Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Πρόσκληση συμμετοχής ενδιαφερομένων στην Εμποροπανήγυρη Σκύδρας.



Η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας επαναφέρεται στο προσκήνιο ανανεωμένη, με σκοπό και φιλοδοξία να συμβάλλει, στο μέτρο του δυνατού, στις προσπάθειες και στους σχεδιασμούς ενίσχυσης της κινητικότητας, της εξωστρέφειας και της τόνωσης της αγοράς, με την αναμενόμενη συνδρομή φορέων του δημοσίου και της αυτοδιοίκησης.
Η περίοδος λειτουργίας της ξεκινάει από την Παρασκευή 21 Αυγούστου κι ολοκληρώνεται την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015.
Ο χώρος διεξαγωγής είναι η οδός 19ης Μαΐου (νοτιοανατολική περιφερειακή οδός, από το κτήριο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας μέχρι, περίπου, το γήπεδο Σκύδρας).
Ο Δήμος Σκύδρας, λοιπόν, καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εμποροπανηγύρεις να υποβάλλουν αιτήσεις, από Δευτέρα15 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015, στο Δημοτικό Κατάστημα Σκύδρας, ώστε να τους χορηγηθούν οι σχετικές άδειες.
Τα προς πώληση είδη και υπηρεσίες, σε γενικές γραμμές, είναι ό,τι σχετίζεται με τις εμποροπανηγύρεις.
Οι διάθεση των χώρων, έναντι καταβολής προκαθορισμένου τέλους, θα γίνεται από το Δήμο, σύμφωνα με τη σχετική κανονιστική απόφαση.
Για τη χορήγηση της άδειας απαιτούνται τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1)Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση σε ειδικό έντυπο που χορηγεί η υπηρεσία.
2)Φωτοαντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας.
3)Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραγωγής και ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα (για τους αλλοδαπούς).
4)Ταμειακή απόδειξη έτους 2015 και έναρξη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
5)Θεωρημένα φωτοαντίγραφα των σχετικών αδειών που κατέχουν, όπως:
α)Αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών ή αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών.
β) Αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου).
γ) Αδειών συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές.
δ) Βεβαίωση εγγραφής στο αρμόδιο Επιμελητήριο, οι έμποροι (εφόσον διαθέτουν επαγγελματική στέγη, κατάστημα, βιοτεχνία, πρατήριο κλπ), και
ε) Πιστοποιητικό κατοχής ζώων που προορίζονται για μεταβίβαση, οι κτηνοτρόφοι.
Την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά μπορεί να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ). Στη συνέχεια θα εκδίδονται οι άδειες συμμετοχής που ισχύουν για συγκεκριμένο χώρο και θέση.
Για σχέδιο αίτησης, κανονιστική απόφαση της εμποροπανήγυρης, διάγραμμα όπου αποτυπώνονται οι θέσεις προς παραχώρηση, τα επιτρεπόμενα είδη και υπηρεσίες πώλησης, οι διαστάσεις και οι τιμές των περιπτέρων καθώς κι άλλες πληροφορίες μπορούν ν΄αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.skydra.gr), όπως, επίσης, από τ΄αρμόδια στελέχη: Ελένη Ευαγγελίδου 2381351882 και Ιγνάτη Καραπαναγιώτη 2381351886.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου