Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Εργαζομένων της Π.Ε. Πέλλας



Σήμερα 15/5/2015 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εργαζομένων του Συλλόγου μας ενόψει των εκλογών της Τρίτης 19 Μαϊου.
Στην συνέλευση παρευρέθηκε έπειτα από πρόσκλησή μας ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειακών Ενοτήτων (ΟΣΥΑΠΕ) κ. Άλκης Ζαβραδινός, ο οποίος ενημέρωσε τους εργαζόμενους για το διεκδικητικό πλαίσιο και τις δράσεις της Ομοσπονδίας και συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΣΥΑΠΕ συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη όπου συζητήθηκαν μαζί του θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και απαιτούν άμεση λύση.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στις δηλώσεις του, πέραν της ενημέρωσης που έγινε, δήλωσε ότι: «είναι ξεκάθαρο ότι κανένα αίτημά μας δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, εάν δεν αγωνιστούμε ενάντια στις αιτίες που το δημιουργούν. Διεκδικούμε ανυποχώρητα αυτά που χάσαμε και αυτά που δικαιούμαστε».  Επίσης, ο Πρόεδρος κάλεσε όλους τους συνάδελφους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να παλέψουν για τα δίκαια αιτήματά τους.



Το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου