Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 20/6



 
Η ανησυχία είναι μια τεράστια σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Δεν αλλάζει τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να σου κλέβει την χαρά και να σε εμποδίζει να κάνεις θετικές αλλαγές. 




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Περνάς την ανανεωμένη σου φάση και αυτό που επιδιώκεις είναι να μεγαλώνεις όσο μπορείς τις αντιστάσεις σου απέναντι σε όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αυτό σε βοηθάει και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις, παρόλο των προβλημάτων που υπάρχουν γύρω σου.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μια ξαφνική γνωριμία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου τελείως αλλού αφού το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι καν στην λίστα των προδιαγραφών σου. Πιθανόν να είναι νεώτερο ή με διαφορετικό στίγμα και θα σε εντυπωσιάσει. Με τον Ζυγό υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις και ίσως να βάλετε κάποιους καινούργιους όρους.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι πρέπει να ασχοληθείς πολύ σοβαρά με θέματα που έχεις αφήσει εδω και καιρό. Πιθανόν ο σχεδιασμός νέων πραγμάτων να έχει σταματήσει λόγω του φόβου μήπως και δεν τα καταφέρεις. Τώρα όμως βλέπεις προοπτικές και αυτό σου κάνει πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τους άλλους που είστε στον ίδιο χώρο αλλά ούτε και να υποχωρήσεις γιατί ζητάς με τον τρόπο σου να δικαιωθείς. Αλλάζοντας τον χώρο του σπιτιού σου σε κάτι πιο απλό και ταυτόχρονα άνετο και φιλόξενο θα σου δώσει την ευκαιρία να δεχτείς περισσότερους φίλους και δικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Θεωρείς τον εαυτό σου ελαφρώς αδικημένο γιατί έχεις δώσει πολλά και δεν έχεις πάρει αυτά που κατά την γνώμη σου αξίζουν. Αλλά δικαιολογείς το άλλο άτομο, με μια μεγαλοψυχία άνευ προηγουμένου. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο υπάρχουν ακόμα εύκολες προσβάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υψηλές βλέψεις οι οποίες σε ξεσηκώνουν και σε κάνουν να πιστεύεις ότι όλα μπορεί να γίνουν. Αυτό όμως είναι κάπως παρακινδυνευμένο για σένα που θέλεις να νιώθεις ασφαλής. Αν ασχολείσαι με ένα ακίνητο, δεν θα κάνεις καθόλου πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Εντυπωσιάζεις από τον τρόπο που μιλάς και αναλύεις όλα τα δεδομένα. Τώρα δεν φοβάσαι κι αυτό θα σε πάει μπροστά. Επειδή βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών, μην γυρίσεις το κεφάλι σου πίσω. Σταθεροποιήσε αυτά που έχεις μέχρι τώρα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι ή τον Τοξότη βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Ίσως ένα κομμάτι από το παρελθόν να σε γυρνάει πίσω και να σε βασανίζει αλλά θα το ξεχάσεις και θα προχωρήσεις, κυρίως αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι στην δουλειά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι σκέψεις σου παίρνουν σάρκα και οστά και αυτό σε ευχαριστεί πάρα πολύ. Μπορεί να μην σου αποφέρουν πολλά αλλά θα κάνεις αυτό που θέλεις και όπως το θέλεις κι αυτό είναι κέρδος για σένα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες έχεις μια εξαίρετη δράση η οποία σίγουρα σε βοηθάει να τακτοποιήσεις υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Δεν θέλεις να τα παρατήσεις τώρα που έχεις φτάσει κοντά και έχεις βγάλει νόημα για πολλά πράγματα τα οποία σου δίνουν νέες προοπτικές. Ίσως να γίνεις αρκετά ποιοτικός/η σε θέματα αγορών και επιλογών ρούχων αλλά θα αφήσεις τον εαυτό σου να το απολαύσει.
Ερωτικά: Ένα γεύμα ρομαντικό μπορεί να γίνει ξαφνικά και να το στήσεις πολύ γρήγορα για να ευχαριστήσεις ή και για να δείξεις ότι κάποια πράγματα τα έχεις συγχωρήσει. Ίσως να βγάλεις και μια μικρή ζήλεια αλλά με ένα πολύ χαριτωμένο τρόπο, χωρίς φασαρίες και γκρίνιες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να τα έχεις όλα, για αυτό σκέφτεσαι και κινείσαι με μια υπερβολή. Το ζητούμενο για σένα είναι να κερδίσεις και θα το κάνεις με οποιοδήποτε τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Χαρίζεις πολλά πράγματα στον εαυτό σου γιατί θέλεις να περνάς καλά και να έχεις τον σεβασμό που σου αξίζει. Επίσης, μπορεί να κάνεις ένα πολύ ακριβό δώρο σε εσένα γιατί το θέλεις πολύ. Πάντως να ξέρεις και τίποτε να μην κάνεις, ακτινοβολείς και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Ερωτικά: Έχεις μια βασιλική συμπεριφορά και αν δεν παίρνεις αυτό που κατά την γνώμη σου αξίζεις, επαναστατείς και προτιμάς να μείνεις μόνος /η σου και μάλιστα νιώθεις πολύ καλά. Οπότε δείχνεις ότι δεν έχεις ανάγκη κι ας μην είναι η απόλυτη αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεις με την καλή σου εμφάνιση και τη θετική σου αύρα. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να έχεις το πάνω χέρι αν βρεθείς σε μια παρουσίαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι καλό και θα το κάνεις αλλά χωρίς να φανείς γιατί προτιμάς την αφάνεια και την απλότητα. Αυτό που σε χαρακτηρίζει αυτή την στιγμή είναι ότι ξεπερνάς κάποιους φόβους σου που δεν ξέρεις καν από που προέρχονται και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να ηρεμήσεις και να κρατήσεις μόνο τα καλά κομμάτια.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου υπάρχει μέσα σου μια ανησυχία η οποία δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Όμως μετά θα έρθει η ηρεμία και με τον Τοξότη θα βρεθείτε και πάλι πολύ κοντά αλλά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αφήσεις πίσω σου το άγχος και την ανασφάλεια και προσπαθείς με κάθε τρόπο να επικοινωνήσεις με άτομα που μπορεί να μην παίζουν πρωτεύοντα ρόλο, αλλά τουλάχιστον θα σε βοηθήσουν να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.


Γενικά: Βρίσκεσαι με φίλους και άτομα που είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ αρεστά σε εσένα αλλά και επιβοηθητικά. Οι ελπίδες σου αναγεννιούνται και θα καθορίσεις νέους στόχους που θα είναι πιο εύκολοι και περισσότερο δημιουργικοί.
Ερωτικά: Το σύμπαν συνωμοτεί και θα βρεθείς με ένα άτομο που για σένα είναι πολύ σημαντικό. Για να κρατήσει μια σχέση και να έρθει στα μέτρα σου πρέπει να δείξεις μεγάλη διάθεση πρώτα για ρομαντική φιλία και μετά για ερωτική επαφή. Έτσι όλα θα κυλήσουν καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αφήσεις πίσω σου όλες τις αρνητικές συνεργασίες και να ξεκινήσεις από την αρχή με νέες προοπτικές. Αν επιμείνεις θα πετύχεις, γιατί είσαι σε θέση να επιβάλεις κάτι καινούργιο.

Γενικά: Ίσως το παρακάνεις με υπερβολικές προσωπικές εκδηλώσεις. Επίσης, αν λάβεις μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να θέλεις να φανείς περισσότερο από όλους. Τα ρούχα σου σίγουρα θα είναι ένα μέρος της παράστασης.
Ερωτικά: Πιέζεις τα πράγματα με μαεστρία και ο Υδροχόος τελικά θα πέσει στα πόδια σου. Με τα δικά σου όμως μέτρα και σταθμά γιατί δεν θέλεις να μην κρατάς εσύ τον έλεγχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε φάση υπερβολών που σε οδηγεί ακόμα και σε μια αρχομανία, ενώ από την άλλη σε περιορίζει. Πάντως τύχη έχεις αυτή την στιγμή και το νιώθεις έντονα.

Γενικά: Βλέπεις φως στο τούνελ και αυτό σε κρατάει σε εγρήγορση. Όσο και να πιέζεσαι να παραδώσεις τα όπλα από άλλες, πολύ βαθιές φοβίες ή από μια απώλεια του παρελθόντος, τελικά δε θα το κάνεις γιατί αντλείς δύναμη από κάτι πιο ανώτερο από εσένα. Είναι καλό να οραματίζεσαι αν θέλεις να γίνει κάτι θετικό.
Ερωτικά: Δεν μετράει μόνο η διάρκεια για σένα αυτή την στιγμή αλλά και η ποιότητα που μπορεί να έχεις μέσα στην σχέση σου και τώρα την έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο Υδροχόος είναι φίλος που όμως σε καλύπτει σε μια μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων και προσωπικών αναγκών.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο ρεαλισμός μερικές φορές είναι απαραίτητος για να αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες. Αλλά τώρα χρειάζεσαι να βάζεις και το όνειρο στην δουλειά σου για να μπορείς να νιώθεις αισιόδοξος/η και να βλέπεις ότι τελικά αυτό που θέλεις, γίνεται.
  
Γενικά: Δεν θέλεις να αναμείξεις πολλά άτομα και προσπαθείς να ασχοληθείς με τον καθένα ξεχωριστά για να μην γίνουν μπερδέματα. Νιώθεις καλύτερα πάντως αν κάνεις μεμονωμένες επαφές γιατί έχεις τελικά εκείνη την ατομικότητα και την σφραγίδα που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις.
Ερωτικά: Πιστεύεις στον έρωτα και στο ρομαντικό στοιχείο αλλά πιθανόν να φοβάσαι να το εκδηλώσεις γιατί έχεις απογοητευτεί στο παρελθόν. Τώρα όμως βρίσκεσαι μπροστά σε μια τέτοια φάση να φανερώσεις όσα νιώθεις, χωρίς να έχεις άγχος ότι θα προδοθείς ίσως γιατί δε σε νοιάζει κιόλας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να δείξεις κάτι από τον εαυτό σου πολύ πιο μεγάλο από αυτό που χρειάζεται να κάνεις. Υπάρχει ένα στοιχείο ανταγωνισμού που δεν το καταλαβαίνεις με την πρώτη φορά γιατί όλα είναι καλυμμένα και πολύ δύσκολα να βγουν στην επιφάνεια. Η υποστήριξη που ζητάς από τρίτους θα έλθει τελικά.

Γενικά: Η οπτική γωνία που θα έχεις σε σχέση με τους άλλους θα είναι πολύ θετική γιατί δεν θα αναλωθείς σε δύσκολα ζητήματα. Αντίθετα θα ασχοληθείς περισσότερο με οτιδήποτε δημιουργικό αλλά και πρωταγωνιστικό.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του Λέοντα αλλά και ενός άλλου Υδροχόου κι αυτό εκδηλώνεται τόσο δυνατά που δεν μπορείς να αντισταθείς στην πρόσκληση να βγεις έξω ή να πας σε ένα μέρος που άλλες φορές δεν θα πήγαινες με τίποτε. Τώρα μπορεί να σου φαίνονται όλα ωραία και φωτεινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ιδιαίτερες θεωρίες και αυτό σε βοηθάει τελικά να ανανεώσεις όρους και συμφωνίες. Πάντως, θα έχεις ιδιαίτερη εύνοια αρκεί να μην περιμένεις από συγκεκριμένη πηγή και να είσαι ανοικτός/η σε όλους.

Γενικά: Έχεις αναλάβει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα κι από εκεί που έπαιζες μερικές φορές τον ρόλο του θύματος, τώρα θα διεκδικήσεις δυναμικά το οτιδήποτε έρχεται στην πόρτα σου. Πάντως θα προσπαθήσεις να κόψεις τις εξαρτήσεις από άτομα που δεν σου κάνουν και τόσο καλό αλλά και από συνήθειες που σε ρίχνουν.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου, τελικά σε προδίδουν οι τρόποι σου που είναι αρκετά διαχυτικοί. Πάντως υπάρχει έντονη σεξουαλική έλξη με τον Υδροχόο και απελευθερώνεσαι αρκετά μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Οδηγείσαι βάσει των αναγκών σου και προσπαθείς να βρεις άτομα που μπορεί είτε να σε χρηματοδοτήσουν είτε να σε υποστηρίξουν ή να σε καλύψουν σε ότι έχεις ανάγκη. Αν ψάξεις και επιμείνεις θα τα βρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου