Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Σκύδρας για τον εφοδιασμό πετρελαίου στ΄απορριμματοφόρα και την αποκομιδή των αποβλήτων



Το πρόβλημα του μη κανονικού εφοδιασμού του Δήμου Σκύδρας σε πετρέλαιο κίνησης από την πλευρά του προμηθευτή, λόγω των ξαφνικών εξελίξεων, συζητήθηκε σ΄έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χρίστου Μακρίδη και των Προέδρων των Κοινοτήτων.

Για την εξοικονόμηση καυσίμων και την ορθολογική διαχείριση των αποθεμάτων, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα κινούνται, ανάλογα με τις ανάγκες κι όχι με βάση τα γνωστά δρομολόγια, τα δύο μεγάλα απορριμματοφόρα.
Παρακαλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός αυτό, ώστε οι κάδοι να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στις γραμμές των δρομολογίων περισυλλογής και φυσικά όχι μέσα στις αυλές.
Για τον ίδιο λόγο η υπηρεσία πρασίνου θα περιορίσει τις δράσεις και τις μετακινήσεις της, στις απολύτως επείγουσες κι αναγκαίες.
Οι κατά τόπους Πρόεδροι Κοινοτήτων θα βρίσκονται σ΄επαφή με στους συνδημότες μας συμβάλλοντας, παράλληλα, στην αμφίδρομη ενημέρωση.
Ζητάμε τη συγγνώμη και την κατανόηση των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου