Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η ΕΠΟ αθώωσε τη Βέροια που μένει στη Σούπερ Λιγκ



Με ψήφους 2-1 υπέρ, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αθώωσε την ΠΑΕ Βέροια και τους κ.κ. Γιώργο Αρβανιτίδη και Γιώργο Λαναρή στις κατηγορίες για χειραγώγηση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6/1/2013, ο οποίος έληξε με 3-0 υπέρ των Ερυθρολεύκων και έτσι η Βέροια παραμένει στην Σούπερ Λιγκ.

Επίσης, έκανε δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του Λεβαδειακού, αναγνωρίζοντας ότι έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση και έτσι η ομάδα της Βοιωτίας μπορεί να προσφύγει στο CAS για το ζήτημα.


Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τη υπ΄αριθμ. 63/8-7-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ουσίαν την υπόθεση ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Δέχεται κατά πλειοψηφία ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν τέλεσε το διωκόμενο πειθαρχικό αδίκημα.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την έφεση του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της Π.Ε/SUPER LEAGUE, 2) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, γεν. αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, 3) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 4) της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ως ουσιαστικά αβάσιμη, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ».

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου