Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις από το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών



Συνεχίζει την διοργάνωση εκδηλώσεων (Μαθητικών Συναυλιών και Πτυχιακών Εξετάσεων) το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, τις οποίες πραγματοποιεί στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του της φετινής περιόδου, που λήγει στα τέλη του μήνα.
Πιο αναλυτικά:
- Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Πιάνου της Τάξης του καθηγητή Θεόφιλου Παπαδόπουλου.


- Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Βιολιού της Τάξης της Καθηγήτριας Μάχης Κυπραίου.
- Την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθούν οι Πτυχιακές Εξετάσεις Βυζαντινής Μουσικής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών.
- Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθεί Μαθητική Συναυλία Κιθάρας της Τάξης του καθηγητή Βασίλη Μπεζεβέγκη.
- Το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), θα πραγματοποιηθούν οι Πτυχιακές Εξετάσεις Πιάνου της Βάσως Βελιγράδη, της Τάξης του Καθηγητή Θανάση Ρεπάνη.
Για όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου