Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Δείτε τα θέματα που έπεσαν σε Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά, Ιστορία καθώς και τις απαντήσεις



Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στη Βιολογία, τη Φυσική, τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής καθώς και στην Ιστορία.

Τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα των Πανελλαδικών εξετάσεων θα δημοσιεύει κάθε μέρα στην ηλεκτρονική του σελίδα το Εθνος. Ενημερωθείτε άμεσα, με την εγκυρότητα των φροντιστηρίων Πουκαμισά, κάνοντας κλικ εδώ

Oι υποψήφιοι Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων και Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') διαγωνίστηκαν σε Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία.
Σειρά παίρνουν την Παρασκευή τα μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Σημειώνεται πως περίπου 105.000 μαθητές διεκδικούν μία από τις 68.000 και πλέον θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο. Μετά τις 15 Ιουνίου θα προσέλθουν στα λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο. Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Για να δείτε το θέμα της Βιολογίας κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε το θέμα των Μαθηματικών & Στοιχείων Στατιστικής κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε το θέμα της Ιστορίας κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε το θέμα της Φυσικής κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου