Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 30/7



Στη ζωή έρχεται η στιγμή που είσαι δυνατότερος γιατί έπρεπε να γίνεις.


Γενικά
Ο Άρης συμβάλλει στην εξάντληση της υπομονής σου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις μάλλον επιθετικά όποιους ή ό,τι θεωρείς ότι παραβιάζει την αυτονομία ή τον χώρο σου. Παράλληλα, ανάβει φωτιές μεταφορικά και... κυριολεκτικά. Γενικά, η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις, μηδέ εξαιρουμένων κάποιων σωματικών ενοχλήσεων, που τα αίτια τους ανιχνεύονται με μικροσκόπιο!
Ερωτικά
Αν σου μείνει χρόνος από τις υπόλοιπες δραστηριότητες, μπορεί και να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου. Το πιο σοφό θα ήταν πάντως να αναζητήσεις μια φιλόξενη αγκαλιά για να ξεκουραστείς κι ύστερα, έχει ο Θεός!

Γενικά
Μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο ή «ασφαλές». Ο Ουρανός «πασχίζει» να ταράζει την ηρεμία σου με κάθε τρόπο, ξεκινώντας ίσως από μια απρόσμενη συμπεριφορά γνωστού ή συγγενή, που «μπερδεύει» τα πράγματα γύρω από ένα οικογενειακό ή προσωπικό σου θέμα. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, ενώ αν οδηγείς, καλό είναι να έχεις μάτια και στην πλάτη!
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη σε «ψήνει» να αφεθείς σε μια περασμένη αλλά όχι ξεχασμένη αγκαλιά. Είτε συμφωνήσεις, είτε όχι, εκμεταλλεύσου την περίσταση για να διασαφηνίσεις τις προθέσεις και τις επιθυμίες σου.

Γενικά
Ο Άρης και ο Ουρανός δημιουργούν νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, αναγκάζοντας σε να αναπροσαρμόσεις την στάση σου, απέναντι σε ένα φιλικό σου πρόσωπο ή σε μια συλλογική προσπάθεια. Δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων ή να προκύψουν έντονες διαφωνίες για τον χειρισμό ενός θέματος. Συμπέρασμα; Μην ανακατεύεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η απόφασή σου να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να συνδυαστεί με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, τότε η σχέση σου χρειάζεται μια μικρή ανανέωση.

Γενικά
Ποικίλα τεχνικά προβλήματα θα σε «μυήσουν» με το ζόρι στον κόσμο της τεχνολογίας, για να μην φτάσεις όμως στα όρια της νευρικής κρίσης, υπάρχει και η λύση των ειδικών. Εκείνο που φαίνεται να γλιτώνεις δύσκολα είναι κάποιο έκτακτο έξοδο, εκτός κι αν ο Ουρανός θελήσει να σε εκπλήξει ευχάριστα με μια επίσης έκτακτη παροχή. Γενικά. με αυτόν τον... τύπο δεν βγάζεις άκρη εύκολα!
Ερωτικά
Άνεμος ανεξαρτησίας πνέει στην προσωπική σου ζωή και «κάτι» σου φταίει αλλά αντί να γκρινιάζεις με το παραμικρό, απλά δώσε στον εαυτό σου περισσότερο «χώρο» και ελευθερία κινήσεων.

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου συμβάλλει στην πληροφόρηση σου για το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο και μάλιστα μπορεί να εκπλαγείς μαθαίνοντας ποιος/α πρωταγωνιστεί σε αυτές τις μοχλεύσεις. Όπως κι αν έχει, το θέμα είναι πως αν δεν λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου, οι κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σου μπορεί να πλήξουν το κύρος, την αξιοπιστία σου αλλά περισσότερο απ' όλα το πορτοφόλι σου!
Ερωτικά
Παρά τις όποιες αντιρρήσεις των ανταγωνιστών σου, εξακολουθείς να έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα. Κι αν έχεις καταφέρει να είσαι ακόμη μόνος/η, δεν αργεί η
στιγμή που θα φορέσεις την κουλούρα!

Γενικά
Με δεδομένη την «επιθετική συμπεριφορά» κάποιων μικροβίων, ο ρόλος σου καθίσταται καταλυτικός, αφού είσαι φτιαγμένος για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προσβολές. Ο Άρης σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις ιατρικές σου γνώσεις αλλά και να εξαλείψεις προσεκτικά κάθε πιθανή μολυσματική εστία, ώστε να προστατέψεις τον εαυτό σου αλλά και τους φίλους σου από ενδεχόμενους κινδύνους.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να «παγώσει» τις εξελίξεις σε ένα προσωπικό σου θέμα, αφήνοντας περισσότερο χώρο στον Άρη, που σε θέλει να πασχίζεις και να αγωνιάς για ερωτικά ζητήματα των φίλων σου!
  
Γενικά
Τόσο ο Άρης όσο και ο Ουρανός σκοπεύουν να δοκιμάσουν τα νεύρα και την υπομονή σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις η καθημερινότητά σου μπορεί να θυμίσει στρατόπεδο, με κάποιους να «την έχουν δει» συνταγματάρχες. Πάντως αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη μην επιμείνεις στις διαβουλεύσεις, αφού δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Είναι προτιμότερο να αποχωρήσεις, πριν φας καμιά αδέσποτη!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια μάλλον απροσδόκητη γνωριμία σε γοητεύει και σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως η έκπληξη έρθει από την... άλλη πλευρά!

Γενικά
Ένα εργασιακό θέμα με νομικές προεκτάσεις, μπορεί να σε αναστατώσει ή να σε βάλει να τρέχεις και να μην φτάνεις! Αν πάλι βρίσκεσαι σε κάποια παραλία ή γενικότερα μακριά από τέτοιου είδους εντάσεις, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, προερχόμενες μάλλον από κάποιον πολύ μικρό εχθρό.
Βλέπεις, όταν το σύμπαν θέλει να σε βασανίσει, είναι ανεξάντλητο σε επινοήσεις!
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη επιμένει ότι σε αυτήν την φάση οφείλεις να επικεντρωθείς περισσότερο στις προοπτικές αναβίωσης μιας παλιάς σχέσης ή στην μετεξέλιξη μιας φιλικής σχέσης σε ερωτική, παρά σε κάτι εντελώς νέο.

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αλλά και ο Άρης σε ωθούν να επικεντρωθείς σε οικονομικά κυρίως θέματα, είτε για να διεκδικήσεις την αύξηση ή την διατήρηση των αποδοχών σου, είτε για δοκιμάσεις την τύχη σου στο «επιχειρείν». Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο εξ αιτίας μιας βλάβης ή μιας κακής παροχής υπηρεσιών, κάτι όμως που μπορεί να αποφευχθεί, αν είσαι ασφαλισμένος/η.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μια απροσδόκητη εξέλιξη μπορεί να την ταρακουνήσει για τα καλά. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε ετοιμάσου για μια μάλλον παράξενη ή «εξωτική» εμπειρία.
  
Γενικά
Η αθέτηση των όρων μιας συμφωνίας είναι βέβαια για σένα «κόκκινο πανί», ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιο οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Κι αν πέσεις στην περίπτωση πολλοί είναι εκείνοι που θα συνειδητοποιήσουν πως με τον Αιγόκερω δεν παίζεις! Αν όμως ο Ουρανός βάλει στο τραπέζι κάποιες αλλαγές ή εναλλακτικές, εξέτασέ τις με προσοχή, αφού τελικά μπορεί να σε συμφέρουν.
Ερωτικά
Ο Ερμής σε βάζει σε πειρασμό και εξάπτει την περιέργειά σου για κάτι νέο ή πολύ διαφορετικό από αυτά που συνηθίζεις. Αυτό όμως δεν συνδυάζεται απαραίτητα με μια νέα γνωριμία, αφού μπορείς άνετα να... πειραματιστείς με τον σύντροφό σου.

Γενικά
Ο Άρης τεστάρει την ετοιμότητα και τις ικανότητές σου στην διαχείριση κρίσεων, αναθέτοντας σου ποικίλες κι επίπονες «αποστολές». Το πεδίο δράσης σου μπορεί να είναι από τη δουλειά σου ή μια αμιγώς αθλητική δραστηριότητα, μέχρι την προστασία σου από ποικίλους ενοχλητικούς όσο και μικροσκοπικούς «εισβολείς».
Παράλληλα ο Ουρανός σου ετοιμάζει μια πρόταση ή συνάντηση που θα σε εκπλήξει.
Ερωτικά
Είναι γνωστό ότι σου αρέσουν τα ξαφνικά και σήμερα θα έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ικανοποιήσεις το γούστο σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να είσαι εσύ που θα σοκαριστείς από μια απρόσμενη εξέλιξη.

Γενικά
Ο Ουρανός ανατρέπει τον οικονομικό κι επαγγελματικό προγραμματισμό σου κι αν αυτό συμβεί επί τα χείρω, μπορεί να πρόκειται για «δάκτυλο» ενός ή μιας ερωτικής αντιζήλου. Υπάρχει όμως και το καλό σενάριο που σε θέλει ευνοημένο από μια ανάλογη παρέμβαση ενός προσώπου που σε αγαπά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να γνωρίσεις κόσμο της «υψηλής κοινωνίας».
Ερωτικά
Η κατάσταση δείχνει να είναι σχετικά θυελλώδης, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον αν αναζητάς έναν σύντροφο αλλά και πηγή αναταράξεων, αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι την περιπέτεια δεν την γλιτώνεις!

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου