Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ο «Πρότυπος Οίκος… Αντοχής» του Χάρη Ρώμα στα Γιαννιτσά



Ανοιχτό Θέατρο Τετάρτη 1 Ιουλίου, ώρα: 9.30 μ.μ.

Πρόκειται για την ξεκαρδιστική κωμωδία ηθών του Χάρη Ρώμα που παίχτηκε με επιτυχία όλη τη χειμερινή σεζόν σε θέατρο της Αθήνας και θα χαρίσει αυτό το καλοκαίρι άφθονο γέλιο και στην περιφέρεια. Στα Γιαννιτσά η παράσταση θα φιλοξενηθεί από τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στις 9.30 το βράδυ.

Η κωμωδία έχει κατεξοχήν φαρσικά στοιχεία αλλά και έντονη κριτική ματιά στην ανθρώπινη υποκρισία.
Έτσι το τελικό ζητούμενο είναι να αποφασίσει ο θεατής ποιος είναι τελικά «πόρνη» σε αυτή τη ζωή. Αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή αυτός που εκπορνεύει την ψυχή του; Παρά το πικάντικο θέμα του, το έργο είναι απόλυτα οικογενειακό θέαμα και προτάθηκε για το βραβείο καλύτερου νεοελληνικού έργου της χρονιάς.
Ο Χάρης Ρώμας που έγραψε και πρωταγωνίστησε, στο ρόλο του διευθυντού του τμήματος ηθών, συνάντησε στους άλλους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους τη Σοφία Μουτίδου, τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τη Βίκυ Κάβουρα και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Τα σκηνικά είναι της Λίνας Μαντίκου και τα κοστούμια της Μάγδας Καλορίτη. Το πρωτότυπο τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ηλίας Κόζας και το ερμηνεύει με τους Koza Mostra.
Τιμές Εισιτηρίων : 16 €
12 €  Φοιτητικό Ανέργων. παιδικό, πολυτέκνων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23820 84381 -84382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου