Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ημαθία: Δυο αδέλφια έδιναν κλοπιμαία με αντάλλαγμα ηρωίνη



Δυο αδέλφια χρήστες «σκληρών» ναρκωτικών είχαν ρημάξει τις αγροτικές αποθήκες σε ένα χωριό της Ημαθίας και έκλεβαν χορτοκοπτικά μηχανήματα, τα οποία παρέδιδαν σε ένα ζευγάρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για να τους προμηθεύει με την ηρωίνη που χρειάζονταν.
Η ομάδα των αστυνομικών του τμήματος Πλατέος και της Ασφάλειας Βέροιας οδήγησε στην εξιχνίαση τεσσάρων διαρρήξεων σε αποθήκες, από τις οποίες είχαν κλαπεί ισάριθμα

μηχανήματα. Τα αδέλφια ηλικίας 19 και 20 χρόνων δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ανακρίθηκαν όμως και αποκάλυψαν ποιος αγόραζε τα κλοπιμαία με αντάλλαγμα ποσότητες ναρκωτικών.
Ο 30χρονος προμηθευτής συνελήφθη με αιφνιδιαστική επιχείρηση ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε από την Ημαθία στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη, όπου ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε κρυμμένες στον περιβάλλοντα χώρο μία συσκευασία με 35 γραμμάρια ηρωίνης, άλλη μία με 44 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και πέντε ναρκωτικά χάπια. Μέσα στο σπίτι κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και 520 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.
Κάποια από τα κλεμμένα χορτοκοπτικά βρέθηκαν στο σπίτι της 24χρονης φίλης του διακινητή στην ίδια περιοχή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου