Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 2/7



Όποιος ψάχνει, βρίσκει…


Γενικά
Ο Ερμής σε βάζει για τα καλά στο «κόλπο» της επικοινωνίας, μα να θυμάσαι ότι μερικές φορές τα δήθεν τυχαία «ραντεβού με το άγνωστο» υποκρύπτουν σκοπιμότητες. Κι αυτό σου έλειπε, να γίνεις «πιόνι» σε παιχνίδια κυριαρχίας άλλων. Όσο για την Πανσέληνο... σιγά μην φοβηθείς! Ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου να δίνεις άμεσες λύσεις σε «καυτές» προκλήσεις. Τη μια στιγμή εδώ, την άλλη εκεί, πότε κρύο, πότε ζέστη... σιγά το πρόβλημα! Εσύ ζεις για τις διαφορές, γεννήθηκες κυνηγός και το αγωνιστικό στυλ σου πάει πολύ.
Ερωτικά
Με τον Δία στον Λέοντα είσαι... καβάλα στο άλογο αλλά κάποιοι σου ζητούν να συγκρατηθείς γιατί -λέει- τους τρομάζει ο ενθουσιασμός σου. Μα πώς να τον απαρνηθείς, αφού με αυτόν μετακινείς βουνά και εκπορθείς καρδιές, με αυτόν κάνεις το αδύνατο, δυνατό. Όλα κι όλα λοιπόν... Σε όποιον/α αρέσεις, πάει και τελείωσε!

Γενικά
Το ξέρεις πως είσαι πολύ καλός στα οικονομικά αλλά και «κουμπούρας» στις δολοπλοκίες. Είναι πολλές οι φορές που τις πλήρωσες ακριβά, μάλλον όμως έφτασε η στιγμή να χτυπήσεις το κακό στη ρίζα του. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου επισημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αλλά και ότι έχεις μια λαμπρή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Βάλε λοιπόν μπροστά τη λογική σου και διερεύνησε προσεκτικά όλα αυτά που σου φαίνονται ύποπτα, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Θα βγάλεις λαβράκι!
Ερωτικά
Ο Κρόνος σε βάζει να αξιολογείς πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να βρεις επιτέλους τις πολυπόθητες αποδείξεις: Ποίος/α σε αγαπά, πόσο και γιατί. Μα ξέρεις αυτό το «μάδημα της μαργαρίτας» σε απομακρύνει από το πραγματικό διακύβευμα: Εσύ ποιόν/α αγαπάς; Ποια είναι η αλήθεια σου; Και η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, θα σου δώσει τη λύση.

Γενικά
Η αστάθεια δεν ήταν ποτέ για σένα ένα σοβαρό πρόβλημα, αφού ξέρεις να κινείσαι ευέλικτα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες Κι αν η Πανσέληνος θέλει να σε... τρελάνει με τα οικονομικά σούρτα-φέρτα της κι ο Ποσειδώνας ρίχνει «λάδια» στο δρόμο σου, είναι βέβαιο πως θα βρεις τις κατάλληλες απαντήσεις. Άσε τις σπασμωδικές κινήσεις στους άλλους και ανάδειξε την ικανότητα σου να επινοείς λύσεις και πατέντες εκεί που... δεν τις βλέπει κανείς!
Ερωτικά
Ο λαός λέει ότι «η περιέργεια έφαγε τη γάτα», μα αυτό αναφέρεται σε «γάτες» με... λειψά προσόντα κι εσύ σίγουρα δεν είσαι μια από αυτές. Μια προσωπική υπόθεση περιμένει τον... Σέρλοκ Χολμς της και η ικανότητά σου να τρυπώνεις και να... ξετρυπώνεις θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις προκλήσεις που βάζει ο Πλούτωνας στην ζωή σου. Με μια προϋπόθεση, φυσικά: Να έχεις το μυαλό σου στη... θέση του!

Γενικά
Λίγο η Πανσέληνος, λίγο ο Άρης στο ζώδιο σου, νιώθεις σαν τον Χριστό που τον πάνε από τον Άννα στον Καϊάφα. Κι επειδή είναι γνωστό ότι δεν σου αρέσουν οι συχνές μεταβολές και πολύ περισσότερο τα «εξ οικείων βέλη», ξέρεις πιο είναι το σωστό σε αυτήν περίπτωση: Παίξε... φανατικά άμυνα, προστατεύοντας τις αξίες σου, το επίπεδο σου, τα συμφέροντα σου και τα πρόσωπα που αγαπάς. Αντίθετα, δεν σε συμφέρει να εκτεθείς σε ανοικτή «μάχη», ιδιαίτερα σε μια στιγμή που τα νώτα σου είναι ακάλυπτα!
Ερωτικά
Στις στενόχωρες πιέσεις του Κρόνου απαντάς με το όνειρο κι αυτό είναι που σου πρέπει. Με την Πανσέληνο να σε επηρεάζει... ψυχή τε σώματι, θα ήταν λάθος να αναλωθείς σε μια άγονη εσωστρέφεια ή να σύρεσαι από τις εξελίξεις. Μια υπέρβαση είναι αυτό που χρειάζεσαι κι ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου δώσει τα φτερά για να πετάξεις. Βόηθα κι εσύ όμως...

Γενικά
Η ανάδειξη των ικανοτήτων σου είναι λογικό να συγκεντρώνουν γύρω σου μέγα πλήθος θαυμαστών και... χειροκροτητών. Ξέρεις βέβαια ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποιοι που δεν θέλουν το καλό σου αλλά... ας πρόσεχαν! Σε αυτήν την φάση ο Δίας σε προστατεύει, ενώ με την συνδρομή της Πανσελήνου αλλά και του ενεργού Πλούτωνα θα αποκαλυφθούν... πράματα και θάματα! Και τελικά, αν το χειριστείς σωστά, αυτοί που απεργάζονται την πτώση σου, θα είναι οι ίδιοι που άθελα τους θα σε δοξάσουν.
Ερωτικά
Έχεις κερδίσει όλες τις εντυπώσεις, μα μην ξεχνάς ότι έτσι τραβάς και το... κακό μάτι! Όχι δεν σου λέω να... φορέσεις χαϊμαλιά και φυλακτά, απλά να είσαι στο κέντρο σου. Όσο για όλα αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου, η Πανσέληνος σκοπεύει να σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, χωρίς να χρειαστεί να πέσεις από το επίπεδο σου.

Γενικά
Έχεις πολλά ανοικτά μέτωπα, μα σίγουρα αυτό που σε «καίει» περισσότερο είναι το επαγγελματικό. Εκεί, ο Ερμής σε οδηγεί να διερευνήσεις κρυμμένες προθέσεις και προοπτικές, καταλήγοντας στο... αναπόφευκτο πόρισμα: Ο κόσμος τελικά δεν είναι και τόσο αθώος. Μα όσο κι αν κάποιοι θέλουν να σε παγιδέψουν στον λαβύρινθο τους, ο μίτος της Αριάδνης θα είναι πάντα στην διάθεση σου. Και σε αυτό το μικρό ταξίδι σου στο άγνωστο, η επιμονή σου στις λεπτομέρειες θα σε βοηθήσει να διακρίνεις το σωστό και το δίκαιο αλλά και να αποφύγεις τα «στημένα».
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε «παίζει» σαν τη γάτα με το ποντίκι. Τίποτα δεν είναι σαφές και τελεσίδικο, όσο κι αν πασχίζεις να του δώσεις ταυτότητα. Μπορεί, ίσως, γιατί όχι... Όνειρα φόβοι και φαντασιώσεις έχουν στήσει τρελό χορό μέσα σου και βέβαια κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήταν λάθος να πάρεις μια σοβαρή ή καθοριστική απόφαση. Αν προτιμάς... χαλάρωσε κι απόλαυσε το!
  
Γενικά
Η «δουλειά» σου είναι να παντρεύεις τα αντίθετα κι έφτασε μια ακόμη στιγμή για να εφαρμόσεις την... μαεστρία σου! Η Πανσέληνος σε κάνει αποδέκτη πολλών και αντίθετων μεταξύ τους αιτημάτων, που καλείσαι να συνθέσεις αφήνοντας ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Και η αλήθεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν θα τα κατάφερνε ποτέ, εσύ όμως μπορείς! Ζύγισε λοιπόν τα υπέρ και τα κατά, βρες την χρυσή τομή και όλοι μετά θα σε ευγνωμονούν.
Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν, κυρίως λόγω της αδυναμίας σου να πεις... όχι! Θες να τα έχεις καλά με όλους και με όλες αλλά με την τακτική που ακολουθείς αργά ή γρήγορα θα εκτεθείς κι αντί για εύσημα θα μαζέψεις μπελάδες. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν την ζωή, άσε λοιπόν τον... Δία και τον Ουρανό να λένε τα δικά τους και συγκεντρώσου στην βασική προτεραιότητα της καρδιάς σου.

Γενικά
Με τον Πλούτωνα να βρίσκεται στις επάλξεις, είσαι μάλλον στο στοιχείο σου. Το ερευνητικό σου δαιμόνιο και η ικανότητα σου να αλιεύεις πληροφορίες «για λίγους» μπορεί να σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση κι όχι μόνον στον οικονομικό ή επαγγελματικό τομέα. Μυστικά και ντοκουμέντα βρίσκονται στην απόλυτη διάθεση σου, φρόντισε όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον σε «χαμηλές πτήσεις» αλλά να θρέψεις και το πνεύμα σου.
Ερωτικά
Η Πανσέληνος σε παρασύρει να αποκαλύψεις τις προθέσεις σου αλλά μπορεί να αποδειχθεί και εξ ίσου αποκαλυπτική για τον/την σύντροφο σου. Ας είναι όμως, μια ψυχή που είναι να βγει... Ή μήπως προτιμάς να βασανίζεσαι μέσα στη σιωπή και το μυστήριο; Δεν θα σε βοηθήσει πουθενά αυτό. Ακόμη κι αν συμβεί να μην συμπέσουν τα θέλω σας, θα έχεις τουλάχιστον μια καθαρή εικόνα για τη σχέση σας.

Γενικά
Έρχονται αποκαλύψεις κι εκμυστηρεύσεις! Κατ' αρχήν, κάτω από την έντεχνη καθοδήγηση του Πλούτωνα έχεις να μάθεις πολλά για πρόσωπα και πράγματα, λεπτομέρειες και συμβάντα που μέχρι τώρα παρέμεναν στην σφαίρα του ανεξήγητου. Να ξέρεις όμως ότι ούτε εσύ έχεις κάποιου είδους ασυλία κι αν έχεις «λερωμένη τη φωλιά σου», θα χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις. Όσο για την Πανσέληνο ένα έχει να σου πει: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά καλό είναι να υπάρχουν!
Ερωτικά
Δύο είναι εκείνα που δεν σε αφήνουν ποτέ αδιάφορο/η: Τα νιάτα και η καλοπέραση! Κι όταν βέβαια μπορείς να τα έχεις και τα δύο σε ένα, βρίσκεσαι σίγουρα σε... πολύ ευχάριστη θέση. Αυτά τουλάχιστον διατείνονται ο Ερμής κι ο Ουρανός αλλά σε κάθε περίπτωση οι οριστικές αποφάσεις είναι δικές σου.
  
Γενικά
Αχ αυτός ο Ερμής, σε ζάλισε με την πολυλογία του. Σου είπα, μου είπες, του είπα... Όμως εσύ κάνε τη δουλειά σου όπως ξέρεις και μην αποσπάσαι με χαζά. Κι αν είναι να εκμεταλλευτείς κάτι, αυτό είναι η αποκάλυψη των προθέσεων και του ρόλου κάποιων προσώπων, που δεν μπορούν πλέον να υποδύονται τις αθώες περιστερές. «Αγκαζέ» με τον φίλο σου τον Πλούτωνα, δώσε σε όλους να καταλάβουν ότι «έχουν γνώσιν οι φύλακες». Όσο για τα λεφτά, που ποτέ δεν σε αφήνουν αδιάφορο... είσαι πολύ κοντά τους!
Ερωτικά
Κόσμος... πάει κι έρχεται, με την Πανσέληνο όμως σε θέση οδηγού είναι δύσκολο να κάτσει σε μια μεριά! Στην παρούσα φάση λοιπόν οι «κλασικές» επιφυλάξεις σου θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τις ισορροπίες σου και –αναπόφευκτα- να παίξεις το ρόλο του συμβουλάτορα σε δύσκολες υποθέσεις. Αν πάλι ψάχνεις κάτι απλά περιπετειώδες, χωρίς δεσμεύσεις, ο δρόμος είναι ανοικτός.

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει μια αστάθεια στο χώρο της εργασίας σου αλλά αυτό είναι μια πολύ καλή αφορμή για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Σίγουρα γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα που δεν ξέρουν τι θέλουν ή προσπαθούν να σου επιβάλουν την άποψη τους, πέφτοντας σε διαρκείς αντιφάσεις και απευθυνόμενα πότε στην ευσυνειδησία σου και πότε στο συναίσθημα σου. Είναι φανερό ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί και όχι εσύ, που τα καταφέρνεις μια χαρά σε καταστάσεις... αλλοφροσύνης!
Ερωτικά
Η αυξημένη... ζήτηση των τελευταίων ημερών σε φέρνει σίγουρα σε πλεονεκτική θέση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείς άπληστα ή ανώριμα. Καλές είναι και οι περιστασιακές αγκαλιές, σεβαστοί και οι πειραματισμοί σου, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να καταλήξεις, επιλέγοντας το καλύτερο για σένα, αυτό ακριβώς δηλαδή, που επιθυμεί για σένα και ο... Δίας!

Γενικά
Έχε πίστη! Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδια σου, αν κινηθείς σε μια ανθρωπιστική κατεύθυνση, με γνώμονα δηλαδή την αγάπη και την εμψύχωση. Δίνοντας περισσότερο χώρο στην πίστη σου και προσφέροντας στους άλλους κάνεις μεγάλη χάρη και στον... εαυτό σου, αφού τον βοηθάς να απεμπλακεί από «φτηνές» καταστάσεις. Επιπλέον ο φύλακας-άγγελος» σου θα σε προστατεύσει από παρασκηνιακές ενέργειες με... ολίγον σκοτεινά κίνητρα.
Ερωτικά
Πρόσωπα και καταστάσεις εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα, μα να ξέρεις πώς ένας τρόπος υπάρχει για να ξεφύγεις από τις συναισθηματικές μεταπτώσεις της Πανσελήνου: Δες κατάματα το ολόγιομο φεγγάρι και άφησε τα όνειρα σου να σε ταξιδέψουν στον παράδεισο σου. Όσο μπορείς να ονειρεύεσαι, τίποτα δεν σε σκιάζει.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου