Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Πρόσκληση της ΑΝΑΣΑ Πέλλας σε δράση στο πρώην στρατόπεδο Καψάλη



Αγαπητοί συμπολίτες,

την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στις 10 π.μ. θα είμαστε στο πρώην στρατόπεδο Καψάλη (από την είσοδο του συνοικισμού) με σκοπό να καθαρίσουμε τα χόρτα από ένα μέρος του (αρχικά στην είσοδο και στον πλάτανο που έχει κοντά σε αυτήν), ώστε να είναι επισκέψιμος και διαθέσιμος για κάθε είδους εκδηλώσεις.
Στη συνέχεια, ως ανταμοιβή αλλά και συμβολικά αντί πρώτης εκδήλωσης, θα καθήσουμε να συμφάγουμε (με την προσωπική συνεισφορά του καθενός μας) και να συζητήσουμε τις εκδηλώσεις που μπορούν να γίνουν. Επίσης, ως πρώτη εκδήλωση, καλούμε κάθε μουσικό να έρθει με το μουσικό του όργανο, ώστε να συνυπάρξουμε και μουσικά.
Συνεπώς, σας καλούμε να έρθετε με τα χορτοκοπτικά σας, τα γάντια και τις σακούλες σας, τα εργαλεία σας, όπως τσάπες ή φτυάρια, τις καρέκλες ή τα στρωσίδια σας, τα εδέσματά σας, τα μουσικά σας όργανα και κυρίως την καλύτερή σας διάθεση, ώστε να κάνουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο ξεκίνημα σε κάτι τέτοιο. Το πρώην στρατόπεδο Καψάλη είναι ένας χώρος που μπορούμε και πρέπει να διεκδικήσουμε για την ένταξή του στην ζωή μας και την ψυχαγωγία μας.

Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση
ΑΝ.Α.Σ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου