Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Βρέθηκε ο υπερτυχερός με τα 9,5 εκατ.Ευρώ του Τζόκερ.Τελικά είναι Έλληνας.



Μετά από τρεις ημέρες που όλη η Ελλάδα έψαχνε τον νέο εκατομμυριούχο της χώρας, ο τυχερός του Τζόκερ εμφανίστηκε -διά του δικηγόρου του- και έδωσε τέλος στις όποιες φήμες για την ταυτότητά του. Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ, ένας δικηγόρος, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί Ελληνα πελάτη του. 

Και κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης για μετανάστη από το Πακιστάν τυχερό του Τζόκερ. 
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου μια «συνέντευξη» του «υπερτυχερού» στην εφημερίδα  Αλ Ζαουάχρι του Πακιστάν στην οποία ο νικητής δήλωνε πως με τα λεφτά που κέρδισε είχε σκοπό να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα και να ζήσει πλουσιοπάροχα.
«Θύμα» των φημών έπεσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου η οποία έσπευσε να πανηγυρίσει στο Facebook για το γεγονός ότι ο υπερτυχερός του Τζόκερ ήταν μετανάστης. 
Πάντως, χθες το βράδυ και ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας είχε διαψεύσει την είδηση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εφημερίδα με τέτοιο όνομα στη χώρα του.
Υπενθυμίζεται ότι το τυχερό δελτίο των τριών ευρώ «έπεσε» στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια στην Κυψέλη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου