Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η Σκύδρα σας προσκαλεί στην 1η Εμποροπανήγυρή της



Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλιών και δράσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην ενδυνάμωση του επιχειρείν, και μάλιστα στη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο και τη χώρα μας, διοργανώνει την πρώτη Εμποροπανήγυρη, με την προσδοκία να τη θεσπίσει και να την αναδείξει ως ένα πολύπτυχο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός.

Η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας πραγματοποιείται, λοιπόν, από την Παρασκευή 21 έως την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, με τη μέγιστη φροντίδα στους κανόνες ποιότητας, υγιεινής κι ασφάλειας.
Εκτός από τις εμπορικές συναλλαγές θα υλοποιηθούν και πολλές, παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα που θα εμπλουτίσουν την Εμποροπανήγυρη με τη σύμπραξη αντίστοιχων συλλόγων, κοινωνικών και εθελοντικών ομάδων κι οργανώσεων.
Το υψηλό ποσοστό συμμετοχής, ποιότητας και ποικιλίας, που βαίνει αυξανόμενο, δημιουργεί βάσιμες φιλοδοξίες για την επιτυχία της Εμποροπανήγυρης, όπου αναμένεται να εκτεθούν, από επιχειρήσεις, όχι μόνον τοπικές αλλά κι απ΄όλη τη χώρα, κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της οικονομίας μ΄έμφαση στην παράδοση, στις τέχνες, στην αγροτοοικονομία, στην κτηνοτροφία, στη διατροφή, στην ένδυση – υπόδηση, στη μεταποίηση, στη διακόσμηση – καλλωπισμό, στα παιχνίδια, στον εξοπλισμό, στα μηχανήματα και στη σύγχρονη τεχνολογία .
Για τους μικρούς μας φίλους, φυσικά, θα υπάρχουν καθορισμένοι χώροι ψυχαγωγίας και διασκέδασης (λούνα παρκ).
Ο Δήμος Σκύδρας στην προσπάθεια που καταβάλλει έχει, βεβαίως, την υποστήριξη φορέων του δημόσιου, κοινωνικού, ιδιωτικού χώρου, και προσκαλεί άπαντες να την πλαισιώσουν, να την αγκαλιάσουν και να την οδηγήσουν ψηλά, ώστε η φημισμένη για το ροδάκινο και τη γενικότερη παραγωγική, μεταπρατική και εξαγωγική δραστηριότητα της, Σκύδρα, να καθιερωθεί στην επιχειρηματική συνείδηση και για την Εμποροπανήγυρή της.
Επισημαίνεται ότι οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν δωρεάν τοπικά και παραδοσιακά μας προϊόντα (ροδάκινα, κομπόστες, μαρμελάδες, πίτες κ.α.).
Προχωράμε, λοιπόν, δυνατά κι αισιόδοξα στην 1η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας κι απευθύνουμε σ΄όλο τον κόσμο ανοιχτή πρόσκληση φιλοξενίας και συμμετοχής.
Από την Παρασκευή 21 έως την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 οι εμπορικοί και πολιτιστικοί δρόμοι διασταυρώνονται στην Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, και θα είμαστε όλοι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου