Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 4/7



Το τερπνόν μετά του ωφελίμου 


Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα κι ανεβάζει την ψυχολογία σου. Μπορείς λοιπόν να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αφήσεις πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αλλά μην αρκεστείς σε αυτά. Η Έρις αναθερμαίνει το πρακτικό σου πνεύμα, ευκαιρία λοιπόν να αναλάβεις δράση και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν, με το δικό σου απαράμιλλο στυλ: Μπαμ και κάτω!.
Ερωτικά
Καλές είναι οι αγάπες και τα λουλούδια αλλά σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη σου ζητά κάτι περισσότερο: Να φανείς χρήσιμος στον άνθρωπό σου, όσο και εκείνος για σένα. Κι αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία, ευκαιρία να διαπιστώσεις πως «ζυμώνεται» ο έρωτας μέσα από κοινές δράσεις.

Γενικά
Ο Δίας στον Λέοντα είναι σαφής: Δεν χρειάζεται να κοπιάζεις όταν οι ευκολίες παρατάσσονται ενώπιόν σου. Τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα θα βρεις «άκρες» που σου λύνουν τα χέρια και το μόνο που σου απομένει να κάνεις είναι να τις... εκμεταλλευτείς, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Πες ότι γιορτάζεις και το σύμπαν σου κάνει ένα δώρο!
Ερωτικά
Όπως έγραψε κι ο ποιητής «είναι παράξενα της Ίντιας τα φανάρια, καθώς πως λένε δεν τα βλέπεις με το πρώτο»... Όσο κι αν θέλεις να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις σου, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, θυμίζει περισσότερο «ραντεβού στα τυφλά». Κι αν «το ψάξεις» λίγο παραπάνω, σίγουρα θα ξετρυπώσεις κάποιους... μπαγαπόντηδες!

Γενικά
Ο Ερμής σου βάζει άριστα στα... επικοινωνιακά κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η. Προσπάθησε όμως να κάνεις κάτι περισσότερο από το να περιπλανιέσαι άσκοπα από δω κι από κει ή να αναλώνεσαι σε ατέρμονες συζητήσεις δίχως νόημα. Και οι μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι αλλά κάνουν δουλειά, όχι αστεία...
Ερωτικά
Τηλέφωνα, δίκτυα επικοινωνίας, τρένα καράβια, αεροπλάνα... όλα στη διάθεση του έρωτα σου! Τα μηνύματα είναι θετικά και τα φλερτ περισσεύουν, είτε γίνονται εκ του σύνεγγυς, είτε εξ αποστάσεως. Όμως σίγουρα δεν τα ξέρεις όλα γι' αυτό άκουσε και μια φιλική συμβουλή που μπορεί να σε γλιτώσει από ανεπιθύμητα «μπερδέματα».

Γενικά
Μπορεί ο Άρης στο ζώδιό σου να σε βάζει στην πρίζα σε... τακτά χρονικά διαστήματα αλλά αυτή είναι η δουλειά του! Και το καλύτερο που μπορείς να πράξεις σε μια τέτοια συγκυρία είναι να αναλάβεις δράση, διεκδικώντας αυτά που δικαιούσαι κι ακόμη περισσότερα. Έτσι κι αλλιώς ο Δίας και η Αφροδίτη σχεδιάζουν από κοινού να εναποθέσουν στα πόδια σου... δώρα και προικιά και δεν έχει νόημα να αρνηθείς τις προσφορές τους.
Ερωτικά
Ένα πάθος σιγοκαίει και το μυαλό σου ταξιδεύει σε όμορφες αγκαλιές και καυτά φιλιά. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου επιτρέπει να... απογειωθείς με τη δύναμη μιας φαντασίας που μπορεί να γίνει πράξη. Αλλά κι αν δεν γίνει, πάλι ευχαριστημένος/η θα είσαι. Καλή... διασκέδαση λοιπόν!

Γενικά
Πολλοί απορούν με την αισιοδοξία σου, μα εσύ σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρεις. Και δεν είναι ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα τον Δία, που μερικές φορές σε βάζει να μεγαλοπιάνεσαι, τάζοντας σου λαγούς με πετραχήλια. Ποντάρεις πολλά περισσότερα στο θετικό σου συναίσθημα, που σου δίνει δύναμη για να πετύχεις το... ακατόρθωτο!
Κι επειδή το σύμπαν... ακούει, ο «φύλακας-άγγελος» σου θα σου δώσει μια πληροφορία-χρυσάφι!
Ερωτικά
Από την στιγμή που η Αφροδίτη ανέλαβε την προστασία σου... εντάξει, κέρδισες! Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί σου, είσαι θεός, θεά κλπ. Αφού όμως χόρτασες πια από το χειροκρότημα, είναι καιρός να «επιστρέψεις» στην καρδιά σου και σε αυτόν/η που αγαπάς και σε αγαπά πραγματικά.

Γενικά
Η Αφροδίτη σερβίρει τις μικρές καθημερινές χαρές στο... πιάτο σου κι ίσως να σου φτάνει αυτό αλλά σίγουρα δικαιούσαι περισσότερα. Κι όταν η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, όλα γίνονται! Μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με όλα αυτά που αγαπάς, έχοντας μάλιστα πολύ θετικά αποτελέσματα, γι' αυτό άφησε κατά μέρος τους δισταγμούς σου και πάρε το μερίδιο ευτυχίας που σου αναλογεί.
Ερωτικά
Μην απορείς για την εμφανή προτίμηση προς το πρόσωπο σου. Κι όχι δεν αναφέρομαι μόνον στον Αζόρ και τη Ριρή... Σήμερα ο έρωτας «σε πάει» πολύ και δεν είναι δίκαιο να ακυρώσεις τη χαρά σου με δαιδαλώδεις σκέψεις και υπολογισμούς. Τουλάχιστον η Αφροδίτη είναι ξεκάθαρη: Ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί μια ευχή από τις τόσες που έχεις κάνει!
  
Γενικά
Ο Ήλιος «φλερτάρει» με την Δήμητρα, οι συζητήσεις, συσκέψεις, διασκέψεις κλπ δίνουν και παίρνουν κι εσύ βέβαια είσαι στο στοιχείο σου. Μήπως ναι, μήπως όχι ή καλύτερα... νόχι; Όπως κι αν έχει μπορείς σίγουρα να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες και το κυριότερο να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο τις επαφές σου. Μήπως να φύγεις για Βρυξέλες;
Ερωτικά
Αφροδίτη πες αλεύρι... η μεζούρα σε γυρεύει! Πάνω που θα έπρεπε να χαλαρώσεις και να αφεθείς, εσύ αρχίζεις το μέτρημα: «Τόσα τα κιλά, τόση η κοιλιά... α πα πα είμαι χάλια δεν πάω πουθενά!» Μα δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι κερδίζεις τους άλλους με αυτό που εκπέμπεις και το χαμόγελο σου;

Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας είναι κάθετοι: Ευκαιρία να ξεκουραστείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Αντί λοιπόν να αγωνιάς για το αύριο, το μεθαύριο και πάει λέγοντας, πιάσε... παραλία και δεν θα χάσεις. Πολλά από αυτά που σε προβλημάτιζαν, θα τα δεις να λύνονται ως δια μαγείας παρά την απουσία σου. Η αλήθεια είναι πως είσαι πολύ καλός «σκηνοθέτης», παραδέξου όμως πως, όταν συνωμοτεί το σύμπαν, έχει το... Όσκαρ στο τσεπάκι του!
Ερωτικά
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις τα προσωπικά σου με την... παραδοσιακή καχυποψία σου. Κι η αλήθεια είναι ότι με τον Ποσειδώνα παρόντα πολλά μπορεί να φαίνονται αλλά να μην είναι. Θα σου το θέσω όμως απλά: Αν δεν πιστεύεις σε σένα και στον άνθρωπο σου, τι τη θέλεις τη... ριμάδα τη σχέση;

Γενικά
Μήπως... καλόμαθες και γκρινιάζεις για το τίποτα; Δίας δεξιά, Δίας αριστερά, Δίας παντού, που κάνει τον Γκαστόνε Ντακ να ωχριά μπροστά σου αλλά εσύ παραπονιέσαι ότι δεν κέρδισες το τζακ ποτ στο Τζόκερ! Basta... Η τύχη σου είναι ότι έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπούν και είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Τίμησε λοιπόν κι εσύ την αγάπη τους, κάνοντας αυτό που ξέρεις καλύτερα απ' όλα: Να σκορπάς το γέλιο και τη χαρά!
Ερωτικά
Αν ψάχνεις για καλή παρέα, η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο, ανταμείβοντας την ταξιδιάρικη διάθεση σου με... ό, τι καλύτερο για σένα! Τουρίστας στη ζωή, τουρίστας και στον έρωτα, άντε το πολύ-πολύ να κουβαλήσεις καμιά βαλίτσα για να βγάλεις την υποχρέωση...
  
Γενικά
Ποιο «ναι» και ποιο «όχι»... Ένα είναι το σύνθημα που σε δονεί: Πρώτα η δουλειά! Κι όταν η... φίλη σου η Έρις φροντίζει, ώστε όλα να λειτουργούν οργανωμένα και σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορεί παρά να είσαι ευχαριστημένος. Το κακό είναι ότι σε αυτήν την φάση δεν θα αποφύγεις να συγχρωτιστείς με αδιόρθωτους τεμπέληδες ή εξυπνάκηδες, που έχουν μάθει να παίρνουν χωρίς να δίνουν. Εδώ θα πρέπει να επιστρατεύσεις τον Κρόνο σου κι ας σε πουν ξινό/η: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!
Ερωτικά
Πολλοί σε κατηγορούν ότι βλέπεις τον έρωτα συμφεροντολογικά, μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μια σωστή σχέση εμπεριέχει και το αμοιβαίο συμφέρον. Και τουλάχιστον για σήμερα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με την Έριδα θα σε δικαιώσει απόλυτα. Όχι και να τραβάς κουπί μόνος/η σου...

Γενικά
Πολιτική με... ολίγη από διασκέδαση και το «υπηρετικό προσωπικό» στην απόλυτη διάθεσή σου. Ο Δίας η Αφροδίτη και η Δήμητρα σου κάνουν όλα τα χατίρια και κανονικά θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένος. Μα εσύ, όσο σε κανακεύουν, τόσο πιο παράξενος/η γίνεσαι κι αν συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο δεν θα αργήσει η ώρα που θα αρχίσεις να εισπράττεις διαδοχικές αρνήσεις. Άλλο πράγμα είναι το «μένω στο ύψος μου» κι άλλο το «είμαι γαϊδούρι»!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο Λέοντα σου σφραγίζει το διαβατήριο του έρωτα, μα εσύ επιμένεις... εγκεφαλικά! Είναι βέβαια γνωστές οι ιδιοτροπίες σου κι ότι αν μια σχέση δεν περάσει πρώτα από την βάσανο της πνευματικής επικοινωνίας, δεν θεωρείται σχέση. Ίσως και να έχεις κάποιο δίκιο αλλά ... δεν θέλω υπερβολές! Κάποια στιγμή θα πρέπει να περάσεις και στον πραγματικό κόσμο των αισθήσεων, διαφορετικά θα μείνεις πάλι με τη φιλία αμανάτι.

Γενικά
Τώρα που ο Δίας, η Αφροδίτη και... τα άλλα παιδιά μπήκαν στον κόπο να εξυπηρετήσουν τις επαγγελματικές και οικονομικές σου βλέψεις, εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να «κλείσεις τρύπες», τις δικές σου όμως πρώτα. Γιατί δείχνεις πρόθυμος να βοηθήσεις κόσμο αλλά μην ξεχνάς ότι στη ζωή δεν πρέπει μόνον να δίνεις αλλά και να παίρνεις αυτά που σου αναλογούν. Μόνον έτσι κερδίζεις την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Καρκίνο ανεβάζει τη λίμπιντο σου στα ύψη και... κάτι πρέπει να κάνεις γι' αυτό! Μπες λοιπόν στο τρένο του έρωτα, έστω και σαν... λαθρεπιβάτης! Εκεί σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις του γούστου σου: Ο αισθησιασμός, το μυστήριο, η φαντασία και το πάθος φτιάχνουν ένα χαρμάνι που αποκλείεται να σε αφήσει ασυγκίνητο/η.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου