Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ιδιωτικό ΚΕΠ στα Γιαννιτσά!!! Πληθώρα Υπηρεσιών - παροχών




Τα μάθατε τα νέα; Τα Γιαννιτσά απέκτησαν Ιδιωτικό ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών)!



Μία πολύ πρωτότυπη ομολογουμένως ιδέα είχαν δύο παιδιά της πόλης μας, με πολυετή εμπειρία, στον τομέα των συναλλαγών με το Δημόσιο, της Δημόσιας Διοίκησης, των πωλήσεων, του marketing, της διοργάνωσης εκδηλώσεων κλπ.
Προχώρησαν στην δημιουργία του πρώτου Ιδιωτικού ΚΕΠ Γιαννιτσών το οποίο έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες ημέρες, στην οδό Ν. Πλαστήρα 45, στην καρδιά της πόλης και που ήρθε για να εξυπηρετεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά τις ανάγκες όλων των πολιτών.

Στο Ιδιωτικό ΚΕΠ Γιαννιτσών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση των λογαριασμών σας από ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ, COSMOTE, WIND, VODAFONE, FORTHNET NOVA 3-PLAY, HOL, CYTA, ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ, ΤΣΑ ΚΛΠ), ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΙΚΑ, ΕΡΓΟΣΗΜΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ…

Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σας στα κινητά σας τηλέφωνα.
Μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις συναλλαγές σας με το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά σας ταμεία, τα συνταξιοδοτικά σας προγράμματα.
Το ιδιωτικό ΚΕΠ Γιαννιτσών αναλαμβάνει πάσης φύσεως διεκπεραίωση, εξουσιοδοτήσεις, αιτήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, ιδιωτικά συμφωνητικά, μεταβιβάσεις, ταξινομήσεις, αποσύρσεις, μεταφράσεις.
Αναλαμβάνει επίσης υποθέσεις ΟΑΕΔ, υποθέσεις Δ.Ο.Y., διακανονισμούς οφειλών, άδειες καταστημάτων, ενεργειακές κάρτες, έγγραφα αλλοδαπών, έγγραφα στρατολογίας, αιτήσεις – φακέλους πανεπιστημίων, επιδότηση πετρελαίου θέρμανσης, άλλα επιδόματα.
Στο Ιδιωτικό ΚΕΠ Γιαννιτσών μπορείτε να στείλετε ή να παραλάβετε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία. Να στείλετε ή να παραλάβετε fax. Επίσης μπορείτε να βγάλετε φωτοτυπίες, να κάνετε σπιράλ, πλαστικοποιήσεις, να εκτυπώσετε αρχεία σας.
Αν ενδιαφέρεστε για εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια κλπ το ΙΚΕΠ Γιαννιτσών είναι εδώ για να έχετε μια άψογη διοργάνωση.
Επίσης σχεδιάζει και εκτυπώνει για εσάς επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, προγράμματα και άλλες διαφημιστικές υπηρεσίες.
Στο ΙΚΕΠ Γιαννιτσών μπορείτε να καταχωρήσετε οποιαδήποτε μικρή σας αγγελία σε πολλά και διαφορετικά ΜΜΕ.
Στο ΙΚΕΠ Γιαννιτσών υπάρχει λίστα μικρών αγγελιών για εύρεση εργασίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε στο ΙΚΕΠ Γιαννιτσών φάκελο εργασίας με το δικό σας βιογραφικό και σε περίπτωση μη εύρεσης εργασίας παίρνετε πίσω τα χρήματα σας.
Στο Ιδιωτικό ΚΕΠ Γιαννιτσών μπορούμε εμείς να κάνουμε τα ψώνια σας από οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο κατάστημα και για οποιοδήποτε είδος - προϊόν και να σας το φέρουμε στα χέρια σας τόσο στην πόλη των Γιαννιτσών όσο και στις γύρω περιοχές!!!
Τέλος το Ιδιωτικό ΚΕΠ Γιαννιτσών παρέχει υπηρεσίες courier, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των ταχυμεταφορών, με απόλυτη εξειδίκευση στις μεταφορές εξωτερικού, που δεν είναι άλλη από την DHL.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκεφθείτε, στην οδό Πλαστήρα 45 στα Γιαννιτσά. Τηλ. & fax 2382081500.
Facebook: Ιδιωτικό ΚΕΠ Γιαννιτσών
e-mail: ikepgiannitson@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου