Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Οι αντίπαλοι για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο



Με την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Europa League, με Μπρόντμπι έπεσε ο ΠΑΟΚ και με την Φενέρμπαχτσε ο Ατρόμητος. Στις 20 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες, στις 27 οι ρεβάνς.

Με χαμόγελα υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League, ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον ΠΑΟΚ, ενώ πολύ δύσκολο εμπόδιο καλείται να υπερβεί ο Ατρόμητος στον δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης.


Συγκεκριμένα, το "τριφύλλι" έπεσε με την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν που απέκλεισε την Ντιναμό Τιφλίδας (2-0, 1-2), την Τσουκαρίτσκι (2-0, 0-1) και τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-1, 1-0). Αν μη τι άλλο, ένας αντίπαλος στα μέτρα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, που αν είναι σοβαρή και δεν δείξει τάσεις αυτοκτονίας, θα καταφέρει να την αποκλείσει και να περάσει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Κανείς δεν λέει πως... πέρασαν ήδη οι "πράσινοι", όμως θα μπορούσαν να κληρωθούν με δυσκολότερο αντίπαλο. Το πρώτο ματς θα είναι στη Λεωφόρο στις 20 Αυγούστου και στις 27 η ρεβάνς.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, έχει έναν αντίπαλο στα μέτρα του, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι εύκολη η αποστολή του. Η δανέζικη Μπρόντμπι βρίσκεται στον δρόμο του "Δικεφάλου του Βορρά", που ως τώρα έχει αποκλείσει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και την Σπάρτακ Τρνάβα. Η Μπρόντμπι έχει ήδη αποκλείσει στον πρώτο τη Γιούβενες από το Σαν Μαρίνο με δύο νίκες (9-0, 2-0), μετέπειτα την Μπερόε από τη Βουλγαρία (0-1, 0-0) και την Ομόνοια (0-0, 2-2). Εντούτοις, στο πρωτάθλημα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Πρώτο ματς θα είναι στην Τούμπα και η ρεβάνς στην Δανία.

Τέλος, ο Ατρόμητος έχει το δυσκολότερο έργο με την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα. Οι Τούρκοι αποκλείστηκαν στα προκριματικά του Champions League από την Σαχτάρ (0-0, 3-0) και... έπεσαν στο Europa League, όπου θα είναι μέγιστη αποτυχία αν δεν περάσουν τουλάχιστον στους ομίλους, έχοντας παίκτες όπως οι Φαν Πέρσι και Νανί, τους οποίους απέκτησαν αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, θυμίζουμε πως είχε αποβληθεί στον αγώνα με τους Ουκρανούς στο Ντόνετσκ. Να πούμε πως το πρώτο ματς θα γίνει στο Περιστέρι και η ρεβάνς στο "Σουκρού Σαράτσογλου".




sport24 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου