδρυτής των ανδρικών τμημάτων και προπονητής όλων αυτών, (πρώην προπονητής του κλιμακίου και βοηθός προπονητής του κ. Δημήτρη Φλώρου στην εθνική Γυναικών), κ. Ρέτζιος Νίκος  δημιούργησε και πάλι μια ισχυρή ομάδα παμπαίδων, αποτελούμενη από δεκαπέντε πολύ καλούς αθλητές, και κατάφερε να ξεπεράσει εμπόδια άλλων ιστορικών ομάδων της Ένωσης και να αναδειχθεί σχετικά εύκολα πρωταθλητής (νικώντας στον κρισιμότερο αγώνα την Νίκη Αιγινίου με 3-1 σετ).
Καλό θα ήταν να υπήρχε η δυνατότητα να συνεχίζονται οι αγώνες παμπαίδων σε πανελλήνιο επίπεδο για να αποκτούν οι μικροί αθλητές των ομάδων περισσότερες εμπειρίες και να αγωνίζονται με τις πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων ενώσεων.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Γάτσης Σωκράτης, Πριβαρτιτσιάνης Δημήτρης, Πόπτσης Λάζαρος, Αντώνογλου Γιάννης, Κυβελίδης Κωνσταντίνος, Δάμος Βαγγέλης, Ρέτζιος Φώτης, Σταλίκας Φίλιππος, Τικβίνας Δημήτρης, Γιαννούσης Δημήτρης, Περτσεμλής Βαγγέλης, Πασχάλης Σάββας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου