Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Θοδώρα Τζάκρη."Πνίγει" το καημό του Μνημονίου που θα ψηφίσει, με shopping-therapy στο Κολωνάκι.



Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τη σημερινή «ημέρα της κρίσης» για τη χώρα, καθώς στη Βουλή κρίνεται η συμφωνία που έφερε από Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας. Για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη πάντως είναι η ημέρα για... ψώνια, καθώς επέλεξε να βρεθεί στο Κολωνάκι και να ψωνίσει αμέριμνη σε μία από τις πιο ακριβές μπουτίκ της περιοχής.
Η κ. Τζάκρη αγόρασε δύο φούστες και αξεσουάρ για το λαιμό και τα χέρια, όπως αναφέρει το iefimerida που δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες, ενώ η βουλευτής απαίτησε να της
στείλουν τα ψώνια στο σπίτι, σήμερα!




4 σχόλια:

  1. Ένα μπράβο στον κόσμο που βόλεψε η κυρια και την ψήφισε.μην δω ομως12000 πολίτες του νομου να βγαίνει στον δρόμο και να διαμαρτύρεται.καλα είναι τα ναι.
    αλλωστε είναι τρίτη φορά που θα τον πιούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΞΟΔΕΨΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια. Της πληρωνουμε τα εξοδα κινησης για να κανει ψωνια στο Κολωνακι.
    Το εμπεδωσαμε τωρα;
    Η επαρχια βγαζει βουλευτες να την εκπροσωπουν στη βουλη κι αυτοι βγαζουν τα βλαχοαπωθημενα τους σε ψωνια, ακριβα καφε, μπουζουκια...και σε πληρωμενα απο μας πανακριβα ξενοδοχεια.
    Πηγε ο χωριατης στην πρωτευουσα λεγανε παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή