Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αθηνά Ωνάση: «Μετάνιωσα που πούλησα τον Σκορπιό»



Η Αθηνά Ωνάση φέρεται να έχει μετανιώσει που πούλησε το Νησί του Σκορπιού, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος της μητέρας της Χριστίνας. Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν που στηρίζεται στα όσα η χρυσή κληρονόμος σε πρόσωπου του περιβάλλοντός της που βρίσκεται στην Ελλάδα και διατηρεί επαφή με αυτή και τον σύζυγό της.


«Δεν έπρεπε να πουλήσω το νησί. Εκεί βρίσκεται ο τάφος της μάνας μου», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε σε στιγμή εξομολόγησης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αθηνά νιώθει πως δεν είχε ποτέ καμία σχέση και κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τον Σκορπιό, έχει ωστόσο μετανιώσει για την πώλησή του στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, καθώς εκεί βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της.

«Ήταν πολλοί αυτοί που την είχαν συμβουλέψει να μην πουλήσει το νησί. Ακόμη και πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή της και δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με την οικογένεια Ωνάση. Δυστυχώς, δεν τους άκουσε και τώρα το έχει μετανιώσει πικρά», αναφέρει στο Λοιπόν το πρόσωπο που μετέφερε την κατάσταση.

Σημειώστε πάντως έχει ήδη γραφτεί στα διεθνή Μέσα πως η Αθηνά Ωνάση, έχει επικοινωνήσει με την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα ζητώντας της να επισκεφθεί το νησί μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, κάτω από συνθήκες μυστικότητας.



tff 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου