Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 29/6



Δεν μπορείς να ξεκινήσεις το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σου, αν συνεχίζεις να διαβάζεις ξανά και ξανά το τελευταίο. 




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να συγκρατήσεις τα πράγματα σε ένα επίπεδο και ίσως να δυσκολευτείς γιατί βλέπεις εμπόδια αυτή την στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ενώ θα έχεις εσωτερική άνεση θα σε σταματάει ένα κομμάτι ηθικό για να κάνεις μια κίνηση.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη σε εντυπωσιάζει αλλά δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις αυτή την στιγμή γιατί θα υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κατευθύνσεις από την πλευρά του που ίσως σε σταματήσουν απότομα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να εκτιμήσεις το καλό στη ζωή σου και ίσως ο κώδικάς σου να αλλάζει σιγά-σιγά. Γιατί δεν βλέπεις πλέον μόνον το στόχο αλλά και τον τρόπο που θα τον κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που αφήνεις τα πράγματα περισσότερο ελεύθερα, παρόλο που ζορίζεσαι. Τολμάς να κάνεις κάτι το ξεχωριστό. Η νέα γνώση θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει την δυνατότητα να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο.
Ερωτικά: Θέλεις ελευθερία και αυτό το δείχνεις και με τις πράξεις σου αλλά και με τα λόγια σου. Ίσως βέβαια να υπερβάλλεις αλλά αυτό σου χρειάζεται γιατί μερικές φορές υποχωρείς και δεν σου πηγαίνει. Με τον Τοξότη χρειάζεσαι κάτι καινούργιο να σας ξεσηκώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως φοβάσαι το ρίσκο όσων αναλαμβάνεις, αλλά τελικά θα το κάνεις γιατί βλέπεις ότι χρειάζονται ιδιαίτεροι χειρισμοί προκειμένου να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δεν θέλεις να μείνεις μόνος/η για αυτό έρχεσαι κοντά με πολύ κόσμο και πιθανόν να λες και πολλά πράγματα που δεν πρέπει γιατί όλα είναι περίεργα και ίσως να σε παρεξηγήσουν.
Ερωτικά: Αναζητάς νέες εμπειρίες με τον Τοξότη. Παρόλο όμως, που σας χωρίζουν πολλά πράγματα, εσύ προσπαθείς να είσαι κοντά του χωρίς όμως να ζορίζεις τα πράγματα γιατί δεν θέλεις να ενοχλείς. Από τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω τα νέα είναι κάπως περίεργα και πιθανόν να μην καταλαβαίνεις τις αντιδράσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Καταλαβαίνεις ότι θα χρειαστείς συνεργάτες για να προχωρήσεις σε αυτό που είναι να κάνεις. Ίσως να γίνεις αρκετά πιεστικός/η ώστε να ολοκληρώσεις κάτι, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Πρέπει να φερθείς με ένα τρόπο περισσότερο θαραλλέο και ίσως αυτό να δυσκολέψει την ευαίσθητη φύση σου. Αλλά αν κάνεις τέτοιου είδους ενέργεια, θα αλλάξεις αμέσως όλα αυτά που σε καταπιέζουν.
Ερωτικά: Θέλεις να ζήσεις και πάλι την εφηβεία σου για αυτό μπορεί να βγεις με φίλους ή άτομα που κατά την γνώμη σου σε προτρέπουν να κάνεις τρέλες. Αυτό μπορεί να μην αρέσει στον συντηρητικό Παρθένο ή Αιγόκερω και να έρθει σε κόντρα μαζί σου αλλά εσύ έχεις πάρει τις αποφάσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις πλήρη πληροφόρηση γιατί δεν σου αρέσει να μένεις στο σκοτάδι. Ίσως δεις κάποιες αλήθειες που δεν τις είχες αντιληφθεί, αλλά με κάποιο τρόπο τώρα θα βγουν στην επιφάνεια και σίγουρα θα χρειαστεί συμμάζεμα από την πλευρά σου. Το ρίσκο για σήμερα δεν θα σου φανεί και τόσο δύσκολο για αυτό θα το πάρεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις ιδιαίτερη δύναμη και λάμψη γιατί δεν φοβάσαι να εκτεθείς. Η πίστη και η εμπιστοσύνη σου στην θεϊκή ενέργεια σου δίνει την ανεξαρτησία και την τόλμη που χρειάζεσαι για να ζήσεις όπως θέλεις.
Ερωτικά: Ο Τοξότης σε παρακινεί να κάνεις ακόμα και τρέλες και θα νιώσεις σαν να είσαι ακόμα στο σχολείο. Η διασκέδαση θα βοηθήσει στην ατμόσφαιρα κι ένα ποτό μπορεί να ανεβάσει τον ερωτισμό στα ύψη. Με τον Καρκίνο θα κοντραριστείς γιατί θα έχεις την αίσθηση της ελευθερίας και πιθανόν να μην του/της αρέσει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες γρήγορες οι οποίες θα σε βάλουν να δουλέψεις στο εδώ και τώρα. Τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να σε τραβήξουν αλλά χρειάζεται προσοχή στις υπερεκτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και δεν μπορείς να αποφύγεις να ξεσηκωθείς προκειμένου να περάσει το δικό σου. Μέσα στο σπίτι σου επικρατεί αναστάτωση γιατί θα τα κάνεις όλα άνω κάτω προκειμένου να ανανεώσεις το στυλ του.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να πιάσεις τον Τοξότη αν τον προσεγγίζεις με την λογική, τότε σίγουρα δεν ρέει η μεταξύ σας κατάσταση. Θάρρος χρειάζεται και κυρίως όχι ζήλειες και γκρίνιες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα γιατί δε θέλεις να αφήσεις άτομα να σε καπελώσουν. Τώρα που έχεις πάρει φόρα, μπορεί και να συγκρουστείς, αλλά θα κάνεις το δικό σου. Σίγουρα θα έχεις κέρδη αλλά πρόσεξε τις υπερβολές.


Γενικά: Κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να προχωρήσεις σε στόχους που σε αντιπροσωπεύουν αλλά και σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη και άνετη. Οι φίλοι θα σε ξεσηκώσουν και μπορεί να γυρνάς από εδώ και από εκεί χωρίς να κουράζεσαι. Νέες ευκαιρίες αυτογνωσίας θα σε κάνουν να δυναμώσεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο είναι πολύ εύκολη αυτή την στιγμή. Μόνο αν μπαίνουν στην μέση τρίτοι και ανακατεύονται δεν πάτε καλά. Για αυτό αν θέλεις ηρεμία και επικοινωνία καλό είναι να μιλάτε μόνοι σας. Από τον Καρκίνο υπάρχουν απαιτήσεις που ίσως τις θεωρήσεις παράλογες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ανοίξεις μια νέα πόρτα, αλλά μην τα παρατήσεις αν δεν πετύχεις. Σίγουρα θα διαφωτιστείς περισσότερο αν μιλάς και μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, ακόμα και με άγνωστο κόσμο και δεν απελπίζεσαι εύκολα και χωρίς να υπάρχει μερικές φορές και λόγος.

Γενικά: Πιάνεσαι από απόψεις και θεωρίες που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια κι αυτό σου δίνει μια ανάσα γιατί θέλεις να απολαύσεις την ελευθερία σου. Το ότι θα μεθοδεύσεις κάποια πράγματα με ένα πιο ελεύθερο στυλ θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα.
Ερωτικά: Παρόλο που ζηλεύεις, προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς άνετος/η γιατί δεν σου αρέσει να δείχνεις ότι δεν έχεις ανεξαρτησία. Η γενναιοδωρία σου θα είναι αυτό που θα σε βγάλει από την εσωτερική μιζέρια. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα είναι όλα περισσότερο αισιόδοξα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επιθυμίες σου θα ανέβουν πολύ ψηλά αρκεί να έχεις το θάρρος να τις απολαύσεις. Θα είσαι αρκετά σπάταλος/η σήμερα, αλλά νιώθεις την ανάγκη να ξοδέψεις για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου.

Γενικά: Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου και δικαιώνεσαι για τις επιλογές σου. Γι αυτό θα οργανώσεις περισσότερο τα προσόντα σου γιατί βλέπεις ότι από εδώ και πέρα το χρειάζεσαι. Η δίαιτα μπορεί να πάει περίπατο σήμερα ιδιαίτερα αν έχεις κουραστεί, για αυτό καλύτερα να είσαι όσο μπορείς εγκρατής.
Ερωτικά: Θέλεις την ελευθερία σου σε όλα τα επίπεδα και για αυτό θα κάνεις ακόμα και του κεφαλιού σου, χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες. Βέβαια μέσα σου έχεις κάποιες συναισθηματικές απαιτήσεις που αν δεν σου γίνουν άμεσα νιώθεις ανασφάλεια. Με τον Καρκίνο υπάρχει έντονη αντιπαράθεση και ένταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που θέλεις την αυτονομία σου σε ενοχλεί που υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που δεν ρέουν εύκολα. Συγκεντρώνεσαι λοιπόν στον στόχο σου γιατί θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες με τους συνεργάτες σου.
  
Γενικά: Η μεγάλη σου πίστη στο καλό σε βοηθάει να προχωρήσεις και να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Πιθανόν να έχεις κάποιες μεταφυσικές ανησυχίες και να θέλεις να μείνεις με τον εαυτό σου χωρίς όμως να το βλέπεις σαν αδυναμία.
Ερωτικά: Η σκέψη για ένα Δίδυμο είναι τόσο έντονη που και εσένα σε φοβίζει αυτή η τόσο μεγάλη ένταση συναισθημάτων που νιώθεις. Ίσως να φοβάσαι να προχωρήσεις και οι σκέψεις σου να κρύβουν ένα κομμάτι φόβου αλλά αν υπάρχει αγάπη, δείξε την και το σύμπαν θα σε ανταμείψει.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενες, έχεις αισιοδοξία γιατί σου βλέπεις ότι κάτι καλό θα γίνει, αλλά καλύτερα να μην φανερώσεις τις κινήσεις σου σε όλους γιατί μπορεί να σε αντιγράψουν.

Γενικά: Η δοτική σου στάση θα είναι αυτή που θα σε βάλει στην πρώτη γραμμή. Σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό των άλλων και κυρίως των φίλων σου για αυτό χαίρεσαι με την χαρά τους. Μπορεί να έχεις θεωρίες που θα εκφράζουν περισσότερο τα ιδανικά σου και αυτό σίγουρα θα σε ανυψώσει σαν άτομο.
Ερωτικά: Προσπαθείς με φιλικό τρόπο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει άμεσα αλλά χωρίς να κάνεις κάτι άλλο γιατί έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αν είσαι με Καρκίνο ίσως να μην του αρέσει αυτή η φιλική συμπεριφορά και να θέλει και κάτι πιο ιδιαίτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κάνεις γνωριμίες τόσο μεγαλύτερες επαφές θα έχεις και όλο αυτό σίγουρα κάπου θα σε βοηθήσει, γιατί θα ανοίξεις μια πόρτα που θα είναι σημαντική. Αυτό που πρέπει να κυνηγήσεις να μην το αφήσεις γιατί σήμερα έχεις ευκαιρίες για να κλείσεις μια σημαντική δουλειά.

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά και ίσως μπερδευτείς αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις ότι έχεις τύχη. Έχεις ευκαιρίες που όμως μέσα στο μυαλό σου ίσως φαντάζουν υπερβολικές. Στα κοινωνικά θέματα πάντως θα υπάρξουν επιτυχίες και πολλά καλέσματα.
Ερωτικά: Αναστατώνεσαι από έναν Δίδυμο ή Τοξότη και θεωρείς ότι τους έχεις στο τσεπάκι αλλά μπορεί να παραμυθιάζεσαι κιόλας, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γιατί τα φτιάχνεις όπως θέλεις εσύ μέσα στο μυαλό σου. Τα παιχνίδια σου μπορεί να μην είναι τόσο αθώα και πρέπει να προσέχεις, αν είσαι μέσα σε σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς κάποιες εκτιμήσεις σου και τις ανεβάζεις πιο ψηλά αλλά πρέπει να κάνεις πράξεις και να μην βασιστείς τόσο πολύ σε λόγια πομπώδη και υπερβολικά γιατί θα τρέχεις μετά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου