Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σοκ στην Κρήτη.«Σκότωσα τον άνδρα μου με μπαλτά- Δεν άντεξα άλλο»



Συγκλονισμένη η μικρή κοινωνία στην περιοχή Ξεροκαμάρα στη Σητεία της Κρήτης.
69 χρονη γυναίκα σκότωσε με μπαλτά τον 79χρονο άνδρα της, επειδή δεν άντεχε άλλο τους καβγάδες και τις φασαρίες που είχαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Star press» η Κριτικιά που διέπραξε το έγκλημα πήγε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε την εγκληματική της πράξη λέγοντας: «Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον άντρα μου», αφήνωντας άφωνους τους αστυνομικούς.


Με βάση πάντα την ίδια πηγή
Το φρικτό φονικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι που ζούσε το ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή Ξεροκαμάρα.Πέντε τα ξημερώματα και αφού το προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί καβγάς, η69χρονη σηκώθηκε από το κρεβάτι τηςκαι πήγε στην κουζίνα, όπου έβρασε νερό σε μια κατσαρόλα. Ενώ ο συνταξιούχος αυτοκινητιστής άνδρας της κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα, πήγε από πάνω του και του έριξε την κατσαρόλα με το καυτό νερό στα γεννητικά όργανα προκαλώντας του φρικτούς πόνους από τα εγκαύματα.
Ανήμπορος ο 76χρονος και μη μπορώντας να αντιδράσει, έβλεπε τη γυναίκα του να παίρνει τον μπαλτά και να τον πλησιάζει. Με απίστευτη μανία η 69χρονη του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια.

Ήθελε να τον εκδικηθεί
Από την αυτοψία που έκανε στο σπίτι των ηλικιωμένων η ιατροδικαστής, μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια που διαπίστωσε μακροσκοπικά η ίδια δείχνει ότι η συζυγοκτόνος ήθελε να εκδικηθεί τον 79χρονοάντρα της, για πράξεις τουπου της είχαν προφανώς αφήσει πολλές «ανίατες» πληγές στην ψυχή της.
ΗΚρητικιάσυζυγοκτόνοςαμέσως μετά τη φρικτή πράξη τηςπήγε στο Αστυνομικό ΤμήμαΣητείας και παραδόθηκε,ομολογώντας ότι σκότωσε τον άνδρα της και περιγράφοντας μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο.
Η συνταξιούχος γυναίκαφέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι υπέμενε πολλά στα 40 χρόνια του γάμου τους, ότι οι καβγάδες τους ήτανε συχνοί και ότι δεν μπορούσε νααντέξει άλλο τον σύζυγό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου