Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πρόσκληση ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης Ελπίδας Έδεσσας



Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ σε εφαρμογή του άρθρου 2Ο του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε,

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη που θα γίνει, Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του δημοτικού σταδίου Έδεσσας (αποδυτήρια Ελπίδας Έδεσσας) και ώρα ενάρξεως την 19:00 μ.μ.


Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων από την προηγούμενη διοίκηση
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2014.
  • Συζήτηση για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
  • Ανάγνωση και συζήτηση προγράμματος δράσης από νέες προτάσεις για το μέλλον της ομάδας.
  • Αναπλήρωση κενών θέσεων του Δ.Σ.


Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/10 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 06 / 07 / 2015, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00 μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2014, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 30 Ευρώ. Τέλους καλούνται φίλοι και μέλη της Ελπίδας Έδεσσας που θέλουν να ασχοληθούν καθώς και νέα διοικητικά σχήματα που επιθυμούν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς να δώσουν το παρόν.


Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου