Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΓΑΣ M.Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Οι κορασίδες του HANDBALL στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος!!!



Με σερί τριών νικών και κατακτώντας την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της ημιτελικής φάσης, οι κορασίδες της ομάδας Handball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» πέρασαν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 20 και 21 Ιουνίου 2015, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, μεταξύ τεσσάρων ομάδων:

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών,  
Α.Ο.Δ. Κορυδαλλού,
Φ.Σ. Αρίων Πτολεμαϊδας και
Α.Ε.Π. Πανοράματος που ήταν και οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης.
Τα κορίτσια της Ελένης Αναστασίου απέδειξαν για μία ακόμη φορά την αξία τους, αφού στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Κορυδαλλό παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2 γκολ (10-12), κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν γρήγορα την ανατροπή και να πάρουν το παιχνίδι με σκορ 30-20.

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος όλων των αγώνων, η προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Ελένη Αναστασίου, είπε:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίχτριες μου. Αν και μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στην αρχή του πρώτου παιχνιδιού γρήγορα βρήκαμε τον πραγματικό μας εαυτό και παίξαμε το Handball που ξέρουμε. Είχα την ευκαιρία σε αυτά τα τρία παιχνίδια να χρησιμοποιήσω όλες τις παίχτριες μου και να δω κάποια πράγματα που έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε  στην προπόνηση τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να είμαστε έτοιμες για την τελική φάση. Και πάλι συγχαρητήρια στις παίχτριες μου αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν σε αυτή μας την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στη  ομάδα του Πανοράματος που κατέκτησε την 2η θέση και προκρίθηκε μαζί μας στην τελική φάση».

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Αναστασίου Ελένη):
Aνδρίτσου Ολίνα, Ζιάκα Ελένη, Κεχαγιά Ειρήνη, Μαυροπούλου Χρύσα, Ντιμτσούδη Στέλλα, Ξηρίδου Αμάντα, Παναγιωτίδου Αναστασία, Παπαδοπούλου Ναυσικά, Πέιου Μαρία-Αναστασία, Πλιόγκα Ιωάννα, Σκούφα Πελαγία, Σωτηριάδου Διαμάντω, Τροχίδου Χρυσή, Φράγκου Δέσποινα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είχε ως εξής:
Σάββατο 20/6/2015
1η  Αγωνιστική
Α.Ε.Π. Πανοράματος - Αρίων Πτολεμαϊδας  26-25
Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Α.Ο.Δ.κορυδαλλού 30-20
2η Αγωνιστική
Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Α.Ε.Π. Πανοράματος 29-14
Α.Ο.Δ.κορυδαλλού - Αρίων Πτολεμαίδας  35-40

Κυριακή 21/6/2015
3η Αγωνιστική
Αρίων Πτολεμαίδας   - Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 18-31
Α.Ε.Π.Πανοράματος - Α.Ο.Δ. κορυδαλλού 27-20

Βαθμολογία
1. Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών       6
2. Α.Ε.Π. Πανοράματος                                   4
3. Αρίων Πτολεμαϊδας                                     2
4. Α.Ο.Δ. Κορυδαλλού                                    0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου