Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Στον Πύργο ο ένας υπερτυχερός του Τζόκερ - Έπαιξε 2,5 ευρώ και κέρδισε 4,9 εκατομμύρια!



«Δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Είναι «ζεστό» το θέμα. Θα το σκεφτεί θα το συζητήσει και θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που απασχολεί εμένα. Καλά να είναι ο άνθρωπος και τίποτα άλλο» λέει ο τυχερός πράκτορας
Σε άλλους ρυθμούς έχει μπει από το πρωί η πόλη του Πύργου. Μόλις έγινε ευρέως γνωστό πως το ένα από τα δύο τυχερά δελτία κατατέθηκε στην πόλη, όλοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και σενάρια για τον πιθανό τυχερό. Στο πρακτορείο του Γιάννη Λούτα, το πιο ιστορικό πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Πύργο, που λειτουργεί από το 1958, ο ιδιοκτήτης ήταν χαρούμενος αλλά και συγκρατημένος.
Δεν περιμένει όπως μας είπε να εμφανιστεί άμεσα ο τυχερός και ίσως αυτό πάρει μέρες, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι, αλλά σίγουρα η τύχη ήταν γενναιόδωρη μαζί με του, αφού έπαιξε μόλις 2,5 ευρώ σε ένα απλό δελτίο με τυχαία επιλογή αριθμών και κέρδισε το ποσό των 4.865.325,68 ευρώ.

Ο τυχερός πράκτορας στου οποίου παίχτηκε το δελτίο
«Είναι πραγματικότητα. Το ένα τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο μας και εύχομαι στον τυχερό, να είναι πάντα υγιής και χαρούμενος και να χαρεί το ποσό που κέρδισε. Κατατέθηκε ένα απλό δελτίο τυχαίας επιλογής, πέντε στηλών, αξίας 2,5 ευρώ. Σε αυτό το παιχνίδι τον πρώτο ρόλο τον έχει η τύχη. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Είναι «ζεστό» το θέμα. Θα το σκεφτεί θα το συζητήσει και θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που απασχολεί εμένα. Καλά να είναι ο άνθρωπος και τίποτα άλλο».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου