Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 26/6



 
Δείχνεις τα καλύτερά σου όταν φοράς το χαμόγελό σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από αυτήν που έρχεται από μέσα σου. 




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις να προσπαθήσεις για τους άλλους και αυτό σε βοηθάει γιατί ανοίγεσαι και δικαιολογείς πιο εύκολα όλα τα κομμάτια τους που δεν καταλαβαίνεις. Αλλά επίσης γνωρίζεις περισσότερο κόσμο και αυτό σε βοηθάει και πετάς μακριά την μοναχικότητά σου.
Ερωτικά: Χρειάζεται για να έχεις επιτυχία να πας με τα νερά του άλλου ατόμου και περισσότερο να ακούς αυτά που θα σου πει. Αν πάλι νιώθεις μοναξιά να μην φοβάσαι ότι δεν θα βρεις το πρόσωπο που είναι για σένα. Απλά, χρειάζεται υπομονή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτή τη στιγμή είναι για το καλό σου ν' ακολουθήσεις βήματα συνεργασίας και ίσως να ανεχτείς και μια μικρή καταπίεση, οπότε θα πρέπει να υποχωρείς και σε κάποια θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Χρειάζεσαι αναθεώρηση σε ό, τι κάνεις και λες γιατί μερικές φορές αρνείσαι από την ξεροκεφαλιά σου να δεις μια πραγματικότητα που τελικά σε συμφέρει.
Ερωτικά: Όσο και να αποφεύγεις να δεις την αλήθεια του Κριού ή Ζυγού θα φτάσεις σε ένα σημείο και θα παραδεχτείς τι ακριβώς θέλεις εσύ και τι το άλλο άτομο. Με το Λιοντάρι υπάρχει ένα δέσιμο εξαιρετικό αλλά προσπάθησε όμως να μην είστε και οι δυο τόσο αμετακίνητοι σε απόψεις και θεωρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει να κάνεις κάτι καινούργιο και ίσως από την οικογένεια σου να έχεις μια ώθηση η οποία θα σου αλλάξει κάπως την καθημερινότητά σου. Αλλά όσο μπορείς να χρησιμοποιείς και τις συνεργασίες για να έχεις μια έξτρα βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναλαμβάνεις καθήκοντα διπλωματικά και καλλιτεχνικά και αυτό σου αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι μέσα στα δικά σου γούστα και ταλέντα. Γενικά νιώθεις καλά και προσπαθείς να το μεταδώσεις και στους γύρω σου.
Ερωτικά: Ανεβαίνει το θερμόμετρο αλλά πρέπει και εσύ να επιλέξεις και να κάνεις την σωστή κίνηση επειδή υπάρχει πολύ πρόσφορο έδαφος για να κερδίσεις το παιχνίδι. Εδώ ακριβώς οφείλεις να προσέξεις γιατί αν υπάρχει κάτι καινούργιο, χρειάζεται να κινηθείς αριστοτεχνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να πιαστείς από κάτι καλό για να ξεφύγεις από τα πολλά και τα δύσκολα. Οι συζητήσεις θα πάνε και θα έρθουν και εσύ θα πρωτοστατήσεις σε όλες. Γενικά το κλίμα είναι καλό για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις την ενέργεια να σε πηγαίνει σε μια άλλη πραγματικότητα γιατί ξεκινάει μια περίοδος για σένα που θα λειτουργήσεις πολύ δραστικά και δυναμικά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα νιώσεις ότι υπάρχει κάτι που σε κατευθύνει σε μια ατομική διαδρομή. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μαζί και με τα άλλα άτομα. Η ιδιαίτερη περιποίηση του εαυτού σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλά.
Ερωτικά: Δημιουργείς μικρές ευκαιρίες για να μιλήσεις και να είσαι καλά με τον Ζυγό. Δεν τον καταλαβαίνεις σε όλες του τις εκφράσεις αλλά κάνεις πολλά για να είστε μαζί. Τώρα αν περιμένει άλλα από εσένα, δεν έχεις ευθύνη. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συζητάς περισσότερο. Με το Λιοντάρι υπάρχει έδαφος γόνιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να ενισχύσεις ότι κάνεις και επίσης να δημιουργήσεις γύρω σου έναν πυρήνα που να σε αποδέχεται και θα σε κάνει να νιώθεις και λίγο αρχηγός. Φρόντισε να εξετάζεις τουλάχιστον για σήμερα και την θέση των άλλων ατόμων.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Επιδιώκεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο όλες τις δυνατότητές σου για αυτό κάνεις επαφές και συζητήσεις και αυτό σου δίνει μια μεγάλη ώθηση να ξεπεράσεις ακόμα και δύσκολες στιγμές.
Ερωτικά: Θέλεις να είσαι όσο μπορείς εναρμονισμένος/η με το άτομο που βγαίνεις μαζί του. Για αυτό έχεις αφήσει για λίγο πίσω τις απόλυτες ιδέες και προσπαθείς με άλλο τρόπο να είσαι κοντά του. Αν πάλι είσαι μόνος/η τώρα μπορεί να γνωρίσεις κάτι πολύ καλό αρκεί να μην έχεις την μύτη ψηλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαρτάσαι από άτομα που θα είναι καθοριστικά για σένα και αυτό θα αλλάξει κάπως τη φόρα που έχεις πάρει. Αλλά καλύτερα να μην το βλέπεις αλλά σαν ευκαιρία για ανάπτυξη. Πιθανόν να πάρεις χρήματα με ευκολία σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να ασχοληθείς αλλά η αναποφασιστικότητά σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο γιατί δεν σου είναι εύκολο να βγάλεις αποφάσεις για κάτι που θέλεις να αγοράσεις και αφορά το σπίτι σου ή άλλα πράγματα ή πωλήσεις.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ δημιουργική αλλά ίσως να μην ξέρεις πως να την εκμεταλλευτείς γιατί μερικές φορές δεν έχεις καλή εικόνα για τον εαυτό σου. Οπότε μερικές φορές παίζεις και τον ρόλο θύματος όταν είσαι μέσα στην σχέση. Σήμερα θα προσπαθήσεις με καλό τρόπο να ξεπεράσεις κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι αναγκαίο να βρεθείς με κόσμο και να ανταλλάξεις απόψεις και πληροφορίες γιατί μερικές φορές μαθαίνεις από τους άλλους τα πιθανά επικοινωνιακά σου λάθη. Είναι σημαντικό να έχεις όραμα αυτή την περίοδο για να μπορείς να στήσεις καλύτερα τα πράγματα και να έχεις και κέρδος.


Γενικά: Προχωράς και πηγαίνεις εκεί που τελικά θέλεις εσύ γιατί πιστεύεις πολύ στην αυτονομία αυτή την στιγμή και στην δική σου έμπνευση αλλά μερικές φορές μπορεί να μην σου βγαίνουν όπως θέλεις τα πράγματα. Πάντως εσύ τον σπόρο τον έριξες και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Ερωτικά: Θα ενεργοποιηθείς πολύ γιατί πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και οι απαιτήσεις σου θα ανέβουν. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η ενασχόλησή σου με την οικογένεια ή ένα Καρκίνο θα σου δώσουν άλλον τρόπο σκέψης και ίσως να γίνεις περισσότερο απαιτητικός/η σε σχέση με τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αποφασίσει να μη μείνεις πίσω, γιατί κάτι σε παρακινεί να κάνεις πράγματα τα οποία πιθανόν να σου φαίνονταν πολύ δύσκολα. Τώρα όμως δυναμώνεις, έχεις απαιτήσεις και περιμένεις αποτελέσματα.

Γενικά: Δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για μια κατάσταση που έχεις βρεθεί στην μέση. Αλλά αν περάσουν μερικές ώρες θα δεις ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά γιατί θα επανέλθεις στα φυσιολογικά σου πλαίσια και θα κάνεις βήματα εμπρός.
Ερωτικά: Έχεις μια σιγουριά ότι θα καταφέρεις να ρίξεις τον Καρκίνο γιατί έχετε κοινά σημεία και περνάτε πολλές ώρες γιατί πιθανόν να συνεργάζεστε. Αν θέλεις πραγματικά να γίνει κάτι αυτή την στιγμή πρέπει να ενδιαφερθείς για την οικογένεια του αλλά να φροντίσεις και για τις συναισθηματικές του ανάγκες. Με τον Υδροχόο θα υπάρξει μια αποστασιοποίηση από την πλευρά του και δεν θα ξέρεις πως να το χειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προετοιμάζεσαι να αναθεωρήσεις κάποιες προσωπικές απόψεις οι οποίες σε κάνουν να μην κοιτάς μόνο τα δικά σου θέματα αλλά και των συνεργατών σου. Από το απόγευμα και μετά θα προσπαθήσεις να έχεις μια ατομική δράση γιατί έχεις βαρεθεί να περιμένεις από τους άλλους και να μη γίνεται τελικά τίποτα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια πολύ εύκολη πρόσβαση σε μια ιδέα η δουλειά.

Γενικά: Η μέρα σου θα ξεκινήσει καλά και θα κάνεις επαφές που σου αρέσουν, αλλά μετά θα νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τα συναισθήματά σου γιατί θα σε ενοχλούν κάποιες σκέψεις.
Ερωτικά: Ο Ταύρος δεν σου ανήκει και αυτό σε ρίχνει πιο πολύ. Δεν μπορείς να τον πείσεις να φύγει από εκεί που είναι γιατί δεν νιώθει ασφάλεια μαζί σου. Οπότε εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και αυτό σε πληγώνει. Η μυστική συζήτηση μαζί του πιθανόν να σε ταράξει περισσότερο. Εσύ πες αυτά που πρέπει να πεις και αποχώρησε.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι να συζητάς και βρίσκεσαι με άλλα άτομα σου κάνει καλό. Αλλά χρειάζεσαι και λίγο στην πορεία χρόνο να σκεφτείς για κάποια θέματα του παρελθόντος και αυτό σε κουράζει περισσότερο. Ίσως να δεις τα λάθη σου προς το απόγευμα μετά από μια εξέταση στους λογαριασμούς σου και να αγχωθείς ιδιαίτερα.
  
Γενικά: Νιώθεις ένα είδος ανασφάλειας, επειδή τα πράγματα εξαρτώνται μερικώς και από άλλους αλλά κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Υπάρχουν όμως και κάποια που δεν πάνε όπως τα περίμενες γιατί οι απαντήσεις που έχεις λάβει είναι αρκετά ασαφείς.
Ερωτικά: Η διάρκεια της σχέσης σου με τον Ζυγό εξαρτάται από το κατά πόσο εσύ θα καταλάβεις τις προθέσεις του και τον τρόπο που κινείται και σκέπτεται. Αν τον επικρίνεις συνέχεια, θα διαφοροποιηθεί αρκετά. Από το απόγευμα και μετά θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός/η και σίγουρα θα ξέρεις τι θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο είσαι αναποφάσιστος/η και προσπαθείς να κάνεις τα χατίρια των άλλων, τόσο δεν θα έχεις αποτέλεσμα. Μόλις σταματήσεις να φοβάσαι και να σκέφτεσαι αρνητικά θα αλλάξει αμέσως η ενέργεια σου και θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Γενικά: Βουτάς στα βαθιά και αν και δεν σου αρέσει, είναι απαραίτητο να γίνουν διευκρινίσεις του τύπου αν μπορείς να προχωρήσεις ή όχι σε ένα θέμα που αφορά ακόμα και τον αγώνα που δίνεις με τον εαυτό σου για να κόψεις κάποιες συνήθειες ή όχι.
Ερωτικά: Σε απασχολεί και πάλι ο Σκορπιός και μπορεί να σου γίνει και εμμονή αν δεν διαχειριστείς καλά τα συναισθήματά σου. Ενώ όλη την ημέρα σκεφτόσουν περισσότερο ανοικτά και αισιόδοξα. Προς το απόγευμα θα κάνεις μια βουτιά και θα τον σκέφτεσαι συνέχεια. Αλλά φρόντισε να μην υποκύψεις σε τεχνικές που δεν σου πηγαίνουν γιατί μετά θα νιώσεις άβολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποψίες ότι τα άλλα άτομα σε θέλουν μόνο για να τους βελτιώνεις και να τους βοηθάς στα οικονομικά τους για αυτό είσαι αναποφάσιστος/η για μια συνεργασία. Πιθανόν να είναι μια δική σου προβολή και να μην έχει να κάνει με την πραγματικότητα.

Γενικά: Έχεις προβληματιστεί αν αξίζει να συνεργαστείς με κάποιους φίλους σου ή να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο. Τα ρούχα σου και γενικά η εμφάνισή σου θα σε απασχολήσουν αρκετά και αν είναι να πας σε μια κοσμική εκδήλωση θα προσπαθήσεις να είσαι όσο μπορείς πιο επιμελημένος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, από το απόγευμα και μετά, θα νιώσεις μια ηρεμία και η οικογενειακή θαλπωρή θα βοηθήσει στην βελτίωση της ψυχολογίας σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη κάπου να ακουμπήσεις αλλά βλέπεις ότι με τον Ζυγό είστε συνέχεια ήξεις αφήξεις παρόλο που υπάρχει κάτι πολύ έντονο όταν βρίσκεστε μαζί. Αντίθετα με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα και εύκολα και μπορεί να έχεις εκείνη την σιγουριά που θέλεις για να προχωρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από κάποια άτομα τα οποία στο παίζουν συνεργάτες και δεν ξέρεις, αν τελικά σου κάνουν ή όχι. Αυτό που θα δεις γρήγορα είναι ο τρόπος που θα βγάλεις χρήματα μέσα από δική σου πρωτοβουλία και δικές σου κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου