Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 18/8



Οι χαρές
ξαναγυρίζουν
όταν τα όνειρά σου
έρχονται σαν
ηλιοβασίλεμα
μπροστά στα μάτια σου!


Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σπάει την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και σε ωθεί να μάθεις αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα. Κι όλα αυτά βέβαια θα γίνουν πολύ πιο εύκολα αν και η δική σου διάθεση είναι ανανεωτική, πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ». Γενικά η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές και σίγουρα μπορείς να ξεκινήσεις από την εμφάνιση σου.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι σημαντικές και προς την θετική κατεύθυνση αν κι εσύ κινηθείς με βάση την αλήθεια σου κι όχι αυτά που «πρέπει» να κάνεις. Το σύμπαν σε στηρίζει αλλά δώσε του κι εσύ μια... αφορμή!
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την διατροφή σου, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα έχεις... ξεφύγει! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η σε διαφορετικές νοοτροπίες κι αντιλήψεις, ώστε να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις.
Ερωτικά
Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να χαρείς, τελικά να... σοκαριστείς!
Γενικά
Με την συνδρομή της Αφροδίτης, η ημέρα προσφέρεται για καλή παρέα και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το... διαφορετικό και ίσως ορίσουν την αρχή μιας ιδιαίτερης φιλίας. Μπορείς ακόμη να εκφραστείς δημιουργικά ακολουθώντας ένα νέο μονοπάτι ή να γευθείς κάτι το «εξωτικό». Παράλληλα, ένα ταξίδι μπορεί να σου προσφέρει τις «έξτρα» συγκινήσεις που αναζητάς.
Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις, δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού και προκαταλήψεις. Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα είναι ακριβώς αυτό που... ενδείκνυται για την προσωπική σου ζωή!
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να έχουν μια «ασυμβατότητα» με τα δεδομένα σου, δημιουργώντας τελικά μια αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης στην καθημερινότητα σου.
Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, αλλά από εκεί και ύστερα, αν δώσεις συνέχεια, θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε δεδομένα που δεν καλύπτουν την βασική σου ανάγκη για μια μόνιμη ή «αξιόπιστη» σχέση.
Γενικά
Το να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος δεν είναι βέβαια κάτι νέο για σένα αλλά σήμερα μπορεί να γίνει μέσα από διαδικασίες ή δραστηριότητες που θα σε ενθουσιάσουν, αφού με την δραστική συνδρομή του Ουρανού, χαρακτηρίζονται από μια πρωτοτυπία ή μοναδικότητα. Επιπλέον οι νέες γνωριμίες κι εμπειρίες μπορεί να σου δώσουν το έναυσμα ή την έμπνευση για να κινηθείς πέρα από συμβάσεις και «κλισέ».
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν «δουλεύει» για λογαριασμό σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ζώντας το σήμερα. Μερικά πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται αξίζουν πολλά.
Γενικά
Η Σελήνη στο Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, αυξάνοντας τον προβληματισμό σου για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια. Ωστόσο σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού η... τάξη θα επανέλθει σύντομα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια πολύ καλύτερη θέση, επειδή απλά θα έχεις προσπαθήσει περισσότερο.
Ερωτικά
Ποτέ μην λες... ποτέ! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες μπορεί να θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν. Παράλληλα ενδέχεται να υπάρξει μια αποκάλυψη που θα σε σοκάρει.

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου έχει τις... απαιτήσεις της και σίγουρα θα κληθείς να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις ή έκτακτα περιστατικά. Κι επειδή ακριβώς πολλά εξαρτώνται από σένα, καλό είναι να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκείνο όμως που σίγουρα θα σε ευχαριστήσει είναι η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου με πολύ ξεχωριστά πρόσωπα.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμα προς την ευτυχία σου, έχεις να κάνεις όμως με κάτι... διαφορετικό και αν θες πραγματικά να πετύχει το εγχείρημα σου, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στην δική σου νοοτροπία.
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που μπορεί να βελτιώσουν το οικονομικό ή επαγγελματικό καθεστώς σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα. Παράλληλα η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε «ενοχλήσει» με μια μικρή αλλά και περαστική αδιαθεσία.
Ερωτικά
Γενικά σου είναι δύσκολο να αποδέχεσαι ένα «ελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα όμως ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση. Δύσκολο μεν αλλά όχι... ακατόρθωτο!
Γενικά
Η έλλειψη δεσμεύσεων και ταμπού είναι πολύ κοντά στο... στυλ σου κι όλα συνηγορούν στο να περάσεις καλύτερα αξιοποιώντας την ανοικτή σου διάθεση απέναντι σε νέες προκλήσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι αλλά και στην επαφή σου με μια ξένη κουλτούρα, κάτι βέβαια που δεν σε αφήνει ποτέ αδιάφορο/η!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που ανεξάρτητα από την κατάληξη της μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα ανάλογο «έκτακτο» συμβάν θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα.
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις ή αλλαγές, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου ή στο σπίτι σου. Αν όμως κάποιος/α σε προκαλέσει, χωρίς μάλιστα να «το αξίζει», να έχει δηλαδή κάποιο ιδιαίτερο προσόν, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου με όλες τις... συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό!
Ερωτικά
Αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνάντηση» κι ίσως μάλιστα με ένα πρόσωπο, που... ούτε σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ σας.
Γενικά
Κάθε φορά που καλείσαι να διαχειριστείς έναν ενεργό Ουρανό και να ξεχωρίσεις, το μόνο ερώτημα που «πλανάται» είναι το αν θα το κάνεις αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα προσόντα και τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή απλά ξαφνιάζοντας τους άλλους με την αλλόκοτη συμπεριφορά σου. Κι αν συμβεί το δεύτερο, ύστερα μην... απορείς για τις αντιδράσεις κάποιων οικείων σου!
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν ή σε συναρπάζουν. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα μπορείς να την ανανεώσεις με πράγματα που γίνονται... σπάνια!
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να σε... προβληματίσει αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει. Παράλληλα όμως μπορεί να σου φέρει και τα αντίστοιχα έσοδα, ώστε να καλύψεις τις όποιες υποχρεώσεις σου χωρίς περαιτέρω προβλήματα, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα μπορούσαν να περιπλέξουν τα πράγματα.
Ερωτικά
Αν είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς, τότε η «περιέργεια» σου μπορεί να καλυφθεί και με... το παραπάνω! Παράλληλα, η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο διατηρείται και επαγγελματική σχέση.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου