Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Sex and Food: Οι 4 τροφές που… σκοτώνουν την σεξουαλική σου διάθεση;

Μάθε τις τροφές που ρίχνουν τη λίμπιντο και απέφυγε τες πριν συναντήσεις το σύντροφό σου…

#1 Κόκκινο κρέας:
Καλύτερα προτίμησε θαλασσινά στο γεύμα με τον αγαπημένο σου, που είναι αφροδισιακά! Το κόκκινο κρέας έχει αρκετό λίπος, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να σπαταλάει αρκετή ενέργεια για να το κάψει και να σε πιάσει… υπνηλία όταν ξαπλώσεις στο κρεβάτι.

#2 Γαλακτοκομικά:
Η δυσανεξία στη λακτόζη που έχει (ακόμη και χωρίς να το γνωρίζει) ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού (φτάνει μέχρι 75%), δηλαδή η δυσκολία του οργανισμού να διασπά εύκολα τα τρόφιμα που περιέχουν λακτόζη, όπως το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι, φέρνει πολλές φορές φούσκωμα ή και πόνο στο στομάχι. Επειδή λοιπόν μπορεί να είσαι μέσα σε αυτό το ποσοστό που δεν γνωρίζει αν έχει δυσανεξία, φρόντισε να μην υπερβάλλεις με τυριά και άλλα γαλακτοκομικά πριν συναντήσεις τον αγαπημένο σου.

#3 Καφές:
Μπορεί να νιώθεις ότι σε γεμίζει ενέργεια, όμως αν το παρακάνεις ο καφές μπορεί να σκοτώσει τη σεξουαλικότητά σου! Οι λάτρεις του καφέ, με τον καιρό τείνουν να βλάπτουν τα επινεφρίδια τους, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ορισμένων ορμονών του στρες, ενός ακόμη φανατικού αντίπαλου της υγιούς σεξουαλικής ζωής σου.

#4 Αλκοόλ:
Ένα ποτό θα σε χαλαρώσει, ένα μπουκαλάκι όμως θα ρίξει τη λίμπιντό σου στα… πατώματα! Η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί υπνηλία, ενώ η χρόνια κατανάλωση (κυρίως στους άνδρες) οδηγεί στη μείωση της τεστοστερόνης και κατά συνέπεια της σεξουαλικότητας.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου