Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Καμμένος:Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός πολιτικού παιχνιδιού.



Απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας», έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στην ΕΡΤ.«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια των συνόρων και  εξασφαλίζουν την ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας» είπε και σημείωσε ότι «οι Ένοπλες
δυνάμεις είναι εκτός πολιτικού παιχνιδιού».Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν ένα αίσθημα ασφαλείας στον πολίτη και ζήτησε από την αντιπολίτευση να μην εμπλέκει τις Ένοπλες δυνάμεις του τόπου «σε πολιτικά και μικροπολιτικά παιχνίδια».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, δεν υπήρξε ποτέ θέμα να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες, διότι έχουν φτάσει κάτω από τα όρια της δυνατότητας να μειωθούν.
«Οποιαδήποτε μείωση θα αφόπλιζε τη χώρα» πρόσθεσε και κατηγόρησε τα κόμματα που τάσσονται υπέρ του «ναι» ότι στηρίζουν αυτή τη μείωση των δαπανών.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/kammenos-i-enoples-dinamis-ine-ektos-politikou-pechnidiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου