Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Το Τελωνείο Σκύδρας παραμένει στην έδρα του



Τη διαβεβαίωση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου ότι το Τελωνείο Σκύδρας παραμένει στην έδρα του απέσπασαν οι πολιτικοί εκπρόσωποι του Νομού μας που την επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στην Αθήνα, την Παρασκευή 19/6/2015.
Συμμετείχαν οι Βουλευτές Γιάννης Σηφάκης και Χρίστος Σμίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, οι Δήμαρχοι: Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και οι Αντιδήμαρχοι: Σκύδρας Μαρία Γιακαμόζη, Αλμωπίας Γιάννης Κετικίδης.


Η Δήμαρχος Σκύδρας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης και τις δηλώσεις των αξιότιμων Βουλευτών, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα και φυσικά για τη σύμπνοια και τη συλλογική δράση με την οποία αγκαλιάστηκε κι αντιμετωπίστηκε το ζήτημα του Τελωνείου Σκύδρας, που αποτελεί πρόκριμα για το χειρισμό ανάλογων θεμάτων διαδημοτικού – νομαρχιακού επιπέδου.
Ωστόσο, τα πολιτικά πρόσωπα, οι φορείς κι επιχειρηματικός κόσμος του Νομού θα πρέπει να βρίσκονται σ΄επαφή κι επαγρύπνηση.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στη δημαρχο και μπραβο στο δημαρχο πελλας και τη συμβουλο του διευθυντρια του τελωνειου που ελαμψαν δια της απουσιας τους, για ακομη μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δημαρχος θα ασχολειτο με την Αναπτυξιακή κάμπου.Τρέχει και δεν φτάνει.Ο συγκεκριμένος νόμος έχει βγει απο το 2013 και εμείς θα πληρώσουμε άδικα τόσες
      προσαυξήσεις γιατί ο Προεδρος της εταιριας είχε αλλού στραμενη την
      προσοχή του.Κάποτε δεν πρέπει να αποδωθουν ευθύνες;

      Διαγραφή