Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 3/7



Πρόσκληση από το παρελθόν


Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε βάζει πότε να βουτάς στις βαθύτερες σκέψεις σου και πότε να εξαντλείς την εξωστρέφεια σου. Κι αυτή η μάλλον αναπόφευκτη εναλλαγή του μέσα-έξω, μπορεί να σε εγκλωβίσει σε αντιφατικές καταστάσεις ή διλήμματα, μα σίγουρα μπορείς να βρεις το κατάλληλο αντικλείδι. Δεν έχεις παρά να φέρεις στο φως αυτά που σε προβληματίζουν και κάθε σκιά θα διαλυθεί... αυτομάτως!
Ερωτικά
Διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί, παιχνίδια... Η Αφροδίτη σου κάνει όλα τα κέφια και δεν μένει παρά να αποφασίσεις τι θα πράξεις με την... άστατη καρδιά σου! Μόνο φλερτ ή μήπως κάτι περισσότερο; Όπως κι αν το χειριστείς, μια εμπειρία κατάκτησης θα την έχεις!

Γενικά
Ο Ερμής εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες και μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες βοήθειες, ακόμη και να σου επιστρέψει δανεικά. Στον αντίποδα καλό είναι να μην ενδώσεις σε πιεστικά αιτήματα στο όνομα μιας φιλίας ή μιας αγάπης. Α, όλα κι όλα, οι σχέσεις σου και τα οικονομικά σου πρέπει να είναι πλήρως διαχωρισμένα κι αν κάποιοι ποντάρουν στην καλοσύνη σου για να σε εκμεταλλευτούν, ήρθε η ώρα να πάρουν το μάθημά τους.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας σου υπόσχονται πολλά, όχι όμως στα πλαίσια μιας περιπέτειας, που στο κάτω-κάτω δεν ανταποκρίνεται στην νοοτροπία σου. Αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση, μην διστάσεις να πεις το «ναι» ή να κάνεις το μεγάλο άλμα, αρκεί όμως να έχεις ξεκαθαρίσει με τα όποια «υπόλοιπα» του παρελθόντος.

Γενικά
Το παρελθόν σε κυνηγά και φυσικά υπάρχει λόγος γι' αυτό. Με την καθοδήγηση του Χείρωνα, θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναβιώσεις καταστάσεις του παρελθόντος, είτε να ξεκαθαρίσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες. Και ίσως το πιο σημαντικό σε όλα αυτά είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν... φύτρωσες ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο αλλά είσαι μέρος μιας αλυσίδας ή μιας ενότητας, που σε έχει προικίσει με τα ταλέντα αλλά και τις εξαρτήσεις της.
Ερωτικά
Σχέσεις ανοικτές, κλειστές, του σπιτιού και του... δρόμου. Σχέσεις πολλές και κάθε είδους, τουλάχιστον ως προοπτική. Ο Ερμής σε βοηθά να ζήσεις αυτό που πάντα επιθυμούσες: Εναλλαγές και... πολλαπλές επιλογές! Το τι θα πράξεις βέβαια είναι μια καθαρά δική σου υπόθεση.

Γενικά
Με τον Χείρωνα να δηλώνει εμφατικά «παρών» θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς και σε χαρακτηρίζουν, βιώνοντας κάθε πτυχή αυτού που ονομάζεις οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ευκαιρία λοιπόν να φτιάξεις την μέρα σου αλλά και την ψυχολογία των άλλων. Κι αν τύχει να τρέξουν και κάποια δάκρυα παραπάνω, χαλάλι σου!
Ερωτικά
Αναβιώσεις, νοσταλγίες, αγκαλιές... Όπως και να το κάνεις, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε χρίζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί της ημέρας! Το μόνο πρόβλημα σου είναι πώς θα προλάβεις να ανταποκριθείς σε όλες τις προτάσεις. Μήπως να τους μαζέψεις όλους/ες σπίτι;

Γενικά
Ο Δίας εξακολουθεί να σε στηρίζει και να σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Σήμερα όμως ίσως πρέπει να σταθείς περισσότερο στις οικονομικές σου προοπτικές και ειδικά σε αυτές που σχετίζονται με περιουσιακά θέματα ή βοήθειες από την οικογένεια. Προφανώς θα υπάρξουν και οι... συνήθεις φίλοι και γνωστοί που θα έρθουν να σου... κλαφτούν προσβλέποντας σε κάποιο μερίδιο της μεγαλοψυχίας σου. Κάνε ότι καταλαβαίνεις αλλά μετά μην γκρινιάζεις κι εσύ για τους «αχάριστους κι αγνώμονες» που σε περιβάλλουν..
Ερωτικά
Για όσο καιρό η Αφροδίτη και ο Δίας σφιχταγκαλιάζονται στο ζώδιο σου, έχεις σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ωστόσο μην επαναπαύεσαι κι αφήνεις τον χρόνο να κυλά πιστεύοντας ότι θα είναι πάντα έτσι. Την ιστορία του λαγού με τη χελώνα την ξέρεις, έτσι δεν είναι; Αποφάσισε λοιπόν γρήγορα, πριν... πλακώσει ο Κρόνος!

Γενικά
Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος ξεφυτρώνουν μπροστά σου σαν τα μανιτάρια κι αρχίζεις να απορείς για το αν ζεις στο σήμερα ή στο χθες. Ο Χείρωνας σε έχει βάλει στο στόχαστρό του αλλά όλα αυτά γίνονται για να ολοκληρώσεις ή να επανεξετάσεις κάποιες ημιτελείς υποθέσεις. Παράλληλα όμως σε κατακλύζουν... άγνωστα ή αρχέγονα συναισθήματα και νιώθεις εξαιρετικά ευάλωτος, έως και δεισιδαίμων! Ε, το μυαλό σου για κάτι τέτοιες ώρες το έχεις. Ανάλυσέ το και θα βρεις την άκρη.
.
Ερωτικά
Μα έχει τρελαθεί εντελώς; Μέσα στις τόσες δουλειές που έχεις, ο Πλούτωνας σε βάζει να κυνηγάς την «αιώνια σχέση», αδιαφορώντας πλήρως για το πρόγραμμα και τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σου. Έχει μάλιστα και την απαίτηση να ξεκαθαρίσεις με ό,τι κουβαλάς από το παρελθόν και να του... παραδοθείς ως tabula rasa! Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο...
  
Γενικά
Ο Ερμής σε προδιαθέτει να ξανοιχτείς ακόμη περισσότερο και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, άλλο που δε θες δηλαδή. Μέχρι και ταξιδάκι σου έχει στα σκαριά... Ωστόσο με την συνδρομή του Χείρωνα σου βάζει και κάποια έξτρα προαπαιτούμενα. Θα πρέπει δηλαδή να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου από πρόσωπα ή μέρη που είναι αναπόσπαστα δεμένα με το παρελθόν σου. Επιστροφή στις ρίζες λοιπόν, θέλοντας και μη...
Ερωτικά
Τι ζωή κι αυτή... Πάνω που χωρίζεις, παντρεύεσαι και πάνω που παντρεύεσαι, χωρίζεις! Σε απλά... αστρολογικά ο Ουρανός «σε πάει και σε φέρνει» και μέχρι να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός μην «δένεις κόμπο» τίποτα. Ούτε όρκοι, ούτε δεσμεύσεις, ούτε δηλώσεις, για να έχεις το πεδίο ελεύθερο.

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και κυρίως να θέσεις όρια σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Ναι, σύμφωνοι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις αλλά σκέψου, έχει νόημα να ταλαιπωρείσαι, προσπαθώντας να αποδείξεις ότι... δεν είσαι ελέφαντας; Αρκετά πια με τις τύψεις και τις ενοχές, αρκετά και με τις ανασφάλειες. Κι αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να σου φορτώσουν τα «φαντάσματά» τους, ας ψάξουν αλλού. Το κατάστημα έκλεισε!
Ερωτικά
Πάντα συγκλονίζεσαι από την προοπτική μιας ερωτικής «αναγέννησης» κι από ό,τι φαίνεται ο Χείρωνας είναι διατεθειμένος να σου κάνει το χατίρι. Από εκεί και ύστερα ξέρεις ότι είσαι ιδανικός/η στο να «φορτώνεις» με συναίσθημα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε... να μην μπορεί να σου ξεφύγει! Αμ' έπος αμ' έργον, λοιπόν...

Γενικά
Έχεις μια ακόμη ευκαιρία να πιστοποιήσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα είναι ιδανικό για ανάλογες συγκεντρώσεις, μάζεψε λοιπόν μπαρμπάδες, γονείς, παππούδες, φίλους και γνωστούς και γίνετε όλοι μια... ωραία ατμόσφαιρα. Και ξέρεις το καλό κλίμα, φέρνει και τις καλές προσφορές: Κειμήλια κι αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας βρίσκονται στην διάθεση σου αλλά κι ένα σπιτάκι παραπάνω δεν θα σου έπεφτε κι άσχημα!
Ερωτικά
Η παροιμία λέει ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και δεν θέλει πολύ για να την... επιβεβαιώσεις! Γιατί καλή είναι η ανεξαρτησία, η καλοπέραση και το free style που ευαγγελίζεσαι αλλά τι γίνεται όταν πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα; Ο Χείρωνας «σε πάει» πολύ αλλά... εδώ σε θέλω, μάστορα!
  
Γενικά
Μπορεί να κρατάς γερά τα γκέμια της ζωής σου και να πιστεύεις ότι έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων, όμως... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα βάζει στο κάδρο των εξελίξεων όλα εκείνα που γίνονται αλλά δεν φαίνονται, με κίνδυνο να παραπλανηθείς στις κεντρικές επιλογές σου. Όμως το «παιχνίδι» δεν είναι χαμένο, ίσα-ίσα που θα βρεθείς σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση αν διερευνήσεις το παρασκήνιο και αποκαλύψεις τις αλήθειες που κάποιοι προσπαθούν να σκεπάσουν.
Ερωτικά
Όσο κι αν απορούν κάποιοι για την σπουδή σου να αφήσεις τις δουλειές σου και να τρέχεις ξοπίσω από φουστάνια ή παντελόνια, είναι βέβαιο πως... κάτι παραπάνω ξέρεις! Μπορεί να είσαι ακόμη «ζαλισμένος» από την επιρροή της Πανσελήνου αλλά σίγουρα έχεις ήδη διακρίνει μέσα στο πλήθος αυτόν ή αυτήν που έρχεται να εκπληρώσει τους μύχιους πόθους σου.

Γενικά
Ο Δίας στον Λέοντα σε βοηθά να πετύχεις πολλά, καταβάλλοντας μια σχετικά μικρή προσπάθεια. Και η εύνοια σου δεν μπορεί να αλλοιωθεί παρά μόνον από φαινόμενα υπεροψίας ή αμετροέπειας, αν δηλαδή «καβαλήσεις το καλάμι» ή αρχίσεις να απλώνεις εκεί που δεν φτάνεις. Επίσης, λίγη προσοχή στα οικονομικά σου δεν βλάπτει, αφού υπάρχουν κάποιοι που καιροφυλακτούν να εκμεταλλευτούν είτε την απροσεξία σου, είτε την αφέλεια σου.
Ερωτικά
Όσο κι αν ο Ερμής σου ανοίγει την όρεξη για νέες κατακτήσεις, τουλάχιστον για σήμερα το «ξαναζεσταμένο φαγητό» είναι το μόνο που σου προσφέρεται... απλόχερα! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα, δίνοντας σου την ευκαιρία να «μετρήσεις» αν όντως έχει κλείσει το θέμα ή χρειάζεται επανεξέταση.

Γενικά
Μπορείς να πετύχεις πολλά με τον... γνωστό αθόρυβο τρόπο σου! Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα εξυπηρετεί άριστα δραστηριότητες με τις οποίες είσαι ταυτισμένος (τέχνη, μεταφυσική, χορός κ.α) αλλά επιπλέον σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις τις αναμφισβήτητες ικανότητες σου στην απόκρυψη, την παραλλαγή και την... αντικατασκοπία! Τύφλα να 'χει η CIA...
Ερωτικά
Εσύ βέβαια θέλεις να «βουτήξεις» το πρόσωπο που αγαπάς και να εξαφανιστείτε στην... νιρβάνα σας, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Έλα όμως που ο Ερμής έχει άλλα σχέδια ... Για να «παντρευτείς», σου λέει, πρέπει πρώτα να χαιρετίσεις και να ασπαστείς το σόι τους γείτονες τους περαστικούς... κι έχει ο θεός. Κούραση μεν αλλά τελικά θα δικαιωθείς!

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου