Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Μεθυσμένος ηθοποιός άφησε αβοήθητο θύμα τροχαίου



Απαράδεκτη η οδηγική συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού και στελέχους του «Ποταμιού», Γιώργου Γιαννόπουλου ο οποίος, παρέσυρε και τραυμάτισε μοτοσικλετιστή παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη όντας μεθυσμένος και στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του.
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz, συνέβη στις 04:50 της Τρίτης όταν ο Γιαννόπουλος κινούμενος με το ΙΧ του επί της λεωφόρου Ακαδημίας και στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη χτυπώντας τον άτυχο
μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του ανθρώπου που τραυμάτισε και χωρίς να καλέσει το ΕΚΑΒ ή να ενημερώσει την Τροχαία.

Ωστόσο ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας κατάφερε να συγκρατήσει, τόσο τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, μάρκα και χρώμα, αλλά και τoν αριθμό κυκλοφορίας.

Αμέσως ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν τα περιπολικά της συγκεκριμένης Υπηρεσίας που εκείνη την ώρα κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Αθήνας, οι άνδρες της Αστυνομίας το εντόπισαν στη γωνία Ακαδημίας και Σίνα για να συλλάβουν τον ηθοποιό και υποψήφιο βουλευτή νομού Μεσσηνίας με το «Ποτάμι» Γιώργο Γιαννόπουλο.

Μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.

Ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και, σε πρώτη φάση, αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ του έγινε και αφαίρεση της Άδειας Ικανότητος Οδήγησης για 6 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου