Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

1ο Διεθνές Τουρνουά Seniors του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας



Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, σε συνεργασία με την I.T.F., την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και το Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών  προκηρύσσει το 1ο Διεθνές Τουρνουά Seniors, κατηγορίας 5 (Grade 5),  το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Α.  από τη Δευτέρα 13/7/2015 έως και τη Κυριακή 19/7/2015.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες (μονά, διπλά και μικτά) θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, με το προσωπικό I.P.I.N. και password του κάθε παίκτη και της κάθε παίκτριας και μέσω της σχετικής  ιστοσελίδας της I.T.F. (www.itftennis.com/ipin) έως και τις 24/6/2015 και ώρα 17:00.

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Επίσης ηλεκτρονικά έως 3/7/2015 και ώρα 17:00.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά στις 16:00. Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ο. Α. Αριδαίας 15΄ λεπτά τουλάχιστον πριν τη προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα τους, δηλώνοντας τη παρουσία τους στη Γραμματεία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ : MAXIMUM 2 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ( Μονό & διπλό ή μικτό)

ΑΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ        ΑΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ         ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ                  ΜΙΚΤΑ
        35+                                      35+                                        35 - 44                                              35 - 44          
        40+                                      40+                                        45 - 54                                              45 - 54
        45+                                      45+                                           55+                                                   55+
        50+                                      50+                                  
        55+                                                                                
        60+                                      
        65+
       
ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Το αντίτιμο της συμμετοχής στο τουρνουά θα καταβάλλεται απ’ τους συμμετέχοντες πριν από την έναρξη του πρώτου τους αγώνα.

Τα ποσά συμμετοχής είναι τα εξής:
Συμμετοχή σε ένα ταμπλό (οποιοδήποτε) … 35€
Συμμετοχή σε δύο ταμπλό (οποιαδήποτε).….50€




ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:  Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  τη Παρασκευή 10/7/2015 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Ο.Α. Αριδαίας.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


1. Το τουρνουά διεξάγεται με βάση τους Διεθνείς Κανονισμούς και με σύστημα Knock out.
2. Οι αγώνες του μονού θα κρίνονται σε δύο νικηφόρα σετ με tie-break σε όλα τα σετ. Οι αγώνες του διπλού και του μικτού θα διεξάγονται με No-ad scoring, θα κρίνονται στα δύο νικηφόρα σετ και με match tie-break 10 πόντων σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 σετ).
3. Η Επιτροπή αγώνων, βάσει κανονισμού, διατηρεί το δικαίωμα να τοποθετήσει στα ταμπλό, ως seeded, παίκτες και παίκτριες εγνωσμένης αξίας οι οποίοι όμως δεν περιλαμβάνονται στις βαθμολογίες της I.T.F.
4. Ο Επιδιαιτητής του πρωταθλήματος θα επιλαμβάνεται τυχόν προβλημάτων που θα προκύπτουν κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, δίνοντας λύσεις σε αυτά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να ζητηθεί διαιτητής καρέκλας πριν από την έναρξη κάποιου αγώνα ή και κατά τη ροή του χωρίς προφανή λόγο.
5. Η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την ώρα και την ημέρα που αγωνίζονται θα είναι αποκλειστική δική τους ευθύνη και θα γίνεται είτε τηλεφωνικά (23840-24021) είτε μέσω της ιστοσελίδας της I.T.F.
6. Οι αγωνιζόμενοι που δεν επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε κατηγορία μονού, θα μπορούν να αγωνίζονται εναλλακτικά σε ένα διπλό και σε ένα μικτό ή σε δύο διπλά ή μικτά διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 5 (Hard)
ΜΠΑΛΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Tretorn (Θα χαρίζονται στον ηττημένο του κάθε αγώνα)
ΕΠΑΘΛΑ: WINNER, FINALIST, SEMIFINALISTS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

·        1. Paradosiako Traditional Hotel (Λουτράκι), Τηλ. 23840-31017 (Μονόκλινο 30€, Δίκλινο 35€.)
·        2. Hotel Eliton & Spa Resort (Λουτράκι), Τηλ. 23840-91318  (Μονόκλινο 35, Δίκλινο 50€)



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Πέτρος Τσαρκνιάς

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Αριστοτέλης Σαρατζίδης (White badge Referee)

ΜΕΛΗ: Πρίτσκας Πέτρος, Λαζαρίδης Ιωάννης

ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: θα ανακοινωθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου