Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 28/7





Κάνε χαρούμενες σκέψεις και χαμογέλασε στη ζωή, ώστε οι ευκαιρίες να μπορούν να σε βρουν!


Γενικά
Ο Άρης σε θέλει σε θέση μάχης, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε φέρει μπροστά σε καταστάσεις που απαιτούν άμεσες και δυναμικές λύσεις. Το σπίτι και η οικογένειά σου εξακολουθούν να είναι το βασικό πεδίο δράσης σου, ενώ επιπλέον μπορεί να προκύψουν αναγκαιότητες που συνδέονται με τεχνικές εργασίες ή την αντιμετώπιση μιας εστίας μόλυνσης.
Ερωτικά
Αν το κλίμα εξακολουθεί να είναι κάπως «βαρύ», να θυμάσαι ότι δεν βοηθά πουθενά το να εμμένεις σε κάτι που τελείωσε. Χαλάρωσε λοιπόν, περιμένοντας το νέο ξεκίνημά σου, που δεν θα αργήσει.

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια σχετική αστάθεια στα οικονομικά σου, κάτι που εντείνει την ανασφάλεια σου. Τα έσοδα και τα έξοδα εναλλάσσονται, αντί όμως να σύρεσαι πίσω από τις εξελίξεις, προβαίνοντας σε μάλλον σπασμωδικές ενέργειες, που τελικά –αυτές- μπορεί να σου κάνουν τη «ζημιά», το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα.
Ερωτικά
Η αναβίωση μιας κατάστασης που δεν ολοκληρώθηκε στο παρελθόν είναι για την ώρα ότι καλύτερο μπορείς να ελπίζεις. Όσον αφορά δε μια εντελώς νέα γνωριμία, να ξέρεις ότι έχει μια -όχι και τόσο μακρινή- ημερομηνία λήξης.

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προσδίδει μια ποικιλία στην καθημερινότητα σου, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να σε αφήσει ικανοποιημένο/η. Αυτήν την φορά ωστόσο καλείσαι να διαχειριστείς την αστάθεια των άλλων, που σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σου στόχους. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μια νέα γνωριμία θα σου βάλει ιδέες, περίμενε όμως μήπως εμφανιστεί και μια. δεύτερη ακόμη πιο ενδιαφέρουσα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια μικρή κρίση αλλά μέχρι το βράδυ θα έχουν τακτοποιηθεί όλα.

Γενικά
Οι πιέσεις του Άρη εξακολουθούν να σε κρατούν σε εγρήγορση κι αυτή τη φορά καλείσαι να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις στα εργασιακά σου, όπου φαίνεται ότι η «μάχη» έχει ανάψει για τα καλά! Από την άλλη πλευρά όμως ο Δίας απλώνει δίχτυ προστασίας στη ζωή σου, προσφέροντας σου λύσεις και ευκολίες ικανές να μετατρέψουν το όποιο μειονέκτημα σου σε πλεονέκτημα.
Ερωτικά
Μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο. Αν όμως στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, θα πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές, αφού τα προβλήματα παραμονεύουν.

Γενικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη ενδέχεται να επηρεάσει τα οικονομικά σου, καθυστερώντας ή μπλοκάροντας κάποιες από τις αναμενόμενες εισροές σου, ωστόσο ο τελικός ισολογισμός φαίνεται να αποβαίνει υπέρ σου, αφού παράλληλα ενεργοποιεί προοπτικές που παρέμεναν αδρανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα «συν» περιλαμβάνονται η επιστροφή δανεικών και η ανεύρεση «χαμένων» χρημάτων.
Ερωτικά
Ο Δίας αναδεικνύει την γοητεία και την λάμψη σου αλλά να μην ξεχνάς ότι το ζωηρό φως ελκύει πολλές πεταλούδες! Αν ψάχνεις λοιπόν για μια περιπέτεια έχει καλώς, σε διαφορετική περίπτωση όμως κράτα μικρό καλάθι.

Γενικά
Ο Άρης δεν σε αφήνει σε ησυχία αναμοχλεύοντας θέματα, στα οποία έχεις μια παραδοσιακή ευαισθησία, όπως είναι η αντιμετώπιση της αταξίας, η καθαριότητα, η υγιεινή αλλά και τα εργασιακά σου. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν ατυχήματα ή βλάβες στον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, γι' αυτό είναι σκόπιμο να ελέγξεις προσεκτικά την λειτουργικότητά τους, προτού γίνει η μεγάλη ζημιά!
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φέρνει κοντά σου πρόσωπα που κάτι σου θυμίζουν! Από εκεί και ύστερα όμως το αν και τι θα αναβιώσει, είναι μια καθαρά δική σου απόφαση.
  
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την επικοινωνία σου, αυξάνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Από αυτήν την άποψη η ημέρα σου μπορεί να είναι κουραστική αλλά και ενδιαφέρουσα. Παράλληλα όμως, στον επαγγελματικό τομέα, ο Άρης σε «προειδοποιεί» ότι μια σύγκρουση βρίσκεται στα σκαριά και θα πρέπει να δράσεις έγκαιρα, εξαντλώντας τις διπλωματικές σου αρετές.
Ερωτικά
Φαίνεται να μην μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέσα σε όλα πάντως, μπορεί να σου προκύψει και μια ιστορία ολίγον... κρυφή!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει την οικονομική σου αβεβαιότητα, αφού κάποια πράγματα δείχνουν να μην πατάνε σε στέρεο έδαφος. Ταυτόχρονα όμως διευρύνει τις προοπτικές σου και μπορείς να αυξήσεις άμεσα το εισόδημά σου, μέσα από κάθε είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις κι ένα ανέλπιστο «δώρο», για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις πραγματικά τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις το «μεγάλο βήμα». Αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να απολαύσεις τα καλά της... μονιμότητας!

Γενικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, οι διαθέσεις σου αλλά και τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια έκτακτα περιστατικά που μπορεί να αφορούν στις μετακινήσεις σου, μια νομική υπόθεση ή στα οικονομικά σου. Καλό είναι λοιπόν να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να είσαι ο θετικός και όχι ο αρνητικός πρωταγωνιστής.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να ξαναζήσεις μια παλιά κατάσταση, ώστε να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα. Και μην βιάζεσαι, αφού έχεις μπροστά σου πάνω από έναν μήνα για να καταλήξεις!
  
Γενικά
Ο Άρης εξακολουθεί να «ελέγχει» τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου κι αυτήν την φορά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις κι αντιδικίες με πρόσωπα που σχετίζονται είτε με την δουλειά σου, είτε με την οικογένεια και το σπίτι σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να συνεισφέρει σε μια μικρή αδιαθεσία, που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις αδιάφορα.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σου «στείλει ένα μήνυμα» με νόημα από μια παλιά σου σχέση. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να γίνει κάτι πιο δραστικό, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εσύ αποφασίζεις.

Γενικά
Με τον Άρη να κινείται στον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σου, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιο έκτακτο περιστατικό, οξύ μεν, αλλά περαστικό και σίγουρα η όποια ταλαιπωρία σου μπορεί να αποδώσει καρπούς. Μερίμνησε ακόμη για την καλή υγεία και την προστασία των ζώων ή των φυτών σου, που αυτήν την περίοδο είναι επιρρεπή σε προσβολές από μικρόβια ή παράσιτα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον για κάτι περισσότερο, για την ώρα όμως, ως προς τα σεξουαλικά σου, φαίνεται να έχει προτεραιότητα ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σου.

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «βγεις από το καβούκι σου» και να δράσεις στον πραγματικό κόσμο, ιδιαίτερα σε σχέση με επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα. Κι όχι πως δεν μπορείς να πετύχεις πράγματα αλλά σε πρώτη φάση ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από την διαρκή εναλλαγή των δεδομένων, μένοντας μάλιστα με την τελική αίσθηση ότι έγινε «πολύ κακό για το τίποτα»!
Ερωτικά
Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και υγιεινής, αφού μπορεί να σε κρατήσουν με το ζόρι αδρανή και μακριά από την ερωτική ζωή που θα επιθυμούσες.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου