Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Σημεία και τέρατα για την Αναπτυξιακή Κάμπου Πέλλας.Χρέη εκατοντάδες χιλιάδων Ευρώ με ταμείο 6 Ευρώ!




Σημεία και τέρατα αποκαλύφθηκαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας για την περιβόητη «Αναπτυξιακή Κάμπου». 
Σε εκτός ημερήσιας θέμα που αφορούσε την επικαιροποίηση της εκκαθάρισης της αμαρτωλής εταιρείας ειπώθηκαν εξωφρενικά πράγματα για τη δράση και τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας της.
«Αναλάβαμε ένα βαρύ έργο αυτό της εκκαθάρισης της τοξικής Αναπτυξιακής Κάμπου. Τα όσα είδαμε εμείς αλλά και οι ελεγκτές είναι πρωτόγνωρα. Αποτελεί ίσως την πιο τοξική επιχείρηση ,τα χρέη της οποίας εξαιτίας της ρουσφετολογικής της λειτουργίας φορτώθηκαν στους δημότες μας. Εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε γι αυτό και κινούμε όλες τις διαδικασίες απόδοσης ευθυνών» τόνισε με έμφαση ο Δήμαρχος Πέλλας κατά την διάρκεια της συζήτησης.
  Με πρόταση του Δημάρχου Πέλλας κ.Στάμκου επικαιροποιήθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης της εταιρείας ,πρόταση που στήριξε και η αντιπολίτευση εκτός του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
 Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει πλήρες ρεπορτάζ από το «Πέλλα Δώθε» για τα έργα και ημέρες της εταιρείας αλλά και των στελεχών της που ούτε άγνωστα είναι ούτε φυσικά θα μείνουν στο απυρόβλητο τουλάχιστον από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου